Divinul feminin
Vindecare si autovindecare

Darurile Divinului Feminin: program online

Darurile Divinului Feminin este o invitație de a ne scufunda împreună în energia reprezentată de Divinul Feminin și de a o aduce în viețile noastre de zi cu zi.

Pentru cele care simt că e momentul să strălucim din autenticitate, să fim deschizătoare de drumuri ale noii paradigme, să pășim pe teritorii neumblate, să ne trezim sufletele la adevăr, să ne uităm la părți din noi care au nevoie să fie îmbrățișate și să ne găsim puterea să renaștem, într-o versiune a noastră mai conectată la fluxul, puterea și iubirea pe care Divinul Feminin le reprezintă.

Am creat programul Darurile Divinului Feminin special pentru femeile care, în timpurile provocatoare și minunate pe care le trăim, au nevoie de o ancoră în călătoria lor. Pentru a putea fi ancoră, la rândul lor, în lumea nouă care se naște.

Cum lucrăm cu Divinul Feminin în acest program:

  • lucrăm cu trei ipostaze ale noastre și curățăm programe adânc întipărite în stucturile noastre celulare la nivelul celor trei sub-personalități: Copila, Femeia și Vindecătoarea Interioară
  • downloadăm noile hărți conform cărora putem funcționa la următorul nivel
  • transmutăm energiile grele și programele limitative din corpurile subtile
  • ne conectăm cu energiile arhetipale hrănitoare aduse de Divinul Feminin și primim inițieri energetice în frecvența Divinului Feminin
  • ne conectăm la energia a trei Zeițe pe care le aducem în structurile noastre: Kuan Yin pentru copila interioară, Maria Magdalena pentru femeia interioară și Isis pentru vindecătoarea interioară.

Cum funcționează programul Darurile Divinului Feminin:


Programul este conceput în variantă pre-înregistrată și îl puteți parcurge în ritmul propriu. Materialul este structurat în trei module. Fiecare modul conține o parte introductivă sub forma unui video, o parte de curățare și o parte de inițiere energetică sub forma unor materiale audio.

Primul modul este dedicat Copilei interioare – vom curăța limitările, programele, traumele, abuzurile la nivelul copilei interioare și vom primi inițierea în frecvența zeiței Kuan Yin și a compasiunii divine.

Al doilea modul este dedicat Femeii interioare – vom curăța limitările, programele, traumele, abuzurile la nivelul femeii interioare și vom primi inițierea în frecvența zeiței Maria Magdalena, în feminitatea, sexualitatea sacră și uniunea divină dintre masculin și Feminin.

Al treilea modul este dedicat Vindecătoarei Interioare – vom curăța limitările, programele, traumele, abuzurile care au afectat vindecătoarea interioară în toate timpurile, realitățile și dimensiunile și vom primi inițierea în frecvența zeiței Isis, protectoarea scopului divin și a misiunii sufletului.

Imediat cum efectuați plata, veți avea acces pe termen nelimitat la toate materialele cursului.

Pentru a cumpăra cursul, click aici: https://damaideparte.ro/courses/darurile-divinului-feminin/

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *