Atelier de throat-singing siberian

Publicat: 25 septembrie 2019
Comentarii: Fără răspunsuri

cu Alexandru Anton
17-20 Octombrie 2019

Dragi prieteni,

Din perspectiva vindecării, cântarea guturală poate elibera puterea interioară, crescând energia din corpurile noastre și eliberându-ne de greutățile emoționale, de ceea ce „avem pe suflet”. Prin intermediul acestui stil de cântare ne activăm natura interioară și odată cu aceasta, abilitatea noastră naturală de auto-vindecare.

La acest atelier vom învăța cântarea guturală siberiană și vom folosi sunetul astfel obținut ca să ne activăm puterea și să trezim sursele de energie vitală. Activarea acestor surse – centri energetici – va duce la restaurarea energiei din organele conexe.

Folosindu-ne de sunet și tehnici speciale de respirație vom descoperi cum putem să ne ascultăm corpul, să deblocăm tensiunile și să rămânem echilibrați în mijlocul furtunilor emoționale. După ce ne atingem nivelul natural de energie, putem folosi energia sunetului pentru a accesa dimensiunile extinse și profunde ale conștiinței noastre.

Ne vom bucura de următoarele beneficii:

– descoperirea stării de calm
– normalizarea funcției cardiovasculare și respiratorii
– purificarea câmpului energetic și deblocarea energiei instinctuale
– dezvoltarea rezonanței nazale și craniene,
– descoperirea vocii rezonante – exprimarea capătă armonie, încredere și eficiență
– îmbunătățirea funcționarii mușchilor și articulațiilor, creșterea flexibilității și a stării de bine

Mai multe detalii aici.

Pentru întrebări și alte informații, vă rugăm să-l contactați pe Alexandru Anton:

+4 0755 421 389; office.me@dzogchen.ro

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *