eclipsa de Soare 21 august 2017 punctul zero al potentialului nostru
Vindecare si autovindecare

Eclipsa de Soare, 21 august 2017: Punctul zero al potentialului nostru

Eclipsele sunt cele mai puternice perioade de tranzitie pe care le putem experimenta. Eclipsa de Soare care urmeaza marcheaza inceputuri si sfarsituri majore in vietile noastre, dar si purificari si arderi profunde in interiorul nostru.

In 21 august 2017, Planeta va experimenta una din cele mai puternice si semnificative eclipse solare din viata noastra. Traseul tau trece pe tot teritoriul SUA, fiind prima Eclipsa de Soare vizibila aici in ultimii 100 de ani.

Aceasta Eclipsa de Soare  este semnificativa in atat de multe moduri. Fiind in semnul Leului, reprezinta o imbunatatire majora in viata pentru fiecare din noi.

Calitatea vietii noastre se imbunatateste, pe masura ce ne dezvoltam sentimentul sinelui si sentimentul de putere personala. Aceasta este energia care deschide inimi.

Eclipsa de Soare: prag de alegere cuantica

Eclipsele sunt praguri si puncte de alegere cuantica. Ceea ce mentinem in gandurile si intentia noastra se multiplica in timp, spatiu si dimensiuni.

Acest moment contine posibilitati uriase de a face salturi inspre noi moduri de a trai. Este punctul zero al potentialului nostru. Un moment in afara timpului, care ofera deschideri spre realitati ce vor sa fie trezite acum.

Soarele este umbrit de Luna, in acelasi fel in care intuitia (reprezentata de Luna) ia in stapanire centrul creativitatii si al puterii (reprezentat de Soare). Rezultatul este asemanator unui scurt-circuit al cablarii interne.

Legile fundamentale ale Universului nu se mai aplica, atat timp cat lumina soarelui este umbrita de Luna. Universul este cuprins de o tacere pe care aproape o poti auzi.

Acesta e momentul in care magia se intampla in fata ochilor nostri.

Rescrierea scenariilor

Daca te gandesti la sistemul astrologic ca la un computer, eclipsele sunt acel momente in care drive-ul scrie un nou cod pe suprafata magnetica a vietii.

In timp ce se intampla asta, exista posibilitatea sa stergem anumite date pentru totdeauna. Totul va fi rescris si co-creatorul esti tu.

Soarele si Luna, impreuna cu energia Leului ne ajuta sa ne exploram inimile si ne incurajeaza sa actionam pentru lucrurile in care credem. Vom fi infuzati cu trasaturile Leului, care are forta, este magnetic, generos, impulsiv si are o dorinta puternica de a iubi si a fi iubit.

Punctul central este focalizat in acele arii din viata care au nevoie de mai multa abundenta, succes, fericire si bucurie. Avem permisiunea sa ne bucuram de o viata buna, sa ne distram si sa fim bucurosi si sa exprimam copilul interior mai mult.

Moment crucial pentru manifestare

Intalnirea Soarelui cu Luna, in uniune perfecta (astrologii numesc acest fenomen Cazimi = in inima Soarelui) este cel mai puternic moment pentru aceasta Planeta. In acel punct, intram in inima soarelui, in camera tronului regal.

Constiinta noastra emotionala, reprezentata de Luna, intra intr-o stare inalta unde este up-gradata pentru a fi in acord cu Creatorul.

Cazimi inseamna, de fapt, ca Luna se aseaza pentru cateva minute pe tronul regelui. Acest lucru ne ofera puteri regale. Aceasta energie generata de eclipsa de Soare poate fi folosita daca vrem ca ceva sa se manifeste, fiind una din cele mai inalte forme de manifestare.

Soarele este Regele cerului. Cand planeta este invitata in camera sa regala, putem primi cu totii o infuzie de energie solara.

Aceasta energie stimuleaza exprimarea constiintei inimii si a iubirii. Arde tot ceea ce nu ne mai serveste, curata totul si ne reinnoieste mintea, corpul si spiritul. Atunci cand luna se retrage din camera regala, incepe un proces de renastere.

Este unul din cele mai puternice momente pentru setarea intentiilor.

Ego si Suflet

Cand Soarele si Luna sunt in uniune perfecta, este o sansa unica de a ne alinia ego-ul cu sufletul. Pentru a balansa lucrurile, la nivel personal si colectiv.

Soarele reprezinta ego-ul iar luna sufletul. Una din cele mai mari transformari este sa realizam si sa intelegem diferenta dintre suflet si ego. Sufletul nostru este etern si mereu prezent, chiar daca nu ii acordam mereu atentie.

O persoana aflata in spatiul sufletului se onoreaza pe sine. Spune “Nu” la ce nu ii mai serveste. Spune “Da” la ce ii serveste. Se respecta pe sine si alege sa ia distanta fata de ceea ce nu inseamna respect.  Pe masura ce se indeparteaza, invata din lectiile primite. Ii onoreaza si ii respecta pe ceilalti.

Invata sa-ti asculti sufletul cand iti vorbeste, ai incredere in tine si actioneaza in acord cu ghidarea ta interna.

Sufletul tau este o sursa de iubire neconditionata, curaj, putere, intelepciune, fericire si bucurie. Nu poate fi ranit de opiniile altora si circumstantele externe. Sufletul tau este cine esti tu dincolo de etichete, roluri, asteptari si masti sociale.

Este ceva care nu se schimba – esti tu si vei fi tu pentru totdeauna. Este energie divina din Univers.

Daca vrei sa-ti gasesti scopul tau, sa traiesti o viata plina si sanatoasa, este esential sa-ti aduci ego-ul si mintea in relatie cu sufletul. Aceasta este sansa pe care ne-o ofera aceasta Eclipsa de Soare.

Sursa: https://empowerastrology.org

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Nimeni spune:

    Doar că Soarele este simbolul Sinelui .., sursa tuturor manifestărilor fantomatice oglindite în aspectul Lunar ar ființei. Luna este vizibilă pentru că există Soarele să o lumineze.
    Sinele nu este ego. Sinele poate exista fără ego, dar egoul nu există fără Sine.

    1. Minunata perspectiva. Multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *