Energiile lunii noiembrie 2017: Perspectiva mai înaltă, în toate aspectele

Publicat: 31 octombrie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Energia lunii noiembrie 2017 ne cere să ne centrăm în cine suntem cu adevărat și să ne asigurăm că, mai presus de toate, suntem onești – în primul rând cu noi înșine și cu ceilalți.

Și nu e vorba doar despre a fi sinceri, ci și despre a învăța să ne comunicăm adevărul cu compasiune, pasiune și încredere. Să devenim conștienți că energia cuvintelor și a acțiunilor noastre sunt trimise în Univers, în fiecare secundă, a fiecărei zile.

Ni se cere să acordăm atenție energiei pe care o exprimăm în fiecare zi. Să ne asumăm responsabilitatea pentru partea noastră în a exprima compasiunea de care este atât de mare nevoie în ziua de azi.

Perspectiva mai înaltă

Creșterea personală nu mai este suficientă. Este momentul să ne adunăm energiile și să facem ceva tangibil pentru schimbarea din viețile noastre și din viețile celorlalți. Să ne ajutăm unii pe alții. Să cerem ajutor, să oferim ajutor. Să fim deschiși, receptivi, generoși. Gesturile simple într-o lume complicată sunt ca o gură de aer proaspăt. Nu contează cum și în ce domeniu al vieții vom face asta, atât timp cât este vorba de energie pozitivă care vine din inima ta și se duce în lume.

Scopul principal al anului 2017 a fost găsirea tribului, găsirea grupului, găsirea acelui ceva dn comunitate și societate care te face să-ți unești forțele cu alții pentru a oferi schimbări pozitive.

Poate fi vorba despre ceva care să ne facă să ne simțim înțeleși/incluși, precum a sprijini o cauză de caritate.  Energia acestui an a fost despre lucrul cu noi înșine, dar și despre a lucra cu alții spre binele mai înalt al tuturor.

Luna Plină din 4 noiembrie 2017

Luna Plină din noiembrie 2017 este în 4 noiembrie, în Taur. Ne va stimula senzitivitatea emoțională și reactivitatea, mai mult decât alte Luni Pline de pe parcursul anului.

Fiind o Lună Plină în Taur, vom primi indicii despre cum să facem față emoțiilor copleșitoare – prin împământare.

E recomandat să ieșim în natură, să facem exerciții, să decorăm. Dacă te simți afectat de această Luna Plină, retrage-te din orice lucru care îți poate suprastimula emoțiile, până când energia trece și te poți reîntoarce la perspectiva mai înaltă.

Schimbări uriașe

Vestea mare a lunii Noiembrie 2017 este că Saturn face niște jonglerii pe cer între 15 noiembrie și 4 decembrie, cu energia la vârf în 24 noiembrie. Nu trebuie să te întrebi dacă vei fi afectat de această energie, vei ști cu siguranță.

Aceasta fază a lui Saturn se întâmplă la 29 de ani- Saturn ne determină să facem lucrurile pe calea grea. Ne forțează să acționăm, dar ne asigură că trebuie să facem lucrurile o singură dată.

Această energie facilitează schimbări uriașe în realitatea noastră, dar și în perspectiva asupra lumii. Este despre extinderea minții, despre expansiune și schimbarea percepțiilor.

Toți cei care lucrează cu energiile vor simți acest lucru. Vor fi valuri geo-magnetice puternice în câmpul geo-magnetic al Pământului (Schumann Resonance).

Dacă poți simți această energie și îi poți vedea manifestările în viața ta, focalizează-te pe up-gradare, canalizează energia prin corp și up-gradează fiecare celulă și fibră a corpului. Sprijină-ți sufletul și conștiința, în dorința de a-ți transforma lumea.

Dacă poți să împărtășești cu alții vulnerabilitatea sau bucuria în timp ce treci prin această experiență, chiar dacă este o situație extrem de provocatoare din care nu vezi ieșirea, atunci succesul este garantat. Această fază a lui Saturn poate să ne deschidă mintea înspre magia lumii.

Dacă lucrezi cu energiile, este posibil să simți multă energie conflictuală sau neobișnuită în această perioadă. E nevoie să împământăm această energie, prin exercițiu fizic, împământare la câteva ore, meditație sau focalizare pe a canaliza energia în pământ. A mânca și a dormi înseamnă de asemenea împământare.

Luna Nouă din 18 noiembrie

Energia Lunii Noi ne cere să ne focalizăm pe scopuri și să ne asumăm angajamentul față de ele și față de orice proces de schimbare prin care putem să trecem.

Poți să-ți stabilești ca ancoră un altar sau un instrument de vizualizare ca să te ajute pentru întreaga lună, până la Luna plină din decembrie.

Sursa: http://serendipitycrystals.co.uk/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *