Vindecare prin puterea Spiritului

Publicat: 10 iulie 2012
Comentarii: 1 Răspunsuri

vindecare-prin-puterea-spiritului
vindecare-prin-puterea-spiritului

Dumnezeu vindeca.Vindecare prin Spiritul lui Dumnezeu, fara medicamente si substante vegetale

Vindecare. In acest cuvant vibreaza foarte multe dintre sperantele pe care oamenii le asociaza si le-au asociat cu el din toate timpurile. Vindecare. Ce mare dor, ce mare speranta a inimii omenesti rezoneaza in cuvantul vindecare!
Vindecarea este balsam, mangaiere si salvare, da, pace acolo unde exista sau a existat o anumita tulburare a sanatatii. Cuvintul vindecare se refera la procesul de vindecare, de instalare a sanatatii si nu la starea celui care este vindecat.
Care om nu are nevoie de vindecare?

Nu este adevarat ca fiecare dintre noi are perturbari mai mici sau mai mari ale sanatatii sale de care doreste sa fie eliberat?
Cel a carui inima mai poate vibra cu sensibilitate presimte ca vindecarea, insanatosirea si, in final, faptul de a fi sanatos are de a face cu o ordine fundamentala a omului interior.
Vindecarea, in cel mai profund sens al ei, se refera la domeniile sufletului care reprezinta originea omului si in care se odihneste adevarata sa viata.

Cum ne putem deschide pentru izvorul puterii vindecatoare?

Puterea centrala in interiorul omului este Spiritul. Spiritul este puterea primordiala a intregii existente.
Spiritul divin universal este viata in fiecare forma de viata, chiar si in cea materiala.
El insufla viata in sufletul omului si in fiecare din celulele corpului sau. Spiritul este, asadar, viata, puterea vitala, puterea de vindecare. Daca dorim sa obtinem vindecarea prin intermediul Spiritului, trebuie sa « insufletim » vindecarea si tot ce are legatura cu insanatosirea, trebuie sa dam viata gandurilor si cuvintelor noastre.
De cite ori nu spun oamenii: “Trebuie sa devin sanatos, da, vreau sa devin sanatos”. In acelasi timp, insa, in interiorul lor, ei au indoieli si se intreaba daca se vor insanatosi sau nu. Cu alte cuvinte, ei exprima cuvintele “vindecare” si “as vrea sa devin sanatos” dar ca nu sunt constienti de faptul ca, in acelasi timp, se indoiesc, in interiorul lor, prin sentimente si ganduri, ca se vor insanatosi. Cuvintelor pozitive “vindecare” sau “insanatosire” ei opun, astfel, sentimente si ganduri pesimiste si de indoiala. Aceasta inseamna ca puterile pozitive din cuvantul “vindecare” sau “insanatosire” sunt impiedicate sa actioneze. Noi distrugem, singuri, in felul acesta, ceea ce ne dorim. Nu insufletim ceea ce exprimam.
Fiecare om are un suflet si fiecare forma de viata este insufletita de unica putere, Dumnezeu.

Cuvantul are putere si actioneaza in sufletul nostru si in fiecare celula a corpului doar atunci cand cream in noi increderea in Cel care este salvarea si vindecarea, in Dumnezeu, si doar atunci cand ne insufletim cuvintele cu increderea noastra, cand lasam sa vibreze in cuvantul “vindecare” sau “insanatosire” lumea noastra de senzatii, de sentimente si de ganduri ca puteri insufletitoare. Doar atunci cuvintele au putere si actioneaza in sufletul nostru si in fiecare celula a corpului. Doar atunci ele au ca efect vindecarea si ameliorarea suferintelor noastre.

Dumnezeu este Spirit, Dumnezeu este energie. Corpul omenesc este format, ca toate celelalte forme de viata materiala, din substanta densa, din energie degradata, Spirit condensat. Omul traieste pe acea treapta a materiei care corespunde vibratiei sale. Spiritul insa, Dumnezeu, insufleteste viata si, prin urmare, pe fiecare dintre noi.

Daca ne deschidem pentru Dumnezeu, pentru Spirit, innobiland lumea noastra de sentimente si deganduri, si anume straduindu-ne sa gandim intr-un mod nobil, pur si bun si exprimand ceea ce putem accepta cu senzatiile si gandurile noastre, atunci ajungem la originea vietii, la Spirit. Atunci ne deschidem pentru izvorul etern de putere si obtinem ameliorare si vindecare.

Depinde, asadar, numai de noi daca ne deschidem si daca lasam sa patrunda puterea Spiritului in cuvintele “vindecare” si “insanatosire” prin intermediul senzatiilor si gandurilor noastre. Senzatiile si gandurile noastre sunt transformatori ai puterii divine care insufletesc cuvantul si il lasa sa actioneze in interiorul si in jurul nostru in sens pozitiv.

Daca, insa, senzatiile si gandurile noastre nu sunt pozitive si daca ne spunem: “imi doresc sanatate si putere”, atunci cuvintele ne sunt lipsite de putere deoarece transformatorul nu este orientat, in mod constient, catre salvare, catre puterea absoluta, catre Dumnezeu. Simtim si gandim altfel decat vorbim. Din aceasta cauza ne deconectam automat de la puterea care ar dori sa ne insufleteasca senzatiile, gandurile si cuvintele.

Asadar nu ne putem astepta la o vindecare si nici la o ameliorare, daca doar gandim si vorbim despre “vindecare” iar lumea senzatiilor si a sentimentelor noastre are reactii diferite; aceasta se intampla pentru ca sentimentele, senzatiile si gandurile noastre sunt transformatoare ale puterii.

Putem sa gandim si sa pronuntam, zile intregi, cuvintele “insanatosire” si “sanatate”. Ele nu se vor realiza in noi daca nu adaugam gandurilor si cuvintelor puterea insufletitoare, daca nu le insufletim cu senzatiile, sentimentele si gandurile noastre si nu dam nici o putere cererilor noastre. Vom ramane bolnavi si vom fi infranti pe mai departe de grijile si necazurile noastre precum si de loviturile sortii.

Omul poate scapa de boli, griji si lovituri ale sortii doar daca isi reaminteste de originea sa, Spiritul, si daca aspira catre evolutia sa spirituala prin eforturi de realizare a legilor spirituale si divine. Legea suprema, atot-cuprinzatoare este iubirea. O vindecare profunda, durabila, este posibila doar prin intermediul Spiritului si prin Spirit, deoarece in Spirit exista intreaga putere, viata si mantuire.

Pentru a face accesibila puterea de vindecare si cea vitala, as vrea sa dau doar unele sfaturi si indicatii. Dar, niciodata, ele nu vor putea fi complete deoarece corelatiile sunt la fel de complexe iar aspectele la fel de diverse si subtile ca si viata insasi.

(Extras din primul capitol al cartii « Dumnezeu Vindeca, Vindecare prin Spiritul lui Dumnezeu, fara medicamente si substante vegetale » scrisa de Gabriele din Wurzburg). © Viata Universala, www.universelles-leben.org.)

Va urma.
Articolul a aparut in News Letter-ul “Viata Universala” – iulie 2012.

Daca doresti sa afli mai multe despre divina vindecare si despre vindecarea prin gandire, Click aici pentru Abonare

sau trimiteti un email gol la adresa: viatauniversalaromania-subscribe@yahoogroups.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *