conexiunile de suflet noile relații pe Pământ-program online de transformare spirituală
Vindecare si autovindecare

Conexiunile de suflet, noile relații pe Pământ: program online de transformare spirituală

Există un tip de conexiuni speciale care se întâlnesc din ce în ce mai mult în această perioadă pe Pământ. Nu seamănă cu nimic din ceea ce știm despre relații și din ceea ce am trăit până acum la nivel colectiv.

E un model relațional nou, o nouă hartă relațională care ne promite un teritoriu neumblat până acum de oameni. Sunt relații sacre, care ne conectează cu potențialul divin și cu sămânța de Dumnezeu din noi.

Eu le numesc conexiuni de suflet, unii le numesc suflete gemene, twin flames sau flacără geamănă.

Indiferent de denumire, acest tip de conexiuni sunt cea mai rapidă cale de creștere la nivel de suflet și de aliniere cu potențialul divin din noi.

În planul dimensiunii fizice vin însă cu multă nevoie de eliberare a fricilor, tiparelor limitative și a iluziei separării.

Presupun un proces de purificare atât de dureros încât îți dorești uneori, ca om normal care vrea doar să trăiască liniștit și fericit, să nu-l fi început niciodată. Însă, dincolo de toate acestea, există un scop mai mare, o aliniere divină cu tot ceea ce suntem și putem fi ca potențial uman divin pe Pământ.

Nu știu dacă toată lumea are o astfel de conexiune în planul sufletului, însă întâlnesc și știu că există din ce în ce mai mulți oameni care rezonează cu această nouă realitate relațională.

Sunt suflet geamăn și mi-am întâlnit cealaltă parte a sufletului în 2014. De atunci am urmat un proces de inițiere foarte puternic, pe parcursul căruia am trecut prin multe faze de purificare. În 2017 am facut publică conexiunea mea, pentru a putea servi celor care trec prin aceeași experiență a conexiunilor de suflet și au sentimentul fie că au luat-o razna, fie că lucrurile nu se vor așeza niciodată pe un făgaș al liniștii și bucuriei. Poți citi aici mai mult despre experiența mea: Dincolo de iluzie: întâlnirea cu Sufletul meu Geamăn.

Acum sunt ghidată să ofer acest program de transformare spirituală pentru suflete aflate în astfel de conexiuni de suflet și pentru cei care au ca misiune a sufletului să aducă pe Pământ o nouă paradigmă relațională.

Prin acest program, pun la dispoziția voastră tot ceea ce știu, simt și am înțeles pe toate structurile ființei mele, până în acest moment în călătoria mea și din conexiunea cu sufletul meu geamăn.

Vă invit așadar să descoperim împreună viziunea mai înaltă despre aceste conexiuni și modul în care ne putem vindeca și manifesta cine suntem în iubire.

La ce ai acces intrând în acest program de transformare spirituală:

 • trei întâlniri online  (de tip webinar): fiecare întâlnire are o parte de expunere teoretică și o parte de exerciții de conștientizare, integrare și vindecare a aspectelor discutate.
 • suport pe e-mail între întâlniri, prin care vă voi susține în procesarea și integrarea materialului din cadrul programului
 • suport de curs cu tot ceea ce știu până acum în domeniu, din experiența personală și din toată pregătirea mea de până acum. Vizualizează aici câteva pagini.

Ce vom face în cadrul acestui program:

 • creăm împreună o viziune despre ce înseamnă această nouă paradigmă a conexiunilor de suflet
 • aflăm ce presupune o asemenea conexiune si cum putem să o integrăm în călătoria de manifestare a versiunii noastre depline
 • vorbim despre ce putem face pentru a manifesta aceste conexiuni în plan fizic
 • vă voi împărtăși călătoria mea, ceea ce a funcționat și ce nu a funcționat pentru mine
 • vom crea împreuna un spațiu de vindecare pentru ceea ce ne ține blocați în această călătorie
 • vă voi oferi repere și instrumente de vindecare testate și verificate pentru etapa în care sunteți în acest moment în această călătorie

Din tematica abordată în cadrul acestui program de transformare spirituală:

I. Cadrul relațional al sufletelor avansate

 1. Stadiile spirituale ale relațiilor
 2. Relații karmice
 3. De la relații karmice la conexiuni de suflet
 4. Tipuri de conexiuni de suflet: – suflete pereche, catalizatori ai inimii, Sufletul Geamăn
 5. Sufletul Geamăn, conexiunea supremă.
Ce înseamnă conexiunea cu Sufletul Geamăn și puterea ei transformațională
  – Cum știu dacă mi-am întâlnit Sufletul Geamăn?
  – Cum putem integra această conexiune în procesul de ascensiune spirituală
 6. Stadiile și provocările conexiunii de tip Suflet Geamăn
  – Activarea la nivel de suflet
  – Faza de separare fizică
  – De ce este nevoie uneori de o faza de separare
 7. Ce putem face concret pentru a manifesta în 3D o astfel de conexiune?
 8. A TREIA ENERGIE – caracteristica conexiunilor profunde de suflet

II. Ce înseamnă Noua paradigmă relațională

1. Schimbarea de paradigmă
2. Conștientizare și pionierat
3. De la Am nevoie la Eu sunt
4. Tiparele de codependență din vechea paradigmă
5. De la Ego la Esență

III. Vindecarea necesară pentru manifestarea conexiunilor de suflet

 1. Trăsături ale sufletelor avansate
 2. Scenariul de viață al unui suflet avansat
 3. Ascensiunea spirituală pentru suflete avansate
 4. Provocări ale sufletelor avansate: Provocări karmice, Răni ale copilului interior &cadru familial disfuncțional, Traume și programe transgeneraționale care rămân în ADN, Programe din conștiința colectivă, Forme gând la nivel mental-perceptual, Conectare cu subsoluri emoționale de disperare, neputință, lipsă de merit, Conectare cu energii astrale întunecate
 5. Provocări ale sufletului în Înregistrările Akashice: Supraresonsabilizarea, Autosabotajul, Compasiunea exagerată, Frica de a păși în lumină, Sentiment de încarcerare interioară, manifestat și prin circumstanțe ale vieții exterioare, Sentiment puternic că Iubirea nu este posibilă pe Pământ.

Ce înseamnă webinar?

Este un spațiu virtual  interactiv în care ne întâlnim online, cu ajutorul computerului sau al telefonului mobil. Transmisia este audio și video, eu voi vorbi despre temă și vom face împreună exerciții de vizualizare, conștientizare și vindecare. Participanții vor avea ocazia să împărtașească trăiri și  să adreseze întrebări în scris, în timp real, despre procesul lor personal, despre orice aspect legat de temă, despre exercițiile efectuate pe parcursul webinar-ului. Astfel, vom contribui fiecare la energia care va susține desfășurarea acestui program

Prețul programului: 550 lei

Detalii: 0721465852, mihaela@soul-union.com

Vă aștept cu multă bucurie!
Mihaela Marinaș
Damaideparte.ro

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *