energiile echinoctiului de primavara
Vindecare si autovindecare

Energiile Echinoctiului de primavara: citire intuitiva cu cartile oracol

Astazi va ofer o citire intuitiva cu cartile oracol pentru energiile Echinoctiului de primavara care ne pot folosi in procesul de ascensiune spirituala.

In aceasta perioada, energiile Echinoctiului de primavara aduc schimbari foarte mari. Mai jos aveti etalarea cardurilor, precum si materialul video in care vorbesc despre aceste energii.

Energiile Echinoctiului la nivel general

La nivel general, incepem sa stim ca ne ducem spre energii noi de expansiune, lumina, putere personala, spre versiunea noastra autentica.

Acest lucru ne pune fata in fata cu partile care nu vor sa mearga acolo. Cu parti din noi care vor sa ramana mici, in siguranta, nu vor sa-si exprime darul, nu vor sa serveasca mai mult.

Poate sa apara dorinta de a controla procesul si de a sti un rezultat sigur. Acest lucru ne duce in zona in care vrem sa renuntam la proces.

Ne pregatim pentru o noua versiune a noastra, dar momentan vedem in ceata. Simtim ca se pregateste ceva, dar nu stim exact ce.

Energiile Echinoctiului ilustrate prin carti oracol

Tema in aceasta perioada: Pamantul

Acest card ne ajuta sa ne aducem aminte ca tot acest proces de ascensiune se intampla in mod autentic prin conectarea la planul fizic, concret, al vietii pe Pamant si infuzarea lui cu energii inalte.

Sa ne aducem aminte de corpurile noastre, de grija fata de noi, de natura, de viata simpla atunci cand tindem sa traim suspendati in alte dimensiuni.

Pamantul

Provocari: Tu, cel real &Inima si suflet

Aceste carduri ne ancoreaza in energia Sinelui autentic, in versiunea noastra reala care ne asteapta la capatul acestui proces.

Pentru a ajunge acolo, e nevoie sa ne lasam transformati prin energia inimii si a sufletului, dincolo de Ego, control si ambitia de a face lucrurile sa fie intr-un fel.

tu, cel real

inima si suflet

Arhetipul asupra caruia e nevoie sa lucram: Salvatorul

Sa ne gandim ce anume vrem sa salvam de fapt, cand actionam din acest punct.

salvatorul

Sfatul general: Scanteia Divina

“Reaprind Scanteia Divina in mine si recunosc ca sunt parte din intreaga Creatie.”

scanteia divina

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. ENEA CLAUDIA spune:

    super!!

    1. ma bucur ca ti-a placut, Claudia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *