Luna Nouă în Fecioară
Vindecare si autovindecare

Luna Nouă în Fecioară, 20 septembrie: Ești perfect așa cum ești!

Luna Nouă în Fecioară ne invită, intr-un final, să punem ambele picioare pe Pământ, după săptămânile turbulente și schimbările intense care au început o dată cu Eclipsa Solară din 21 august.

Eclipsa Solară a fost un moment pentru noi începuturi și sfârșituri. Apoi a urmat Luna Plină în Pești, care a fost emoțională și transcedentală, datorita planetei Neptun.

Acum, avem o nouă schimbare de energie. Cinci planete au trecut în semnul practic și pământean al Fecioarei. Putem într-un final să ajungem pe Pământ. Avem ocazia să stabilizăm o stare de pace și calm, după călătoria sălbatică a ultimilor șase săptămâni.

Așezare și începuturi

Cei care au făcut schimbări masive pot începe într-un final să așeze piesele de puzzle ale noii lor vieți și să se apuce de treabă. Poate fi o nouă iubire, un nou job, o casă sau un proiect.

Putem folosi ochiul Fecioarei pentru perfecțiune. Know-how-ul ei practic ne va ajuta să punem baza succesului viitor, cu planificare și detalii. Fecioara are nevoie de ordine și claritate. Este timpul pentru curățenie în toate ariile vieții.

În ciuda aspectului împământat al aceste Luni Noi, putem simți și un sentiment de bucurie în așteptarea noilor începuturi. Uranus intră în conexiune și cu Luna Noua și cu Jupiter. Este un sentiment exuberant de expansiune, schimbare și pionierat înspre noi orizonturi.

Uranus este parte din marea triadă cu Saturn și Nodul Nord până în Octombrie, promițându-ne succes de durată. Jupiter, planeta succesului, ne promite sprijin și in continuare. O adevarată fereastră de oportunități, din care ar trebui să obținem multe lucruri acum.

Aspecte astrologice la Luna Nouă în Fecioară

Sunt însă câteva aspecte astrologice care ne solicită atenția la această Luna Nouă în Fecioară . Suntem ajutați să devenim conștienți de punctele oarbe pe care le-am putea avea, reprezentate de planeta Neptun care intră în opoziție cu Mercur, planeta comunicarii. E nevoie sa fim atenți ca în comunicarea cu ceilalți să nu apară neînțelegeri sau promisiuni dincolo de ce se poate face.

Saturn în Săgetator este în aspect cu Luna Nouă. Se pune accent acum pe nevoia de a lăsa în urmă orice iluzie legată de sine și de ceilalți. Ca și nevoia de a avea o minte analitică care să discearnă faptele de ficțiune. Și tendința de a ceda în fața manipulării și a negativității.

Echilibru în minte, corp și suflet

Fecioara este și patroana sănătății. Chiron este vindecătorul rănit și ne aduce aminte de nevoia de responsabilizare în fața propriei sănătăti. E nevoie să învățăm să ne hrănim mintea, corpul și spiritul.

Putem stabili noi intenții la această Luna Nouă în Fecioară, pentru un mai bun echilibru în viață. Mai ales dacă ne simțim epuizați emoțional sau fizic, după evenimentele recente. Orice regim de sănătate început acum va fi binecuvântat cu succes pe termen lung. Este momentul să ne vindecăm mintea, sufletul și corpul.

Viziune și acțiune

Neptun în opoziție cu Marte ne arată nevoia de a ne pune viziunile și planurile în acțiune. Acțiunea fără viziune este doar o pierdere de timp, viziunea fără acțiune este doar visare. Însă viziunea cu acțiune poate schimba lumea.

Energia împământării acestei Luni Noi ne ofera viziunea necesară dar și imboldul de a acționa de care avem nevoie pentru a ne transforma visele în realitate.

Chiron ne atrage atenția asupra a cât de duri putem fi cu noi înșine și cum putem să fim cel mai dur critic al nostru. Fecioara, întorcându-și nevoia de perfecțiune în interior, poate deveni autocritică, căzând în tipare de dubiu și incertitudine.

Fiind permanent preocupată de perfecțiune, poate cere prea mult de la sine și de la alții, restricționându-și copilul interior, creativitatea și bucuria. Este momentul să lăsăm în urmă ideea de perfecțiune, de indoială de sine și de control.

Luna Nouă în Fecioară aduce la lumină orice umbră legată de perfecționism și de control pe care Fecioara o aruncă în calea intenției de a ne aduce darurile in lume. “Nu sunt încă pregătit, trebuie să mai fac un workshop, aptitudinile mele nu sunt perfecte” acestea sunt fricile din spate.

E nevoie ca partea din noi corespunzătoare energiei Fecioarei să învețe acum să înțeleagă perfecțiunea ca pe un proces și ca pe o practică, nu ca pe un rezultat final. Cea mai bună cale de a ne perfecționa este să ne facem disponibile darurile. Începe unde ești, fă primul pas și apoi următorul pas îți va deveni clar.

Sursa: empowerastrology.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Frumosssss! Multumesc, Mihaela!

    1. Cu multa bucurie, Mihaela!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *