Terapia Reiki – echilibru fizic si evolutie spirituala

Publicat: 20 ianuarie 2009
Comentarii: Fără răspunsuri

reiki echilibru fizic si evolutie spirituala
reiki echilibru fizic si evolutie spirituala


Terapia Reiki este o veche practica japoneza care foloseste “energia universala a Vietii “ sau “energia directionata a Divinitatii.” In secolul 19, Dr. Mikao Usui a descoperit o cale de directionare a energiei si a creat sistemul Usui de evolutie spirituala si vindecare naturala, cunoscut simplu sub numele de Reiki.

Reiki este sustinut de Inteligenta Suprema care sustine si echilibreaza viata pe aceasta planeta. Este energia universala a dragostei si a implinirii.  Acest sistem intelege cauza problemelor si de ce este necesara vindecarea energetica. Energia Reiki are propria sa intelepciune, vindecand si echilibrand o persoana din toate punctele de vedere: minte, corp, emotii, spirit.

Este o metoda delicata, non-invaziva, care directioneaza energia cu ajutorul mainilor, si care echilibreaza aspectele fizice, emotionale, spirituale si mentale ale vietii. Prin practica Reiki se poate de asemenea accelera dezvoltarea personala si spirituala.

Este un sistem usor de asimilat, simplu de folosit si de care poate beneficia oricine. Nu are nimic de-a face cu religia si poate fi practicat de oricine. Poate fi aplicat pe familie, prieteni, animale de companie. Si, in plus,
nu trebuie sa fii bolnav ca sa experimentezi beneficiile.

Daca folosim energia Reiki zilnic, putem reduce tendinta spre boala si sa sprijinim tendinta naturala de vindecare a corpului.  Reiki poate fi si o modalitate de crestere spirituala. Fiecare merge pe propriul sau drum, dar anumite practici spirituale pot  duce la un anumit nivel de crestere.

Beneficiile vindecarii prinTerapia REIKI:

 • Creste pacea interioare, claritatea mentala, stabilitatea emotionala
 • Stari de relaxare profunda
 • Relaxeaza corpul si reduce stresul, tensiunea, anxietatea, disconfortul, depresia
 • Eliberare de dureri acute sau cronice, anxietate, depresie, insomnia, lipsa de incredere,  dependente si boli bazate pe frici
 • Completeaza tratamentul medicamentuos
 • Ajuta la imbunatatirea creativitatii
 • Creste vitalitatea &nivelul de energie
 • Intareste sistemul imunitar
 • Creste nivelul de cunoastere personala
 • Elibereaza sentimentele reprimate

 Cum functioneaza Terapia Reiki?

Tratamentul Reiki este simplu de pus in practica. Practicantul este invatat pozitiile mainilor pentru a le plasa pe centrii de energie ai persoanei tratate, cu intentia de vindecare, iar energia incepe sa curga, accelerand capacitatea naturala de vindecare a corpului.

Energia are propria sa inteligenta si stie unde are corpul nevoie ca acea energie sa fie directionata. Niciodata aceasta energie nu face rau
. Practicantul Reiki este canalul acestei energii vindecatoare.

Tratamentele reiki sunt unice si profund relaxante. Fiecare are propria sa experienta pe parcursul tratamentului. Unii simt caldura, altii furnicaturi, iar altii nimic, pentru ca energia lucreaza chiar daca noi nu suntem constienti de ea.

Reiki face posibila relaxarea profunda si indeparteaza blocajele din corpul fizic, mental si emotional. Indepartarea tensiunilor si a blocajelor permite fluxului benefic de energie  sa circule prin corp. Cand blocajele au fost indepartate, persoana respectiva poate primi si stoca mai multa energie in corp, marindu-si vibratia energetica.

Vindecarea Reiki aduce imbunatatiri incete, graduale. Poate dura luni pana cand sunt atinse beneficiile maxime. Desi au existat si cazuri miraculoase de vindecare, acestea sunt totusi rare.

Depinde de fiecare sa alunge vechile obiceiuri si modele predefinite de viata si sa  accepte vindecarea si schimbarea. Este foarte importanta gandirea pozitiva.

Cateodata, oamenii au asteptari mult prea mari de la tratamentul reiki. Acesta nu aduce intotdeauna o vindecare definitiva instantanee, in orice conditii. Reiki actioneaza pentru a reface echilibrul energetic si a reface blocajele in campul energetic, blocaje care duc la boli. Acest lucru poate dura, in mod special daca boala este déjà veche. Este cel mai bine ca atunci cand facem tratamentul sa nu avem alte asteptari decat aceea de a fi deschisi sa acceptam tratamentul.

Este important sa intelegem ca vindecarea nu este acelasi lucru cu vindecarea definitiva.
Boala este un mesaj al corpului nostru ca ceva nu este in regula in viata noastra. Mergem in directia potrivita? Avem nevoie sa invatam ceva? Sa iertam pe cineva? Sa ne bucuram mai mult de viata? Sa ne eliberam de trecut? Sa ducem o viata mai sanatoasa? Sa ne iubim mai mult pe noi insine?

Daca dorim vindecarea permanenta, trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru vindecarea cauzei. Reiki ne poate ajuta pe aceasta cale,  permitandu-ne sa percepem schimbarea intr-o maniera calma, relaxanta. Iti permite sa te eliberezi de gandurile si atitudinile negative. Te aduce la un nivel mai mare de cunoastere de sine si de iubire de sine si fata de altii si te conecteaza cu Divinitatea. Iti poate transforma viata in multe feluri.

Practicientii avansati de Reiki pot face tratamente la distanta pentru pacienti, pot trece peste timp si spatiu cu ajutorul tehnicilor Reiki.

Cum se invata sistemul Reiki?

Reiki este foarte usor de invatat. Este predat de cineva care are nivelul de Maiestrie in reiki. Sunt trei nivele care trebuie luate in considerare. Ti se da un manual pentru fiecare nivel si un certificat. Scopul la fiecare nivel este de a lucre cu energia vindecatoare si nu de a atinge noi nivelele.
Cursurile se pot desfasura intr-o varietate de feluri, pretul depinde de credintele Maestrului.

Initierea REIKI

Initierea  Reiki este o experienta spirituala profunda si puternica. Se pot face initieri individuale sau in grup, in functie de nivelul oferit. Initierea Reiki deschide caile energetice astfel incat sa curga prin corp mai multa energie. Unele persoane pot avea experiente mistice, vindecari, viziuni, vad culori sau au diverse senzatii in corp, altele nu simt nimic.  Initierile pot creste abililitatile psihice ale unei persoane. Energia Reiki a fiecaruia este unica. O data ancorati in aceasta energie, nu o mai putem pierde niciodata, va ramen cu noi toata viata.

Trebuie inteles ca fiecare persoana este intr-un anume loc in viata ei spirituala atunci cand se face initierea, si va primi din acea initiere ceea ce este el capabil sa receptioneze in acel moment.

Foarte multi oameni, datorita negativitatii in care traiesc, vietii stresante, mancarii nesanatoase, substantelor toxice din atmosfera, au un nivel vibrational extrem de mic. Acestia pot sa nu simta nimic in timpul initierii si trebuie sa lucreze pt. a-si dezvolta nivelul de constientizare a energiei vindecatoare.

Initierea reiki creste nivelul nostru vibrational. Corpurile trebuie sa se ajusteze acestei energii inalte si de aceea este posibil sa avem anumite reactii fizice sau emotionale pe parcursul procesului de purificare si evolutie spirituala.

De asemenea, va invitam sa vedeti aceasta galerie foto cu principalele simboluri Reiki:

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *