Energii ale lunii iunie 2017: cat de loial esti inimii tale?

Publicat: 31 mai 2017
Comentarii: 2 Răspunsuri

Luna iunie vine cu energii care  sustin momentum-ul pe care l-am construit pana acum in directia alinierii cu Sinele cel mai Inalt.

Tema principala a lunii este alinierea din ce in ce mai mult cu energia inimii, in toate aspectele vietii noastre, fie ea personala, profesionala sau sociala.

Din aceasta aliniere de energii, putem avea acces la un sistem de ghidare interior in care putem avea incredere. Intuitia va incepe sa functioneze in favoarea noastra. Energia armoniei si a puterii personale ne va sustine in aceasta perioada.

Iar frecventa asupra careia avem de lucrat este coerenta, in sensul de aliniere a aspectelor din noi care au functionat in polaritate pana acum.

Energii ale lunii iunie: citire intuitiva

Tema lunii: Loyal heart

E important sa ne aducem aminte ca Spiritul ne este intotdeauna loial. Indiferent de circumstantele din viata ta, ai incredere ca esti iubit intotdeauna si protejat de Divinitate. E momentul sa arati in lume care este loialitatea inimii tale si care sunt lucrurile intime in care crezi si pe care le hranesti, in spatiul inimii tale. In acelasi timp, e momentul pentru o reconsiderare a vechilor loialitati si a modului in care acestea functioneaza impotriva ta.

loyal heart

Provocarea lunii: Godess of the Moon (zeita lunii)

Provocarea in aceasta perioada este sa ne aliniem cu intuitia noastra, sa primim insight-uri de la sufletul nostru. Insa acest card confirma ca avem puterea sa primim informatii intuitive si ca suntem binecuvantati cu acest dar si acum este momentul potrivit sa ne deschidem sa primim binecuvantarea acestui dar.

godess of the moon
godess of the moon

Noua perspectiva: Armonie

Intram intr-o noua frecventa de putere interioara care provine din alinierea interioara la spatiul inimii si la Sinele cel mai inalt. Din aceasta energie, viata curge armonios, in abundenta si creatie a dorintei cele mai inalte a sufletului nostru.

Frecventa de integrat: Coerenta

Sa integram asadar frecventa armoniei, a uniunii, a conexiunii. O stare in care mintea si inima functioneaza impreuna, in care energia masculina si cea feminina sunt in echilibru, in spatiul inimii noastre.

Sfat general: “Fiecare calatorie incepe cu un singur pas.”

Sa facem un pas, astazi, aici si acum, in calatoria inimii noastre, chiar daca nu vedem intregul drum. Sa avem incredere ca pasii urmatori ne vor fi revelati, la momentul potrivit.

 

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *