Când ne dor aripile de la prea multe zboruri frânte…

Publicat: 5 septembrie 2019
Comentarii: Fără răspunsuri


…e bine să ne aducem aminte că aripa își păstrează menirea de a zbura, indiferent câte pene a fost nevoită să piardă pe drum. Indiferent câte lansări i s-au frânt, câte stânci a lovit, cât de mult s-a târât prin noroi.

Că înaltul cerului este chemarea cea mai înaltă a aripii.

Că, mai devreme sau mai târziu, își ia zborul spre împlinire.

Când totul se aliniază, când curajul devine mai mare decat frica, când vântul ajută și nu împiedică, când încercările frânte devin avânt nu prăbușire… atunci aripa își reamintește menirea și zboară spre tot ceea ce ii este destinat…

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *