Eclipsa de Soare și Luna Nouă 11 august 2018 Daruri cosmice
Vindecare si autovindecare

Eclipsa de Soare și Luna Nouă, 11 august 2018: Daruri cosmice

Eclipsa de Soare parțială cade în semnul Leului și va închide sezonul eclipselor în 2018.

Acest ciclu de eclipse a fost mai lung decât de obicei, cu un total de trei eclipse în ultimele două luni. În mod normal, eclipsele vin în pereche. Anul acesta însă, o eclipsă în plus ne-a pus în contact cu și mai multă energie cosmică.

Prin acțiunea planetelor retrograde, Universul ne-a ghidat să ne vindecăm vechile răni și să deschidem direcția nouă în viețile noastre.

În ultimele luni am fost provocați de Univers să săpăm mai mult și să scoatem la suprafață toate fricile dar și toate visele noastre.

Începând cu eclipsa de lună, am eliberat vechiul pentru a ne pregăti pentru un capitol nou.

Cu ocazia eclipsei parțiale de soare din 11 august, vom avea ocazia să facem ultimele retușuri pentru a accesa un nou capitol în viețile noastre. Vom primi mai multe insight-uri legate de lecțiile și darurile pe care le avem de primit acum.

Energia acestei eclipse ne ajută să închidem lucruri pe care le-am procesat în ultimele luni. De aceea, putem începe să ne simțim mai energizați și motivați să mergem înainte.

Vom primi un impuls suplimentar spre sfârșitul lunii, pentru că Marte și Mercur vor ieși din mișcare retrogradă pe 27 august.

Claritate și adevăr

Eclipsa de soare din august aduce o energie înaltă care ne va permite să vedem lucrurile cu claritate. Această eclipsă ne va ajuta să aducem lumina în arii din viața noastră în care a fost multă confuzie până acum.

Dacă trebuie să luăm decizii sau dacă avem nevoie de claritate, această eclipsă ne poate ajuta.

Aceasta eclipsă aduce o deschidere spre vibrațiile înalte, la un nou nivel. Vom beneficia la maxim de această energie, prin găsirea punctului de liniște din interior. Apoi prin a permite luminii să strălucească acolo unde e nevoie să strălucească.

Ne poate lua timp să vedem în inima adevărului, dar dacă rămânem centrați, vom primi răspunsurile pe care le căutam.

Eclipsa solară din august închide un ciclu prin care am intrat în procesul morții și al renașterii simbolice.

A trebuit să lăsăm în urmă, să eliberăm, să săpăm în adâncimi pentru a descoperi tot ce ne trage inapoi și toate tiparele karmice pe care avem nevoie să le curățăm.

A fost un moment intens de auto-reflectare, un moment în care Universul a permis să iasă la suprafață tot ce trebuia purificat.

Eclipsa solară din august este ultima oprire din acest ciclu. Reprezintă renașterea, sfârșitul unui capitol și începutul unuia nou.

Avem nevoie de răbdare în legătură cu energia care se construiește acum. Să ne găsim liniștea în mijlocul acestui proces și să avem încredere că vom primi ghidarea necesară în perioada de după eclipsă. Am lucrat din greu cu noi înșine în acest sezon al eclipselor. Însă eforturile noastre nu au fost în zadar. Daruri cosmice sunt pe drum.

Sursa: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *