Vindecare si autovindecare

Ce fel de lume alegem să naștem acum?

În lumina haosului planetar care ne afectează pe fiecare în parte, în moduri vizibile și în moduri pe care încă nu le conștientizăm, vă propun un exercițiu de conștientizare a tot ce avem ocazia să vindecăm și să ancorăm în această perioadă.

Avem acum ocazia să purificăm din memoria noastră celulară energii care influențează omenirea de secole. Trauma colectivă în care ne aflăm scoate la suprafață toate fricile posibile. Frica de moarte, teroarea de necunoscut, teama de anihilare, frica de schimbare și de instabilitate sunt doar câteva din energiile pe care le avem în celulele noastre și care acum se activează la scară uriașă, sub impactul a tot ceea ce se întâmplă în lume. 

Acum putem vedea foarte clar tipare mari pe care le avem de vieți în ADN. Cele mai importante frici care sunt transmutate acum sunt frica de supraviețuire și frica de necunoscut. Programe de genul celor de mai jos rulează acum în sistemele majorității oamenilor de pe Planetă:

“Ceva din afara mea are completă putere asupra mea. Sunt complet neputincios. Nu pot face nimic, voi pieri, voi fi anihilat, distrus.
sau “Nu știu dacă mă voi putea adapta. Simt teroare la ideea că viața mea se va schimba atât de brusc.”


Toate întrebările legitime pe care le avem acum legat de ceea ce se va întâmpla și care plutesc în aer în această perioada pot ajuta, atunci când sunt privite dincolo de frică, la un restart colectiv atât la nivel micro dar și la nivel macro, în sisteme în care e nevoie de reajustare, de reacordare iar uneori, de distrugere din temelii pentru a putea crea ceva nou. 

E nevoie să nu pierdem din vedere că fiecare suflet care trece acum prin asta va primi exact ceea ce are nevoie la nivel mai înalt. Chiar dacă asta presupune uneori durere, transformare, destabilizare iar uneori chiar trecere în cealaltă dimensiune. În planul mai înalt al sufletului, tragedia umană își găsește un scop mai înalt, atunci când sufletele își integrează lecțiile pentru care au ales să treacă printr-o anumită experiență.

Este nevoie mai mult decât oricând ca, fără să negăm nimic din ceea ce se întâmplă și din ceea ce simțim în plan uman, să ne expansionăm în conexiunea cu Sinele Divin. Este ceea ce ne poate da un sentiment de perspectivă de ansamblu și de recunoaștere a faptului că totul se încadrează în planul divin, chiar și atunci când nu pare, chiar și atunci când trecem printr-o traumă colectivă. Cei care avem misiunea de a conecta oamenii la acel loc de dincolo de sinele nostru uman, acum e momentul să o facem cu și mai multă responsabilitate. Prin tot ce scriem, spunem și facem.

Este foarte important să știm că, după fiecare criză, apar oportunități nebănuite de a da restart în viețile noastre. Multe din lucrurile care au funcționat până acum nu vor mai funcționa. Multe priorități se vor redefini, multe lumi vor muri și multe universuri și posibilități se vor naște. Crizele globale purifică tot ceea ce nu mai funcționează în sisteme, la nivel macro și micro și oferă oportunitatea reconstrucției pe alte baze.

Vestea bună e că ne vom putea alege bazele pe care să reconstruim viața nouă. Este o oportunitate de a începe să scriem viitorul Planetei și viitorul nostru pe o pagină albă. Și de a face ca noua paradigmă să nu mai fie doar niște cuvinte goale. Așa că întrebarea pe care e important să ne-o adresăm acum este: Ce fel de lume alegem să naștem acum?

Natura umană este, de cele mai multe ori, sclava inerției. Așa că prima tentație va fi probabil, după ce ne vom fi văzuți ieșiți din această criză, să sperăm că putem continua în același mod. Că lucrurile vor mai putea continua la fel, pentru a fi scutiți de disconfortul schimbărilor pe care e nevoie să le facem.

Multe lucruri însă nu vor mai putea fi la fel și este nevoie să internalizăm acest adevăr. La nivel de suflet, acum se ard liniile temporale false. Se restartează sisteme. Se iese din capcana individualismului. Se deturnează destine. Multe suflete sunt aduse pe traseul lor autentic. Se decreează tot ce nu mai poate fi susținut în energia adevărului. Se decreează conceptul de siguranță, în spatele căruia ne ascundeam de prea mult timp. Se distruge iluzia. Și, în sfârșit, pare că ceea ce numim de ani de zile “noua paradigmă” poate deveni o energie cu consistență, care poate fi susținută pe această Planetă.

Eu personal am două principii care mă ghidează de mult timp și în care voi continua să trăiesc. Iată ce simt eu că ne poate ajuta să creăm cea mai înaltă linie de destin posibilă pentru noi și pentru planetă:

Să trăim în Adevăr, în toate domeniile vieții noastre. Adevărul este acea energie care se susține pe sine însăși în orice situație. Mai ales în situații de criză.

Să învățăm să fim stabili în conexiunea cu ceea ce susține viața, la nivel mai mare. Și să aducem stabilitatea acestei conexiuni într-o lume instabilă.

Mihaela Marinaș

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *