Experimente asupra ADN-ului uman

Publicat: 25 aprilie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

experimente asupra adn-ului uman

experimente asupra adn-ului uman


Atrageam atentia intr-unul dintre articolele mele asupra atitudinii pe care o avem fata de ceea ce ni se intampla si cat de important este sa reusim a intretine o stare de fericire, de multumire.

Asa cum spune si Abd-ru-shin, „A fi fericit in cel mai adevarat sens este intr-adevar cea mai mare multumire pe care i-o puteti aduce lui Dumnezeu.”

Pana de curand ideea ca starea noastra ne influenteaza sanatatea si mediul inconjurator era un fapt care se baza doar pe o credinta. Multa lume era de acord cu acest lucru, insa nu era un fapt recunoscut stiintific. Ei bine, iata ca in ziua de astazi putem vorbi si despre o concluzie stiintifica, ca urmare a unor cercetari stiintifice, precum ca emotiile, sentimentele, gandurile actioneaza asupra mediului inconjurator pamantesc cat si asupra sanatatii omului. 

ADN-ul este influentat de cuvinte

Grazyna Fosar si Franz Bludorf, arata in Vernetzte Intelligenz (“Inteligenta de tip retea”) ca ADN-ul poate fi influentat si re-programat prin cuvinte si anumite frecvente. Conform acestora, “ADN-ul uman este responsabil pentru construirea corpului nostru, dar serveste si ca depozit de informatii si cale de comunicare. Adica un fel de internet. Lingvistii rusi au descoperit ca intregul cod genetic, indeosebi partea de 90 % declarata inutila de occidentali, respecta aceleasi reguli folosite in toate limbile umane. Astfel, ei au comparat regulile sintactice (modul in care cuvintele formeaza fraze si propozitii), semantice (studiul intelesurilor intr-un anumit limbaj) si cele gramaticale de baza. Astfel, au descoperit ca moleculele alcaline din ADN respecta regulile gramaticale obisnuite folosite in toate limbajele umane. Cu alte cuvinte, limbajele umane nu au aparut “la intamplare”, ci sunt rezultatul ADN-ului.”

ADN-ul uman si particulele de lumina, numite fotoni

La inceputul anilor 1990, dr. Vladimir Poponin, un bio-fizician rus, a efectuat mai multe experimente prin care arata clar cum ADN-ul uman influenteaza lumea materiala, printr-un asa-zis camp nou si necunoscut pana acum.

Primul experiment a constat in a crea vid intr-un tub. Astazi stim ca de fapt vidul nu este de fapt, asa cum se credea pana de curand, un gol complet. In vid exista mici particule de lumina, numite fotoni. Cercetatorii au masurat distributia acelor particule. Rezultatul obtinut a fost de fapt unul asteptat, si anume ca acele particule de lumina erau intr-o dispunere aleatoare. Deci, la voia intamplarii. Apoi au plasat un ADN uman in interiorul tubului vidat. Cand au masurat din nou fotonii, acestia nu mai aveau o asezare aleatorie, ei si-au schimbat distributia, grupandu-se dupa tiparul materialului genetic. Insa surpriza mare a fost dupa ce ADN-ul a fost scos din tubul vidat, cand fotonii s-au comportat exact ca si cand ADN-ul ar mai fi fost inca in tub. Fotonii si-au pastrat tiparul lor ordonat, croit de catre ADN.

Poponin arata ca prin intermediul acestui experiment (cunoscut si sub denumirea de ADN-ul fantoma) a trebuit acceptata ipoteza precum ca exista un camp energetic care a fost astfel evidentiat. Aceste experimente demonstreaza in conditii de laborator existenta unui camp cuantic care ne uneste pe noi oamenii cu tot ce este in jurul nostru.

ADN-ul uman, timpul si distanta

Cel de-al doilea experiment a constat, din nou, in prelevarea de ADN uman, care a fost plasat intr-un dispozitiv cu care se puteau face masuratori. Aceste masuratori s-au efectuat in incaperi diferite, in cadrul aceleiasi cladiri.
Persoana donatoare de ADN a fost supusa unor procese de stimulare emotionala, prin care i s-au creat diverse stari de bucurie tristete, suparare sau furie.

Tot in acest timp, se efectuau si masuratori ale ADN-ului pentru a observa daca acesta este afectat de emotiile persoanei donatoare. Ceea ce au descoperit, a socat mediul cercetatorilor. Caci, conform acestui experiment, in timp ce donatorul avea cresterile si scaderile sale dictate de emotiile insuflate, in una dintre camere, ADN-ul avea, exact in acelasi timp, cresteri sau scaderi, intr-o incapere alaturata. ADN-ul se contracta si se dilata conform starii persoanei in cauza. Si mai interesant este faptul, ca acelasi lucru s-a produs si cand distanta dintre donator si mostra a fost marita pana la sute de km. Raspunsul dat de catre ADN-ul uman era conform sentimentelor emise si se producea exact in acelasi timp.

Al treilea experiment a fost realizat in anii 1990 de catre Institute of Heart Math, o organizatie de pionerat de cercetare, din nordul Californiei. Prin acest experiment s-a dorit sa se demonstreze teoria conform careia inima omului ar fi mai mult decat o simpla pompa care face sangele sa circule prin corpurile noastre. Ei arata astfel ca inimile noastre au cel mai puternic camp magnetic inregistrat la nivelul corpurilor noastre fizice, iar campul electromagnetic, produs de inimile noastre, are un efect ce se extinde cu mult in afara trupurilor noastre.

Din nou, o mostra de ADN din placenta umana, a fost prelevata si izolata. Au fost efectuate 28 de masuratori la 28 de persoane antrenate sa genereze si sa simta emotii puternice. Astfel, au fost induse diverse emotii de iubire, apreciere, compasiune, suparare, furie si ura. Pe masura ce aceste persoane aveau aceste emotii, se masura modul de raspuns al ADN-ului. Astfel, ADN-ul si-a modificat forma odata cu emotiile produse. Rezultatele au aratat ca sentimente de apreciere, iubire, compasiune, iertare, au facut ADN-ul sa devina extraordinar de relaxat. Lungimea ADN-ului a crescut. Pe cand, sentimentele negative si stresul au facut ca ADN-ul sa se stranga precum un ghem, sa devina astfel mai scurt si chiar sa-si inchida multe din codurile sale. Imediat ce sentimentele au devenit pozitive, ADN-ul a revenit la forma relaxata, normala.

Acelasi experiment a fost efectuat cu bolnavii de SIDA. S-a descoperit ca sentimentele de iubire, apreciere, recunostinta au generat o rezistenta de 300.000 ori mai mare in fata bolii decat in lipsa lor. Fantastic! Avem acum si explicatia pentru care exista persoane care sunt aparate natural in fata unor boli contagioase: starea lor interioara creaza un zid de aparare extrem de puternic.

Starea interioara si pacea lumii

Efecte asemanatoare au fost obtinute si printr-un altfel de experiment, efectuat in 1972 cand, oameni antrenati sa simta o stare de pace au fost plasati strategic in douazeci si patru de orase din Statele Unite. Fiecare oras avea o populatie de peste zece mii de locuitori. Ceea ce s-a petrecut a fost ca, in timp ce aceste persoane experimentau acele stari de pace, comunitatea din jurul acestora, dincolo de cladirile in care experimentau acele stari, au inregistrat statistic reduceri considerabile ale infractiunilor. Atat crimele violente cat si accidentele din trafic au scazut considerabil. In unele orase precum Chicago, s-au constatat chiar si cresteri la bursa de schimb si pe piata de actiuni. Insa cand acest experiment s-a incheiat si oamenii angrenati in experiment nu au mai intretinut interior acele stari de pace, toate statisticile s-au inversat, revenind la “normal”.

Toate fiintele vii emit lumina

O alta descoperire relativ recenta este ca toate celulele emit lumina. Profesorul Popp, biofizician german, spune ca innotam intr-un ocean de lumina. Cercetarile sale arata ca ADN-ul din celulele vii retin si elibereaza protoni producand „emisii biofotonice” care radiaza prin intermediul retelei celulare. Biofotonii sunt emisii de lumina care sunt radiate de toate organismele vii. Un foton este o singura particula de lumina. Plantele, animalele si oamenii emit 100 de fotoni pe secunda pe centimetru patrat. Lumina este prea slaba ca sa poata fi vizualizata cu ochiul liber, dar este detectata de un aparat special. Conform prof. Popp, lumina este continuu absorbita si remisa de moleculele de ADN, de fiecare celula. Aceste emisii biofotonice nu au masa si par a fi raspunzatoare de transmiterea informatiilor in celulele individuale cat si intre celule. Aceste emisii pot detine cheia intelegerii bolilor si sanatatii corpului.

Toate aceste experimente si descoperiri dovedesc ca ADN-ul din corpul uman are un efect direct asupra mediului nostru inconjurator, asupra materiei pamantesti, cat si asupra nivelului energetic, ca emotiile au capacitatea de a modifica structura ADN- ului. Iar distanta nu modifica cu nimic efectul. Efectul ramane acelasi si se produce instantaneu. In acest caz, nu suntem limitati de spatiu si timp.

Este insa gresit a crede ca o substanta materiala poate sta la baza acestor influente. David Wilcock, un alt cercetator stiintific, arata ca “Majoritatea oamenilor tind sa creada ca ADN-ul creeaza un camp de energie fantoma, iar acel camp de energie este cumva doar umbra ADN-ului. In orice caz, eu cred ca unda este premergatoare ADN-ului. Singura explicatie logica este aceea ca energia ADN fantoma este de fapt creatoarea ADN-ului. De vreme ce s-a aratat ca aceasta energie eterica de torsiune a patruns in toata galaxia, oriunde exista materii care dau nastere vietii, curentii subtili, spiralati de presiune ai acestei energii vor agrega moleculele de ADN in existenta”. www.lumea-graalului.ro

Bibliografie: Abd-ru-shin, dr. Vladimir Poponin, Grazyna Fosar si Franz Bludorf, prof. Fritz-Albert Popp, David Wilcock

Articol scris de Doina Olariu, utilizator Aimee.ro

http://dardinsuflet.blogspot.com/ 

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *