eclipsa solara si Luna Noua in Pesti
Vindecare si autovindecare

Eclipsa solara si Luna Noua in Pesti: Alege Iubirea in locul fricii!

In 26 februarie vom avea o eclipsa solara puternica si luna noua in semnul Pestilor.

Evenimentul celest ne va oferi o ocazie unica de a incepe sa manifestam o noua existenta.

Eclipsele afecteaza campul electromagnetic al Pamantului. Propriul nostru camp electromagnetic se modifica in aceasta perioada, astfel incat energia noastra rezoneaza cu noua frecventa care vine din Univers.

De aceea, in zilele de dinaintea eclipsei, ne putem astepta sa simtim aceste schimbari in atmosfera. Vom observa ca emotiile, gandurile si sentimentele noastre se reaseaza pana cand isi gasesc un echilibru. Vom ramane in aceasta faza transformationala pentru urmatoarele sase luni, pana cand sezonul eclipsei va lua sfarsit, in luna august.

Ce ne aduce eclipsa solara?

Eclipsa solara este o usa care se deschide, astfel incat sa putem intra intr-o dimensiune inalta, incarcata cu energii cosmice.

Eclipsa solara ne ofera un imbold energetic de care avem nevoie ca sa manifestam inceputurile noi pe care sufletul nostru ne indeamna sa le cream.

Eclipsele sunt o reamintire a faptului ca sufletul nostru este constient de destinul nostru. Sufletul nostru stie ce drum ne va conduce la dragostea adevarata, la indeplinirea misiunii si a scopului nostru.

Daca dorim sa acordam atentie si sa lucram cu energia cosmica a acestui ciclu de eclipse, este un proces benefic pentru evolutia noastra si profund vindecator. Pentru a ne vindeca ranile emotionale, avem nevoie sa hranim partea respinsa, neiubita si neacceptata din noi. Si apoi sa imbratisam iertarea, compasiunea si empatia.

Aceasta Luna Noua si eclipsa de soare ne va intari dorinta sa dam drumul traumelor vechi, astfel incat ranile dureroase sa fie vindecate. Astfel, energia noastra se va putea focaliza pe crearea experientelor noi si sanatoase.

Pestii reprezinta semnul abandonului interior, ceea ce inseamna ca va trebui sa rezistam dorintei de a controla evenimentele. E nevoie sa respiram profund, cu incredere ca Universul ne va ghida sufletele pe parcurs.

Energia Lunii Noi

In timpul acestei Luni Noi ne vom simti ca si cum vom inota intr-o energie proaspata, noua, de curatare. Este o reamintire a dorintei de a merge in directia fluxului si de a inceta sa luptam impotriva curentului.

Cel mai important lucru este sa ne reamintim ca totul este posibil. Cei care se indoiesc de magia Universului, vor dori sa gaseasca explicatii logice pentru evenimentele mistice care au loc in aceasta perioada.

De aceea, este mai intelept sa eliberezi tensiunile si rezistentele si sa te abandonezi iubirii.

Iubire si relatii

Din fericire, acest lucru face miracole in departamentul “iubire” din viata noastra. Pe masura ce ne ridicam frecventa pentru a se potrivi vibratiei inalte din Univers, energiile ne sprijina sa ducem relatiile noi si vechi la un alt nivel. In momentul in care energiile noastre se afla mai sus, doar cei ale caror energii sunt pe aceeasi frecventa inalta vor rezona.

Daca te cablezi la energia vindecatoare a Universului, nu vei mai atrage prietenii si relatii cu cei care iti fac rau. Am invatat pe calea grea un adevar simplu: cu cat ne iubim mai mult, cu atat vom atrage spre noi mai multa pace, placere si iubire.

Este foarte important sa ne pastram sufletul energizat, investind in sanatatea noastra emotionala, mentala, fizica si spirituala. Vom dori fie sa incepem sa ne focalizam pe energia creatoare prin arta, dans, cantat, scris, yoga, meditatie, cantat la un instrument si sa petrecem timp in natura.

Vom observa la aceasta eclipsa solara ca simtim fiecare nuanta in energia vibrationala din jurul nostru. Vom absorbi gandurile si sentimentele de la oamenii de aproape si de departe. Vom avea momente de turbulenta, pe masura ce ne dam seama ce emotii ne apartin noua si ce emotii apartin altor oameni.

Vom descoperi ca am carat cu noi un bagaj greu, care nu ne apartine. Vom simti ca este momentul acum, ghidati de eclipsa solara, sa lasam jos aceasta povara. Si sa incetam sa ne simtim responsabili in legatura cu modul in care se simt alti oameni.

Conectare

Pestii radiaza o energie feminina, senzitiva, divina. Toata aceasta perioada ne trimite mesaje imperative  care ne indeamna sa ne luam timp sa ne reconectam cu sinele nostru autentic. Sa meditam sau pur si simplu sa ne odihnim si sa ne relaxam, pentru a ne asigura ca nu am devenit coplesiti de absorbirea stimulilor externi.

Abilitatea de a ne conecta la nivel intim cu altii, prin vibratii energetice, ne ofera un sentiment profund legat de relatiile noastre. Si ne intareste legaturile pe care le avem cu cei apropiati, pe masura ce intelegem cum se simt acestia in empatie, avand incredere in conexiunile senzoriale si telepatice care sunt influentate de Luna Noua in Pesti.

Neptun este planeta iluziei si a subconstientului. Ne poate face sa ne simtim ca si cum suntem vrajiti, intr-o stare de vis. Mintile noastre sunt pline de fantezii si de miracol. Ne vom simti imputerniciti, fara limite, ca si cum putem face orice ne imaginam.

Neptun va influenta pozitiv tot ce facem in aceasta faza. De aceea, este esential sa ne mentinem deschisi pentru neprevazut. Aceasta perioada de evenimente celeste ne va oferi o abundenta de surprize placute.

Mesajul general pe parcursul acestei eclipse solare si mesajul general la Luna Noua este: daca ne deschidem inimile si alegem iubirea in locul fricilor noastre, ne putem vindeca trecutul iar Universul ne va rasplati cu bucurie, oferindu-ne mai multe oportunitati de a oferi si primi iubire.

Sursa: Elephantjournal.com

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *