trezirea constiintei multidimensionale a Universului
Spiritualitate

Trezirea constiintei multidimensionale a Universului: 3D, 4D si 5D

Se vorbeste din ce in mai mult despre subiecte ezoterice precum dimensiunile existentei si trezirea constiintei multidimensionale, despre a ascende in cea de-a cincea dimensiune sau despre a-ti creste vibratia.

Articolul de fata este destinat intelegerii functionarii acestor dimensiuni. Intrebarea de la baza articolului este: ce inseamna trezirea constiintei multidimensionale alcatuita din dimensiunea a treia, a patra sau a cincea?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, e necesar sa ne gandim la dimensiuni ca la un punct de perceptie mai degraba decat ca la un loc catre care sa calatorim.

Cei care traiesc in constiinta 3D, 4D sau 5D experimenteaza aceeasi realitate, la un anumit nivel, insa modul lor de a o percepe este complet diferit.

Vazand lucrurile in acest fel, capatam o intelegere a modului in care putem sa identificam cu ce dimensiune rezonam cel mai bine.

Este foarte posibil sa experimentam mai multe dimensiuni ale constiintei simultan, pe masura ce ne trezim din cea de-a treia dimensiune inspre a patra si a cincea.

Este un fapt des intalnit ca pentru anumite aspecte si credinte sa fim ancorati in 3D, in timp ce alte aspecte din noi sa fie ancorate in dimensiuni mai inalte. Si chiar daca avem prieteni sau familie care se afla inca in 3D, noi putem sa rezonam mai mult cu constiinta 5D.

Este important sa ne aducem aminte ca un tip de constiinta nu este mai bun decat altul. Fiecare suflet isi experimenteaza ascensiunea in propriul ritm interior si trezirea constiintei multidimensionale este un proces personal al fiecaruia.

A incerca sa fortezi pe cineva care este ancorat in 3D sa vada lumea din perspectiva 5D nu va functiona. Procesul functioneaza doar  in momentul in care acea persoana incepe sa fie aliniata energetic la o frecventa in care constiinta 5 D incepe sa devina evidenta.

Trezirea constiintei multidimensionale si sistemele de credinta:

Iata mai jos cateva sisteme de credinta care indica apartenenta la constiinta 3D, 4D sau 5D.

Realitatea tridimensionala: taramul fizic

In a treia dimensiune, te vezi pe tine ca o enitate separata in comparatie cu alti oameni si cu Universul. Esti inradacinat in lumea fizica si judeci oamenii dupa culoarea pielii, varsta, sex, status financiar etc.

Eu sunt o persoana, ganditorul acestor ganduri. Aceste ganduri sunt gandurile mele.

Caut fericirea in afara mea.

Banii, posesiunile materiale, relatiile sau atributele fizice sunt cheia universului meu.

Trebuie sa intru in competitie cu ceilalti ca sa reusesc si ca sa-mi iau portia de abundenta.

Viata este caracterizata prin polaritati. Sunt decizii bune si proaste, ganduri bune si proaste, oameni buni si rai.

Etichetele pe care le am pentru mine definesc cine sunt ca persoana. Cuvintele ca parinte, sot, fiu, functie, proprietar sunt modurile in care ma identific in comparatie cu ceilalti.

trezirea-constiintei1

Realitatea 4D: Drumul catre 5D, incepe trezirea constiintei multidimensionale

“O schimbare de perspectiva face ca particulele din Univers sa danseze in noi posibilitati.” ~ Annie Kagan

Pe masura ce constiinta incepe sa se aprinda in interior, sistemul de credinte al realitatii tridimensionale pare absurd. Poti chiar sa devii furios si plin de resentimente fata de societatea care a implantat acest sistem de credinte.

In dimensiunea a patra, comparatia si judecata cu tenta spirituala isi face aparitia.

De exemplu, te poti descrie pe tine ca fiind trezit iar ceilalti fiind adormiti. Atentia s-a mutat de la urmarirea bunurilor materiale la urmarirea cunoasterii si a intelegerii.

Sunt furios pentru ca am fost mintit.

Trebuie sa-i avertizez si sa le spun celorlalti despre guvern, despre lucrurile care se intampla…

Din moment ce la un anumit nivel consider ca sunt mintea mea, sunt constient de lucruri precum controlul mintii sau mesaje subliminale.

Pot sa cuplez la un tip de ego spiritual. In acest caz, ii judec pe cei care inca mananca carne, privesc la stiri, conduc masina.

Ego este inamicul meu ultim si de aceea scopul meu este sa scap de el.

trezirea-constiintei2

Dimensiunea a cincea –  constiinta unificata, toti suntem unul, si unul este tot.

Constiinta incepe sa se trezeasca, ego-ul cade si judecatile incep sa paleasca. Realizezi ca intunericul din lume este o reflectie directa a umbrelor care inca exista in interiorul tau.

Nu mai incerci sa schimbi lumea, ci mai degraba sa te vindeci pe tine. Iubirea care creste in interior incepe sa se transforme in compasiune si intelegere pentru lumea din afara.

Dragostea este singura arma care are putere. Nu mai sunt atasat etichetelor mele, ci ma vad ca un camp de constientizare care se schimba.

Detin puterea sa creez perceptia realitatii, nimic nu este bun sau rau. Nimic nu are putere asupra mea sau realitatii mele decat daca am fost de acord cu acel lucru.

Judecata a devenit discretie. Desi nu mai judec oamenii din punct de vedere moral, folosesc discretia prin modul in care imi folosesc timpul si energia.

Incep sa vad ca Dumnezeu, Universul sau Sursa sunt in interior. Maestrul din interior incepe sa se trezeasca, realizez ca am avut puterea tot timpul. Teama de controlul mintii si de manipulare nu mai exista. 
Sursa: http://fractalenlightenment.com

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

6 comentarii

 1. Luminita spune:

  Draga Mihaela,
  Iti multumesc pentru toate clarificarile pe care le aduci pe aceasta cale. Sunt o cititoare constanta si ferventa a articolelor tale.
  Cu pretuire,
  Luminita

 2. Elena Velea spune:

  Ma ajuta foarte mult articolele tale sa inteleg mai bine viata si lumea in care traim. Iti multumesc ca imi aduci linistea in locul zgomotului neintelegerii mele.Te imbratisez suflet frumos.

 3. ionela spune:

  Iti multumesc ca ma ajuti sa dau la o parte bruma de ceata din ochii mei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *