Luna Noua din septembrie: Poarta catre cine esti cu adevarat

Publicat: 30 august 2016
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna noua din septembrie, de pe data de 1, va deschide o poarta catre Nou. Aspectele la care am lucrat la noi insine in acest an se vor lamuri si se vor transforma in ceva nou.

Pe masura ce usile se deschid, vom incepe sa intrezarim ceea ce ni se pregateste de acum incolo, de la Luna noua din septembrie pana in Februarie anul viitor.

Ceea ce iese la suprafata cu ocazia lunii noi si a eclipsei solare va pava drumul pentru un nou ciclu energetic care ne va purta inspre perioada urmatoare.

Acest ciclu energetic este foarte diferit de ceea ce am experimentat mai devreme in acest an, incepand cu luna martie. Acest ciclu care incepe cu Luna noua din septembrie este mai bland si mai revelator. Va fi mai putina confuzie si stagnare si mai multa claritate si intelegere.

Luna Noua din septembrie si noul ciclu energetic

Toate astea vor veni in timp. Poarta energetica se va deschide pe 1 Septembrie. Insa va mai dura cel putin o luna pana cand ne vom da seama unde ne poarta aceasta energie.

Din acest motiv, Luna noua din septembrie este momentul perfect pentru a ne alinia la intelepciunea Universului. Si pentru a ne alinia la intelepciunea a tot ce este in jurul nostru.

Dupa eclipsa solara, energia puternica a eclipsei ne va conduce spre eclipsa lunara totala de pe 16 septembrie.

In acest moment, vom intelege cu adevarat unde ne va duce acest ciclu. Intre timp, trebuie sa ne clarificam in legatura cu ce vrem. Si in legatura cu directia in care vrem sa ne indreptam.

Eclipsa solara si efectele ei

Aceasta eclipsa solara va activa un aspect astrologic rar, cu care avem de-a face din noiembrie 2015. Acest aspect ne-a permis nu numai sa avansam incet, dar ne-a ajutat si sa reorganizam intregul sistem de credinte si lucrurile in care credem.

Putem vedea aceasta tema reprezentata in evenimentele recente din lume. La nivel personal, acest aspect ne-a ajutat sa stim in cine sa avem incredere, ce sa credem si la ce viziune ar trebui sa ne aliniem pe noi insine. Ne-a fortat sa ne dam jos ochelarii roz si sa vedem lucrurile asa cum sunt.

Pe 10 septembrie, acest aspect ne va oferi darurile care ne vor aduce un sentiment al incheierii. Pentru a ajunge la acest punct, e nevoie sa eliberam fricile pe care le avem, legate de a vedea lucrurile asa cum sunt.

Mercur, care de asemenea se muta in pozitie retrograda incepand din 30 August, va amplifica energia si va aduce o energie dinamica in aceasta eclipsa solara.

Pe de o parte, se va deschide o noua usa. Pe de alta parte, Mercur retrograd poate aduce un sentiment de confuzie legat de cum putem proceda in continuare.

Aceasta confuzie este necesara si este modul universului de a ne reaminti sa incetinim ritmul din nou. Impreuna cu eclipsa, Mercur va aduce informatii importante la suprafata. Pot fi revelate secrete, adevarul poate iesi la suprafata in diferite feluri si noi informatii pot fi aduse la lumina.

Avem nevoie de aceasta informatie inainte sa trecem prin aceasta poarta. Asa ca e nevoie sa asteptam cu rabdare si sa vedem ce ne va aduce acest ciclu de Mercur retrograd.

Luna septembrie: prilej bun de a incheia lucruri neterminate

Se pare ca 2016 ne-a cerut sa luam lucrurile usor. Astfel, am ajuns sa intelegem cu adevarat unde ne indreptam, ce alegeri ne servesc si ce alegeri ne tin pe loc.

2016 este un an al sfarsiturilor,  asa ca vom fi sprijiniti de energia lunii septembrie sa incheiem orice avem nevoie sa incheiem.

Energia din Fecioara ne va sprijini sa luam lucrurile usor. De fapt, a inainta incet este un proces natural in aceasta luna si vom simti asta la Eclipsa Solara.

Priveste ce evenimente au loc in jurul Lunii noi. Simte ce se deschide pentru tine o data cu aceasta usa. Daca esti constient, vei obtine suficient din aceasta energie pentru a merge inspre directia in care esti ghidat.

Energia Fecioarei este puternica si inteleapta. Energia Fecioarei ne provoaca sa ne folosim mintea si sa intram pe vibratia profunda a inimii. Fecioara este puternica, nu are nevoie de un partener, este completa pe cont propriu.

Poarta catre cine suntem

La Luna Noua din septembrie,  vom simti cu totii aceasta putere. Vom simti cu totii un sentiment de putere interioara si incredere in noi insine si in cine suntem cu adevarat.

Aceasta eclipsa solara va aduce lumina asupra esentei noastre si ne va ajuta sa stam in puterea noastra si sa devenim asertivi.

Acest lucru nu numai ca ne va ajuta sa avem mai multa claritate in legatura cu cine suntem si sa vedem directia spre care ne indreptam. Ne ajuta si sa eliberam greutatile care ne-au tinut pe loc.

Acest nou ciclu este ceva spre care putem privi. Energia este puternica si centrata in jurul vindecarii, adevarului si gasirii puterii interioare.

Asa ca, in ziua eclipsei solare, ia-ti un moment pentru a-ti trimite dorintele Universului. Acorda-ti un moment sa te scufunzi in energia puternica a acestei Eclipse si vezi unde te va duce energia Lunii Septembrie.

 

Sursa: http://foreverconscious.com/

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *