Viata fericita – cele trei elemente cheie

Publicat: 13 ianuarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

cele trei elemente cheie ale unei vieti fericite
cele trei elemente cheie ale unei vieti fericite

Articolul de astazi expune cateva idei despre fericire, extrase dintr-o noua carte de spiritualitate, “Cercul Gratiei”, Edna Frankel, aparuta la Editura For You. Lucrurile scrise aici sunt de o asemenea simplitate si profunzime,  incat e putin probabil sa ne mai permitem sa amanam aplicarea lor. Iata care sunt cele trei chei ale fericirii:

1) Relatii iubitoare – familie, prieteni, societate

2) Credinta in ceva mai inalt decat realitatea omeneasca din 3D

3) A trai calatoria vietii din toata inima. Traiti-va viata cu deplina constienta a iubirii neconditionate, a Sinelui Superior si a serviciului facut pentru cel mai inalt bine al tuturor.

1. Relatii iubitoare

A venit vremea sa actionati, lucrand asupra a ceea ce trebuie schimbat in vietile voastre, pentru ca asta cer acum noile nivele de energie. In momentul de fata are loc o dezintoxicare planetara, iar tot ceea ce nu se afla in rezonanta cu noua chakra a inimii, in plina dezvoltare, devine din ce in ve mai greu de suportat.

Va detestati serviciul? In noua energie, va veti imbolnavi mai repede, daca munca pe care o faceti nu este condusa din inima si nu va satisface. Acelasi lucru este valabil pentru toate relatiile, de toate tipurile. Cele pornite din inima si care aduc multumire se vor dezvolta, pe cand celelalte se vor deteriora si mai mult. Vorbim aici despre relatiile dintre soti, dintre parinti si copii, dintre prieteni si colegi.

Scopul fundamental al oricarui suflet este acela de a crea mai multa iubire si Lumina, cu care sa se intoarca la Sursa Divina. Familiile si prietenii vostri urmaresc si ei acelasi scop- de cautare a fericirii prin lectiile lor de viata-desi cei mai multi nu sunt constienti de proces.

Cum sa fiti fericiti? Faceti tot ce va face fericiti. Intalniti-va cu oameni cu care impartasiti aceeasi calitate a fericirii. Traiti intr-un loc in care va simtiti fericiti. Nu va mai lasati mintea sa va dicteze hotararile-fiindca ea nu vede decat cifre si fapte, creand frica in jurul acestora. Invatati sa dati la fel de multa importanta procesului de evolutie spirituala si sentimentelor voastre cu privire la orice-fiindca ele sunt, de fapt, cele care conteaza!

Invatati sa vedeti si sa apreciati fiecare ocazie de a vindeca o rana, de a bucura un suflet, de a birui frica si de a impartasi mai multa iubire. Nu exista mai mare forta decat iubirea, iar voi puteti crea zilnic iubire, in interactiunile voastre cu tot ce inseamna viata.

2. Credinta intr-o putere superioara

Va luptati cu depresia, cu singuratatea, cu un sentiment de abandon sau de inferioritate, cu senzatia ca va lipseste ceva esential sau va aflati in cautarea unui necunoscut si intangibil “ACASA”? Toate acestea sunt simptomele cautarii unui sistem de convingeri, care sa fie in rezonanta cu voi.

Religiile vor sfarsi prin a va face sa bateti pasul pe loc in noile energii, fiindca insista ca sunteti separati de Dumnezeu, inferiori Lui si ca purtati un pacat pe care numai Dumnezeu il poate judeca si ierta, prin intermediul unei alte fiinte omenesti. Iata ca va inapoiem aceste puteri – Spiritul nu judeca. Numai omul judeca- pe el insusi si pe altii, limitandu-si astfel sentimentele, gandurile si actiunile.

Cel mai important lucru dintre toate este: credinta voastra intr-o putere mai inalta sa se extinda in credinta ca puterea mai inalta se afla in voi! 

3. Traiti-va drumul vietii, cu inima!

Pentru a atinge si a va mentine la un un nivel superior de constiinta, trebuie sa va iubiti cu desavarsire pe voi insiva, exact asa cum sunteti. Inconjurati-va de prieteni si membri ai familiei care au puncte de vedere asemanatoare cu ale voastre.

Traiti-va visele in fiece clipa, vedeti-le ca fiind deja implinite si gasiti bucurie in realizarea lor.

Eliminarea tuturor lucrurilor care nu intra in rezonanta cu bucuria este o tranzitie dificila, dar necesara.
Puneti mai presus de toate sentimentele de bucurie si recunostinta si lasati deoparte tot ceea ce are o rezonanta inferioara.

Cum sa va iubiti total si sa aveti incredere in voi insiva? Traind conform convingerilor proprii, cinstind adevarurile superioare si tratand pe oricine asa cum se cuvine sa va purtati cu alta Fiinta Divina. Folosindu-va talentele si darurile innascute pentru a-i ajuta pe altii, va veti spori si intari iubirea de sine si convingerile extinse, in fiecare zi din momentul acum.

O  ocupatie care va hraneste sufletul va va aduce fericire, iar munca pe care va place s-o faceti raspandeste iubire catre altii. Descoperiti talentele si darurile sufletului vostru si apoi utilizati-le – doua etape esentiale pe calea spre fericirea suprema.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *