Wayne W Dyer in filmul The shift – Schimbarea

Publicat: 18 aprilie 2011
Comentarii: 3 Răspunsuri

wayne w dyer in filmul the shift schimbarea
wayne w dyer in filmul the shift schimbarea

La inceputul acestei saptamani “mari”, inainte de sarbatoarea Pastelui, va prezentam un film pe cat de frumos pe atat de folositor pentru viata noastra: “The Shift”(“Schimbarea”), avandu-l ca protagonist pe scriitorul Wayne W Dyer.

Combinatie intre film artistic si documentar, filmul exemplifica subiecte precum ego si suflet, puterea de a ceda controlul si a curge prin viata si puncteaza, pe tot parcursul lui, ce se poate intampla in viata noastra atunci cand suntem pregatiti sa facem “schimbarea”: incepem sa realizam ca nu suntem aici ca sa fortam viata, ca sa facem o lupta din ea mereu, ci pentru a ne bucura si pentru a trai in pace.

Va dorim vizionare placuta!

httpv://www.youtube.com/watch?v=FtbaOOrDQvY&feature=player_embedded

 • banner certificare
  banner certificare
 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *