eclipsă parțială de Soare 15 februarie conectare cu perspectiva de ansamblu
Vindecare si autovindecare

Eclipsă parțială de Soare, 15 februarie: Conectare cu perspectiva de ansamblu

În 15 februarie avem Lună Nouă și eclipsă parțială Soare în Vărsător – un punct de cotitură pozitiv și o binevenită gură de aer proaspăt după toate energiile lunii ianuarie.

De la începutul lui 2018, am trecut printr-un proces uriaș de eliberare. Au fost multe lucruri din anul anterior care aveau nevoie să se curețe. Iar începutul unui an nou a stârnit acest sentiment de eliberare și schimbare.

Luna plină și eclipsa lunară din ianuarie au avut un rol uriaș în această eliberare de energie și au scos la suprafață lucruri din trecut.

Februarie nu are lună plină, ceea ce înseamnă că toată energia este despre a aduce noul și a întâmpina începutul unui nou ciclu. Putem folosi energia acestei luni noi pentru a crea și a planta semințe pentru viitor.

Eclipsă parțială de Soare

Eclipsa de Soare este parțială, însemnând că nu va fi la fel de intensă ca eclipsa totală de soare din 21 august.

Energia care înconjoară această eclipsă parțială este diferită, cade în semnul Vărsătorului și poartă o energie foarte fină și iubitoare.

Tot spațiul nou creat în viețile noastre de la începutul acestui an se va umple perfect cu această energie iubitoare, abundentă și pozitivă din timpul eclipsei solare din februarie.

Energia Vărsătorului ne face să ne gândim la perspectiva de ansamblu. E momentul să ne focalizăm pe modul în care acțiunile și cuvintele noastre îi afectează pe cei din jur.

Sub influența acestei eclipse solare, putem păși dincolo de perspectiva proprie și ne vom deschide spre a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai înaltă.

În această energie, avem ocazia să ne trezim spre percepția unei alte realități. Să vedem modul în care acțiunile, cuvintele și esența noastră afectează lumea din jur. Acum ne putem conecta la sentimentul de responsabilitate legat de atitudinile și comportamentele noastre care creează același efect de undă precum pietrele aruncate în lac.

Avem ocazia să ne deschidem spre conștiința mai înaltă, prin aceasta energie. Cu cât ne putem deschide mințile și inimile, cu atât vom simți ce înseamnă unitatea.

Eclipsa și relațiile

Relațiile sunt și ele o temă importantă la această eclipsă parțială de Soare. Cea mai importantă relație este cu noi înșine. Însă acum vom fi ghidați să reflectăm și asupra celor din jur, cu care alegem să ne înconjurăm.

Poți decide acum să stabilești conexiuni mai profunde în anumite relații, și să renunți la cele care nu îți mai servesc.

Comunicarea adevărului, a fi deschis și a-ți exprima adevăratul Sine – acestea sunt lucrurile de care este nevoie într-o relație sănătoasă. Acestea sunt arii care pot să îți apară în atenție, dacă există ceva în afara echilibrului.

Dacă apar probleme relaționale în această perioadă, fie cu partenerul, cu un prieten sau cu membri ai familei, comunicarea este cheia.

Faptul de a-ți lua timp să vorbești despre lucruri, pentru a te conecta cu adevăratele tale gânduri și sentimente va aduce vindecare și te va ajuta să câștigi o nouă perspectivă.

Și a te pune în locul celuilalt este o modalitate grozavă de a face față conflictelor care pot să iasă la suprafață din această energie.

Cum te simți tu cu tine?

Este un moment perfect acum să te conectezi cu tine și să lucrezi la ceea ce ai nevoie ca să te simți complet, întreg și centrat.

Un mod foarte bun de a face asta este să-ți plasezi mâna pe inimă, să închizi ochii și să te întrebi: Ce am nevoie acum ca să mă simt complet? Și apoi să ai încredere și să urmezi răspunsul.

A deveni conștient de sine și a acorda atenție modului în care te tratezi și vorbesti cu tine este foarte important. Ești iubitor și blând cu tine sau vrei mereu ceva și plasezi așteptări uriașe asupra ta?

Ascultă-ți vocea interioară și vezi dacă e nevoie ca ceva să se schimbe pentru ca tu să vorbești cu tine cu iubire.

Ia-ți timp să te hrănești în interior și să ai grijă de sănătatea ta și de starea ta de bine. Suntem încurajați în aceste zile să facem acest lucru.

Atmosfera generală

În general, această eclipsă parțială de soare are o energie frumoasă, pozitivă și o vibrație plină de iubire.

După energiile din ianuarie, această nouă energie din luna februarie se simte ca un dar universal.

Verifică-ți mereu busola, deschide-ți brațele și mintea și folosește energia magică a eclipsei solare pentru a aduce mai multă iubire, bucurie și constientizare de sine în viața ta.

Sursa: http://foreverconscious.com/

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Margareta spune:

    Minunat! Mulțumesc tare mult, dragă Mihaela. E atât de mult Adevăr în ce-ai postat, că ți-am trimis mii de îmbrățișări pentru asta. Sper că le-ai primit :-). Perioada a fost foarte solicitantă și, cumva, așteptam un semn din cer… Credeam că visez dar, iată, vine acest material care-mi confirmă că e adevărat și chiar posibil să vină ajutor din cer. Încă o dată, un mare mulțumesc 🌞. Să ai parte de multă fericire de Sărbătoarea internațională a Iubirii. Și nu numai! Cu drag, Margareta

    1. Ma bucur din suflet, Margareta! Iti trimit si eu aceleasi imbratisari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *