eclipsa de luna si luna plina
Vindecare si autovindecare

Eclipsa de Luna si Luna plina in Leu: Eliberare si iubire nelimitata

 

Pe 11 februarie vom avea luna plina si eclipsa de luna in semnul Leului. Ultima eclipsa de luna a fost pe 16 septembrie. Acum, vom putea elibera tot ce s-a intamplat din septembrie pana acum.

Apoi, ne vom imbarca intr-un nou ciclu al eclipsei, care va ramane activ pana la eclipsa de luna din august 2017.

Este ca si cum partea de umbra din timpul eclipsei lunare creeaza un moment in care avem oportunitatea rara  sa apasam butonul “Reset” ca si cum am clipi pentru tot ce s-a intamplat pana in acest moment.

Astfel putem sa ne centram si sa incepem un nou drum, reimprospatati si reinnoiti.

Este ca si cum partea intunecata a lunii simbolizeaza inchiderea unei usi si deschiderea alteia noi, pe masura ce trecem intr-un nou capitol al vietilor noastre.

Eclipsa de luna si ciclurile transformarii

Inainte de a putea sa lasam complet trecutul in spate, trebuie sa ne asiguram ca am invatat lectiile care au iesit la suprafata intre septembrie 2016 si acest moment. Astfel, nu vom mai putea ascunde sub pres niciun alt aspect care ar putea sa iasa la suprafata in viitorul apropiat.

Aceasta perioada de tranzitie este foarte intensa si marcheaza sfarsitul unei perioade intense si de vindecare emotionala. Perioada de vindecare Lilith se aliniaza cu ciclul de eclipsa aparut in septembrie si inchis acum, la jumatatea lui februarie.

Stralucirea lunii pline lumineaza aspectele vietilor noastre ascunse pana acum in mintea subconstienta. Ne permite sa vedem tipare vechi de comportament pe care le-am repetat. Astfel, putem face schimbarile necesare sa ne delimitam de aceste obiceiuri care nu ne mai folosesc.

Eclipsa de luna si iubirea

Prima eclipsa lunara a anului va deplasa atentia pe relatiile romantice si ne va cere sa privim la bagajele emotionale pe care le-am purtat cu noi mult timp.

Odata cu eclipsa, luna plina in leu radiaza o lumina stralucitoare si o energie vindecatoare care ilumineaza orice problema nerezolvata din trecutul nostru.

Ne vom simti chemati sa scoatem la suprafata toate problemele emotionale dureroase care au cauzat durere si ne-au facut sa reactionam in feluri distructive.

Una din ranile principale pe care Luna plina in Leu le deschide este frica noastra ca suntem inadecvati.

Aceasta luna plina ne cheama sa ne deschidem inima si sa ne iubim atat de puternic si profund, incat sa transformam toata durerea si suferinta.

Durerea pe care o vom vindeca este durerea simtita atunci cand simtim ca nu suntem vrednici sa fim iubiti, nu simtim ca meritam, ne simtim inadecvati si ne comportam in moduri distructive.

Acesta este momentul pentru a elibera multe dureri inradacinate in inimile si mintile noastre.

Transformarea durerii interioare

Este momentul  sa ne transformam durerea interioara si traumele in vindecare si in iubire neconditionata. Pentru a ne alina pe noi si apoi pe cei din jurul nostru.

Pentru a ne elibera durerea, putem sa ne focalizam atentia pe motivul suferintei noastre. Apoi sa inchidem ochii si sa petrecem cateva minute incercand sa ne conectam la radacina suferintei. Nu este mereu posibil sa vedem imediat motivul, asa ca uneori este mai bine sa nu exercitam presiune asupra noastra pentru a rezolva totul acum. Si putem sa ne propunem sa repetam aceasta practica oricand avem cateva momente de liniste. Respiram profund si vizualizam iubirea care ne inflitreaza corpul si sufletul. Iar apoi sa expiram si sa vizualizam durerea plecand pe expiratie. Asta ne va ajuta sa curatam emotiile dureroase si sa indepartam energiile toxice stagnante, blocate de-a lungul anilor.

Desi uneori reintrarea in trecut este traumatizanta, in acelasi timp poate fi si singurul mod de a vedea clar toate durerile emotionale prin care am trecut pana acum in calatoria noastra.

Si mai ales, ne da oportunitatea sa ne oferim iubire, compasiune si intelegere pentru lucrurile prin care am trecut. Acum, ca suntem mai intelepti si avem o viziune mai buna asupra a ceea ce am experimentat.

Haideti sa ne iubim si sa ne celebram!

Aceasta luna plina este despre a gasi cai de a ne celebra pe noi insine. De a ne spori increderea,  stima de sine si stralucirea din interior inspre in afara.

Aceasta luna plina este un moment de reconectare cu copilul interior. Adesea, durerea noastra a fost cu noi mult timp la nivel inconstient. De cand am inceput sa invatam despre lume si cum sa relationam cu familia, prietenii si oamenii din jur.

Multi am pierdut legatura cu inocenta pe masura ce devenim precauti, mai ales fiind foarte senzitivi, ne-am simtit raniti sau tradati de cei din jur. Aceasta luna plina in Leu este aici sa ne arate cum sa ne reconectam cu copilul interior si cum putem sa transformam durerea.

Leul este si despre distractie, ras si despre a ne iubi viata la maxim. Leul vorbeste despre entuziasm si este aventurier si curios. Traieste pentru magia si misterul momentului prezent. Imaginatia lui este salbatica si libera si ii incurajeaza pe ceilalti sa creeze o viata incitanta, intriganta si placuta.

Aceasta luna plina in Leu semnaleaza un moment in care putem incepe sa avem multa inspiratie care curge in viata noastra. Acest lucru ne va incuraja sa facem mai mult din ceea ce ne face sa ne simtim liberi, fericiti si incarcati cu vitalitate.

Ne vom simti in contact cu dorinta de a da atentie speciala persoanelor pentru care simtim pasiune, astfel incat sa aratam cat de mult ne pasa. Cand facem acest lucru, vom observa cum iubirea si afectiunea se intorc din abundenta.

Energia iubirii neconditionate

Iubirea neconditionata pe care o radiem ofera vindecare in inimile noastre si inimile celor cu care ne conectam, fie ca sunt aproape, fie ca sunt departe. Aceasta flacara care arde in interior atrage bucurie, fericire, iubire si armonie in vietile noastre.

Aceasta luna in Leu aduce energia iubirii in viata noastra. Eclipsa de luna serveste la amplificarea acestei energii pozitive vindecatoare.

Cand observam cum eclipsa acopera temporar lumina lunii, putem privi la vietile noastre. Sa ne reamintim cum pasim adesea in umbra, pentru oportunitatea de a ne odihni, de a ne recupera si a ne trezi reimprospatati.

Aparitia lunii dupa faza eclipsei este un simbol pentru un nou inceput, fara povara emotionala grea pe care am carat-o din trecutul nostru.

A intampina iubirea cu inima deschisa

Vom lasa deoparte armura despre care am incercat sa ne convingem ca e necesara. Vom invata sa stam deschisi si vulnerabili, asteptand sa vedem ce se intampla atunci cand stam in curajul inimii deschise.

Vom patrunde in acest capitol traind cu pasiune si cu iubire. Vom invata sa descoperim cum sa generam un flux fara sfarsit de iubire, din sursa noastra interna.

Nu vom mai cauta iubirea din exterior, daca invatam sa ne dam seama ca tot ceea ce am vrut si am avut nevoie a fost mereu cu noi. Avem toata iubirea de care avem nevoie in interior si atunci cand recunoastem si acceptam asta, focul care arde in interiorul nostru ne va transforma viata.

Vom fi binecuvantati cu mai multa iubire, pace, bucurie si fericire decat ne-am imaginat vreodata.

Tot ce avem nevoie este sa ne iubim mai profund decat orice durere pe care am avut-o vreodata.

A invata sa iubim este cel mai bun motiv al existentei umane.

Sursa: Elephantjournal.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

 1. lucia mariana spune:

  O Dumnezeule decand asteptam acest moment!!!

 2. maria polak spune:

  Sunt LEU SI MA REGASESC.
  Fie ca cele relatate sa se intample dupa suferintele traite.
  Doamne Ajuta !@

 3. Foarte realist si lamuritor in legatura cu fix momentul asta.multumesc pentru efortul tau de a traduce si de a ne aducde in atentie acest material

  1. Cu mare drag, Titi. Ma bucur ca ti-a folosit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *