Care este intenția sufletului tău pentru 2018
Vindecare si autovindecare

Care este intenția sufletului tău pentru 2018?

În 2018, Universul ne ajută să manifestăm cele mai înalte vise și intenția sufletului despre care vom vorbi în acest articol.

Dacă 2016-2017 au fost despre energia transformării profunde, a morții, a renașterii și a noilor începuturi, 2018 aduce un aer proaspăt care ne va permite să ne împământăm în energia în care am ajuns prin munca de până acum.

Pentru a întâmpina această energie, ne putem ajuta prin crearea unei intenții a sufletului. Când vorbim despre intenția sufletului, vorbim mai mult despre accesarea unei energii decât despre îndeplinirea unor scopuri concrete.

Ce înseamnă intenția sufletului?

Această intenție a sufletului merge mai profund decât stabilirea unui scop concret, pentru că se petrece într-un spațiu energetic în care ne putem manifesta prin intenție sacră și voință Divină.

Atunci când creezi o intenție la nivel de suflet, nu trebuie să definești exact cum va arăta sau ce vei obține la final. E ca și cum plantezi o sămânță pentru creație și aștepți să vezi cum se schimbă lucrurile de la sine, din energia acelei intenții.

Atunci când te acordezi la puterea inimii și a sufletului și apoi creezi intenția să aduci acea energie în viața ta, este uimitor câte schimbări pot apărea după aceea.

Intențiile sufletului sunt ca rugăciunile pe care le trimiți în Univers, de pe cel mai profund nivel. Sunt auzite de Sinele tău mai înalt iar apoi oportunitățile de a-ți pune intenția în practică apar pe tot parcursul anului.

Iată cum să dăm formă acestei dorințe a sufletului:

  1. Alegem intenția

Întotdeauna lucrăm la lecțiile sufletului nostru, fie că intenționăm sau nu la nivel conștient. Când devii conștient de lucrurile asupra cărora lucrezi în suflet, poate începe să se contureze o dorință care te va ajuta să înaintezi în călătorie.

Când vrei să alegi dorința sufletului, gândește-te la temele și tiparele din viața ta precum și la zonele unde te-ai simțit cel mai provocat în ultimul timp. Din acel punct, poți să identifici direcția benefică pentru sufletul tău în acest an.

La fel, îți poți întreba inima și sufletul ce își dorește. Închide ochii, pune-ți mâna pe inimă și apoi întreabă-ți sufletul ce are nevoie. Întreabă-ți inima ce are nevoie. Apoi rămâi deschis la orice răspunsuri ar putea să apară.

  1. Scrie intenția sufletului

Apoi scrie pe o bucată de hârtie. Iată un exemplu:

“Vreau să continuu să-mi deschid inima și să permit iubirii să curgă înspre mine și din mine. Trebuie să fiu conștient să nu permit durerii să blocheze curgerea iubirii. Viața este despre iubire și despre a învăța să iubești și în momente de durere. Răspunsul este întotdeauna să iubesc mai mult. Scopul sufletului meu este să-mi deschid inima și să-mi permit să simt și să fiu iubire, pentru că așa pot să continuu să inspir și să creez nu doar pentru mine, ci și pentru alții.

  1. Eliberează în Univers intenția sufletului tău

Stai într-un loc liniștit, aprinde o lumânare și un bețisor parfumat.

Citește dorința sufletului cu voce tare de trei ori, cu dorința de a fi auzită de Univers. Când îți spui scopul cu voce tare, încearcă să îl simți și să îl încorporezi în ființa ta.

Când ai încheiat, împăturește hârtia și las-o într-un loc sigur din casă.

Nu e necesar să o recitești, dar poți privi înapoi înspre ea la finalul anului.

Sursa http://foreverconscious.com/

 

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *