luna plina in rac
Uncategorized

Luna plina in Rac: De partea cealalta a fricii

In data de 12 ianuarie vom avea luna plina in Rac.

Racul reprezinta energia materna si divinul feminin. Este o zodie curgatoare si emotionala, senzitiva si vulnerabila. Este reprezentata de un animal care, desi are o cochilie grea, este sensibil la schimbare.

Putem sa pretindem ca nu ni se intampla nimic special. Putem fugi de ce ni se intampla doar pentru a repeta acel lucru.

Pentru ca in viata un lucru este sigur: putem sa tinem ochii inchisi, sa ne ascundem, sa ne ingropam capul in nisip, dar nimic nu va fi suficient de puternic pentru a opri ceea ce este menit sa vina in viata noastra.

Suntem intr-un moment prielnic din punct de vedere astrologic.

Venus este in Pesti, deci dragostea incepe sa apara. Toate planetele sunt in miscare directa in urmatoarea perioasa, asa ca ne simtim inspirati si curajosi.

Luna plina in Rac si emotiile

Aceasta luna plina in Rac ne intreaba daca putem sa gestionam emotiile pe care le simtim.

Ne vom simti foarte bine pe teritoriul curgator al Racului in aceasta saptamana. Putem realiza ca nu avem nicio alegere legat de ceea ce simtim pentru ca, de fapt, este vorba sa simtim totul.

Viata este mai bogata datorita lucrurilor pe care le simtim, fie ca este pasiune, iubire, bucurie, tristete sau teama.

Insa, uneori, anumite emotii ne tin pe loc, in special frica. Frica ne trage inapoi si ne scoate la suprafata ranile din copilarie, legate de stima de sine si de sentimentul ca “nu meritam”.

De partea cealalta, se afla o viata dincolo de frici. Atunci cand ajungem sa stim, in toata fiinta, ca tot ceea ce ne dorim vine la noi, atunci cand avem nevoie.

Credinta si frica nu pot coexista: fraza definitorie pentru aceasta luna plina in Rac

Stim toate motivele pentru care simtim ca e momentul sa ne aruncam in gol, inspre necunoscut. Dar stim si toate lucrurile pe care frica ni le sopteste la ureche atunci cand ne urmam inima.

De data aceasta, e momentul sa ne oprim din ascultat. Nu ne vom mai lasa condusi de frici, din moment ce stim ca destinatia spre care ne indreptam este minunata.

Anul trecut  a fost dificil pentru ca a trebuit sa mergem prin intuneric de unii singuri. A trebuit sa aflam cine suntem prin 100 de ani de lectii de viata primite in cateva luni. A fost momentul sa vedem din ce material suntem facuti. Si daca suntem suficient de curajosi sa incepem sa traim in conditiile noastre.

Lucrurile sunt diferite acum, la fel suntem si noi.

Dincolo de frica

Acum, cand planetele se aliniaza, cu totii putem incepe sa vedem. Nu doar cum se vor intampla lucrurile in viitor sau in orice alt aspect al lumii fizice. Putem vedea dincolo de straturile de auto-sabotaj si confuzie.

Si putem incepe sa ne vedem inimile. Care vor incepe sa ne sopteasca la ureche secrete dulci, atragandu-ne in lumea emotionala a Racului si permitandu-ne sa simtim totul.  Daca facem alegerea sa iesim din frica.

Nu avem toate raspunsurile acum si nu totul are sens, dar este in regula. Ce trebuie sa facem acum este sa avem incredere ca tot ce simtim este valid si ca singura cale de a intelege este de a ne abandona.

Rezista tentatiei de a lupta si doar abandoneaza-te, tie insuti si inimii tale.

Abandoneaza-te iubirii, abilitatii de a crede ca meriti exact acel tip de iubire pe care incerci sa-l oferi altora.

Abandoneaza-te fericirii, chiar daca difera de poza pe care ai avut-o in cap legata de cum arata aceasta fericire.

Abandoneaza-te credintei.

Viata te-a adus in punctul acesta. Nu ai gresit nimic pana acum. Doar nu ai stiut ca aici vei fi condus.

Ai incredere in destinatia ta atat de mult pe cat ai incredere in calatoria ta, stiind ca exista un motiv pentru orice. Exista un anotimp pentru orice. In acest anotimp, la aceasta luna plina in rac, este momentul sa ne ascultam inimile si sa lasam deoparte fricile.

Sursa: www.elephantjournal.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *