energia solstitiului de vara 2017 inainte cu bucurie
Vindecare si autovindecare

Energia solstitiului de vara 2017: Inainte, cu bucurie!

 

Energia solstitiului de vara, combinata cu Luna Noua din 24 iunie, ne ofera ocazia de a ancora frecvente noi in aceasta perioada.

Energia solstitiului de vara

In emisfera Nordica, solstitiul din iunie reprezinta varful anului si punctul cu cea mai inalta energie. Solstitiul de vara este un moment de lumina, masculinitate si expansiune exterioara.

In emisfera sudica, solstitiul din iunie reprezinta cel mai jos punct de energie al anului. Solstitiul de iarna este un moment de intuneric, feminitate si expansiune interioara.

Indiferent unde traiesti, poti simti energia solstitiului ilustrata in natura.

In nord, zilele sunt insorite, cerul este albastru si natura este vie. In Sud, zilele sunt intunecate si natura se odihneste.

Mama Pamant aduna energiile care sunt in interiorul nostru in acest punct al anului si ne arata locul inspre care ar trebui sa ne focalizam energiile. Cei care traiesc in emisfera Nordica sunt binecuvantati cu energii inalte si energia de a face lucruri. Cei din emisfera sudica sunt binecuvantati cu o energie mai joasa care e folosita pentru odihna si reflectie.

Luna noua din 24 iunie

In astral, planetele se pregatesc pentru luna noua din 24 iunie. Aceasta luna noua este parte dintr-un ciclu mai lung care a inceput in mai care va ajuta la cristalizarea lucrurilor si va aduce un inceput nou.

Aceasta energie, impreuna cu energia solstitiului, ne va ghida sa ne gandim la viata noastra intr-un mod nou. Vom fi ghidati sa ne evaluam si sa ne revizuim gandurile, cuvintele si actiunile. La fel, ne va ajuta sa facem ajustarile care sa reflecte viata pe care vrem sa o avem de acum incolo.

Energia cosmica din jurul Solstitiului si a Lunii Noi are mare intensitate in aceasta saptamana. E ca si cum raiul coboara pe pamant si ne lumineaza ariile din viata noastra care au nevoie de atentie.

Suntem chemati sa pasim in potentialul nostru complet. Sa ne aliniem cu scopul si calea cea mai inalta.

Scopul nostru pe Pamant este sa fim autentici fata de noi insine. Sa ne urmam chemarea inimii, desi totul ne poate parea ciudat cateodata. Cu cat stam mai mult in adevarul a cine suntem cu adevarat, cu atat mai usoara ne devine calatoria.

Taramuri noi si ancorarea bucuriei

Energia solstitiului ne va ancora in nou. Vom celebra din ce in ce mai mult motivul pentru care suntem aici si misiunea pe care am venit sa o indeplinim.

Este un moment excelent sa ne reevaluam vietile si sa ne urmam scopurile, visele si dorintele.

A venit momentul sa facem un pas urias si sa ne punem planurile in actiune. Fara frica.

In emisfera Nordica, este timpul perfect pentru a iesi in intampinare, a colabora si a ne expune ideile in lume, pentru a fi vazute de altii.

In emisfera Sudica, este timpul perfect pentru a hiberna idei, a cauta in interior si a canaliza creativitatea spre solutii, strategii si idei noi.

Suntem cu totii in acel punct al anului in care e momentul sa iesim din zona de siguranta, sa ne luam avant si sa ne punem planurile in actiune.

Este momentul sa avem vise mai mari, sa ne indeplinim dorintele si sa gasim mai multa bucurie in ceea ce suntem si in ceea ce facem.

De fapt, daca nu stii de unde sa incepi cu toata energia asta care este coplesitoare in aceasta saptamana, incepe urmandu-ti bucuria. Restul va veni de la sine.

Viata este ciudata uneori, dar este de ajutor sa ne amintim ca, dincolo de toate lectiile si cresterea interioara, suntem aici sa avem o calatorie frumoasa si sa ne simtim bine.

Focalizeaza-te pe energia solstitiului pentru a aduce in viata ta cat de multa bucurie poti.

Sursa: lovehaswon.org

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *