Luna Albastră 31 martie 2018 înapoi la centru

Luna Albastră, 31 martie 2018: Înapoi, la Centru

Publicat: 30 martie 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Luna Albastră este fenomenul care apare când avem două luni pline în aceeași lună.Și, deși Luna Albastră este un fenomen foarte rar, aceasta este a doua Lună Albastră din acest an.

Pe 31 martie avem Luna Albastră în semnul Balanței.

Luna Albastră nu este diferită de o Lună Plină normală. Însă a avea două luni pline în aceeași lună ne oferă din plin ocazia de a elibera cu adevărat reziduurile energetice din acea lună.

Martie este o lună de vibrație 3. Suntem ghidați să ne acordăm la energia numărului 3 și să eliberăm tot ceea ce ne blochează să aducem energia aceasta în viața noastră.

În numerologie, 3 reprezintă trinitatea și este despre a aduce echilibru minții, corpului și sufletului. În astrologie, numărul 3 este numărul comunicării divine și reprezinta armonia care este atinsă când ești în comunicare cu toate aspectele minții, corpului și sufletului.

Este important acum să învățăm să vorbim cu noi și să ne ascultăm pe noi înșine. Doar atunci ne acordăm și mergem în interiorul a ceea ce ne așteaptă să ne fie oferit.

Luna Albastră: echilibrare a energiilor din primele trei luni

Tot ceea ce ai nevoie este deja în interiorul tău. În prezența acestei Luni Albastre în Balanță vei putea să eliberezi ceea ce te oprește din a ști cine ești cu adevărat.

Vei fi încurajat să vezi modalități prin care poți aduce echilibrul înapoi în viața ta.

Dacă te-ai simțit zdruncinat sau ai avut probleme în a-ți găsi ritmul de la începutul acestui an, Luna Albastră din 31 martie te va ajuta să eliberezi ceea ce te scoate în afara centrului tău.

Luna Plină scoate la iveală lucruri, astfel încât să putem elibera trecutul și face spațiu pentru viitor.

Ne ajută să intrăm mai profund în emoțiile noastre, astfel încât tot ceea ce ne tulbură să capete sens.

După intensitate emoțională urmează claritate

Dacă apar emoții intense în jurul Lunii Pline, e important să știi că ele ies la iveală pentru a fi privite și curățate. Asta pentru a te readuce în echilibru, a te simți împământat și centrat în direcția vieții tale.

E important să eliberăm acum vinovăția și durerea și să aducem acceptare în locul lor, ceea ce poate fi extrem de vindecător.

Mercur retrograd va fi foarte activ cu ocazia acestei Luni Pline. Așa că e important să avem grijă la ceea ce spunem și să ne urmăm instinctul.

E important să ne facem munca sub influența acestei luni pline, însă e la fel de important și să căutam suport din afara noastră.

Primele luni ale anului sunt uneori pline de turbulențe, pentru că ne obișnuim cu noile energii. Însă totul se întâmplă pentru a echilibra frecvența a ceea ce va veni pe parcursul anului.

Această Luna Albastră ne va aduce din nou la centru. De acolo, vom putea să ne deschidem spre varianta noastră mai înțeleaptă.

Este o Lună Albastră puternică care ne va ajuta să echilibrăm energiile din prima parte a anului. Nu-ți fie frică să eliberezi lucruri care nu-ți mai servesc. Nu-ți fie frică să eliberezi emoții care te aruncă în afara echilibrului. Nu-ți fie frică să te ierți pe tine și să te eliberezi de vinovăția pe care o porți.

Sursa http://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *