Ce înseamnă vindecarea intuitivă?

Publicat: 19 octombrie 2020
Comentarii: 2 Răspunsuri

Vindecarea intuitivă este un proces care, pentru a fi pe deplin eficient, e nevoie  să aibă loc pe toate palierele: pornind de la vindecarea copilului interior, a rănilor la nivel psihic, mental și emoțional, ajungând la vindecarea traumelor și a programelor transgeneraționale care ne afectează la nivel inconștient și incluzând vindecarea traumelor la nivel karmic, al vieților trecute, la nivel de suflet și ADN.

Pentru că sufletele avansate sunt suflete care au avut multe reîncarnări și au multe programe la nivel de suflet, vindecarea este nevoie să aibă loc la nivel multidimensional, pe toate straturile menționate mai sus.

Și pentru că suntem cablați la conștiința colectivă mai mult decât sufletele tinere, pentru că am venit să transformăm multe programe care au avut impact asupra omenirii de secole, e nevoie să ne adresăm și acestor programe colective.

Ca suflete avansate, nu ne putem mulțumi cu mai puțin de atât în procesul nostru de vindecare. Toate aceste niveluri sunt conectate unele cu altele și orice vindecăm pe un anumit nivel ne oferă accesul la urmatorul nivel și așa mai departe.

Orice formă de vindecare care se adresează doar unora din aceste paliere ne poate ajuta și propulsa la nivelul următor al vindecării însă în același timp, pentru o vindecare profundă a sufletelor avansate, e nevoie să includem vindecarea tuturor acestor aspecte.

Despre vindecarea multidimensională intuitivă

Pentru o vindecare autentică a sufletelor avansate, e nevoie să lucrăm pe două paliere: scoaterea la suprafață a întunericului pentru a permite apoi Luminii să ne infuzeze structurile și pentru a o primi de la nivelul cel mai pur de conectare cu Sufletul nostru.

Dacă aducem Lumina fără să ne scoatem la suprafață rănile și întunericul, acesta este by-pass spiritual. Dacă ne concentrăm doar pe răni, le putem recircula ani de zile și putem rămâne în aceleași povești și în același stadiu de evoluție pentru foarte mult timp.

Sufletele avansate au o capacitate de vindecare și de evoluție personală foarte mare. Dacă lucrează în ambele direcții, vindecând rănile și întunericul și învățând să acceseze lumina, pot să se deschidă spre procese de evoluție foarte importante pentru sufletul lor.

E nevoie să lucrăm și în structurile de bază ale personalității, dar și la nivel spiritual, cu energii înalte. Primul mod de lucru fără cel de-al doilea e limitat, iar cel de-al doilea fără primul ne poate duce în zone spirituale nesustenibile în viața concretă și nu în ultimul rând, neautentice.

De aceea, poate mulți dintre voi, deși ați facut multe cursuri, workshopuri de dezvoltare personala și spirituală, ședințe de terapie sau de vindecare, simțiți că ceva nu este complet în acest proces.

Poate pentru că metodele pe care le-ați încercat până acum s-au adresat doar unor paliere din ființa voastră. Și pentru că mulți dintre noi, ca suflete avansate, suntem ființe multidimensionale care avem nevoie de o abordare multidimensională a vindecării.

Aceasta este intenția și energia trainingului “Devino Vindecătorul care ești”. Vom aborda provocările despre care am vorbit la nivel multidimensional și vom accesa energii vindecătoare pentru echilibrarea acestor aspecte. Vom învăța metode și vom primi instrumente pentru a practica vindecarea intuitivă multidimensională.

Va aștept cu bucurie pe cei care rezonați cu acest mod de vindecare!

Detalii despre training-ul “Devino Vindecătorul care ești” găsiți aici.


  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *