Viitorul incepe acum

Publicat: 26 februarie 2011
Comentarii: Fără răspunsuri

viitorul incepe acum
viitorul incepe acum

Renuntam sa traim pana cand…lumea va fi asa cum vrem noi. Dar realistic vorbind, viitorul nu va determina ca lucrurile sa fie perfecte.

Amanam sa traim pana cand va fi prea tarziu. Si descoperim doar atunci ca cel mai potrivit moment pentru orice e prezentul. E acea clipa perfecta pe care o avem la dispozitie sa ne bucuram de ea si de tot ceea ce Universul ne daruieste.

Obisnuim sa traim in trecut, retraind momente in general cu regret sau cu spaima ca nu am fost la inaltimea asteptarilor sau sa ne proiectam viitorul asa cum l-am dori.

Pentru ca prezentul e atat de scurt nu-i dam importanta. M-a invatat odata un prieten sa nu am regrete. E o lectie grea. Vine la pachet cu alte lectii – sa nu mai retraiesti trecutul, sa te bucuri de clipa prezenta. Ii sunt recunoscatoare pentru lectia asta, fara ea evolutia mea nu ar fi fost completa si n-as fi inteles multe altele care au venit.

Sa te bucuri de clipa prezenta – despre asta e viata! Despre a accepta provocari, despre a nu-ti refuza nimic, despre a te darui, despre a iubi, despre sinceritate si spontaneitate.

Noi suntem aici pentru experienta vietii. Pentru ca fara experienta nu poti avea cunoastere. Nu poti sti ce inseamna fericirea, iubirea, daruirea, candoarea dar si nefericirea, ura, renuntarea, dispretul fara sa le fi trait.

Experimentand nefericirea vei putea recunoaste si aprecia fericirea atunci cand o descoperi. Si atunci de ce sa blamez momentele de nefericire pentru ca fara ele nu ajungeam la experiente minunate? Si de ce sa blamez o persoana care ma face nefericita pentru ca pe drumul meu spre fericire el ma ajuta in descoperirea mea? E greu ca in momentele dificile sa te dai 2 pasi in spate si sa te intrebi: ce trebuie sa invat de aici? Care e scopul acestor incercari? Poate nu primesti atunci raspunsul dar simpla intrebare va genera in timp o cunoastere care va duce spre raspuns.

Acceptarea vietii si a persoanelor din jurul nostru in totalitate e un pas esential in trairea momentului prezent.

Transfigurarea reprezinta un proces prin care vezi intr-o persoana doar ceea ce e frumos si minunat. Eu n-am reusit sa-l pun in aplicare inca.

Dar la mine functioneaza ca in cazul in care experimentez ceva negativ sa ma gandesc ca cealalta persoana isi neaga insasi esenta sa, frumusetea sufletului ca sa imi creeze mie o experienta ce ma ajuta pe drumul meu. Si pentru asta e necesar sa-i multumesc acelei persoane. Pentru ca fara ea n-as fi avut parte de acea experienta si de urmatoarele determinate de respectiva experienta.

Cum as putea sa nu fiu recunoscatoare unei persoane care m-a facut sa sufar pentru ca nu ma iubea, care m-a respins, pentru ca datorita acelei persoane si respectivei experiente am putut sa recunosc si sa apreciez iubirea atunci cand mi-a fost daruita?

Va multumesc tuturor celor care faceti sau ati facut parte de viata mea, va multumesc pentru calatoria alaturi de voi in trenul vietii, va multumesc pentru experientele traite bune sau rele,
pentru ca datorita voua am evoluat, am experimentat, am trait.

Articol scris de Monica Ducu

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *