Biografia devine biologie!

Publicat: 3 iunie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

biografia devine biologie

biografia devine biologie


Conform medicinii energetice, cu totii suntem carti de istorie insufletite.

Corpurile noastre contin istoria noastra-fiecare capitol, rand si vers al fiecarui eveniment si relatie din viata noastra. In vreme ce vietile noastre se desfasoara, sanatatea noastra biologica devine declaratie biografica ce traieste si respira, care ne releva puterea, slabiciunile, sperantele si fricile.

Fiecare gand pe care l-ati avut a calatorit prin sistemul vostru biologic si a activat un raspuns psihologic. Unele ganduri sunt ca si incarcaturile de adancime, ce cauzeaza o intreaga reactie in corp.

O frica, de exemplu, activeaza fiecare sistem al corpului: stomacul ti se strange, inima bate mai repede si incepi sa transpiri. Un gand de iubire iti poate relaxa intregul corp. Unele ganduri sunt mai subtile, iar altele sunt chiar inconstiente.

Multe sunt lipsite de sens si scop si trec prin corp precum vantul pe un ecran, nesolicitand nicio atentie constienta, iar influenta lor asupra sanatatii este minima.

Cu toate acestea, fiecare gand constient si multe altele inconstiente genereaza un raspuns psihologic. Toate gandurile noastre, indiferent de continutul lor, intra mai intai in sistemul nostru ca energie.

Acelea care poarta o energie emotionala, mentala, psihologica sau spirituala produc raspunsuri biologice care sunt apoi stocate in memoria celulara. In acest fel, biografiile noastre sunt imprimate in sistemele noastre biologice gradat, incet, zilnic.

Ideea ca biografia devine biologie implica faptul ca noi participam intr-o anumita masura in crearea bolilor. Dar nu trebuie sa abuzam de adevar prin a ne invinui pe noi sau pe pacientii nostri pentru ca au ajuns bolnavi.

Arareori oamenii aleg constient sa creeze o boala. Mai degraba boala se dezvolta ca o consecinta a tiparelor comportamentale si a atitudinilor pe care nu le intelegem ca fiind nocive biologic, pana cand nu au devenit deja astfel.

Numai cand boala ne forteaza sa ne revedem atitudinile, incepem sa intelegem faptul ca atitudinile noastre zilnice de frica sau de amaraciune sunt, de fapt, substante negative biologic.

Noi toti avem sentimente negative, dar nu orice negativitate produce boala. Pentru a crea boala, emotiile negative trebuie sa fie dominante si ceea ce accelereaza procesul este sa stim ca acel gand negativ este toxic si cu toate acestea sa-i permitem sa ne patrunda constiinta oricum.

De exemplu, s-ar putea sa stiti ca trebuie sa iertati pe cineva, si totusi, decideti ca a ramane suparat va da mai multa putere. Ramanand furios sau suparat in mod obsesiv da toate sansele crearii unei boli, deoarece consecinta energetica a unei obsesii negative este lipsa de putere.

Energia este putere, iar transmiterea energiei in trecut prin scufundarea in evenimente dureroase, va stoarce puterea din corp din acest moment prezent, putand conduce la boala.

Pentru mai multe detalii, cititi “Anatomia Spiritului. Cele sapte stadii ale puterii si vindecarii.”, Carolyne Myss, Editura Cartea Daath

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *