Despre suflete pereche si grupurile de suflete

Publicat: 14 iunie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

sufletele pereche si grupurile de suflete
sufletele pereche si grupurile de suflete


De cate ori nu ai auzit expresia “suflete pereche” intr-o conversatie?”

 • “Da, el este categoric sufletul meu pereche.”
 • “Cand imi voi intalni sufletul pereche?”
 • “Oare cel/cea cu care ma intalnesc este sufletul meu pereche?”

Aceste intrebari dovedesc fapul ca mitul conform caruia exista o singura persoana predestinata sa fie sufletul tau pereche in aceasta reincarnare este intretinut de multi, desi este fals.

Ce este un suflet pereche?

Cea mai comuna definitie este aceea ca sufletul pereche este persoana cu care esti predestinat sa te casatoresti. Faceti intelegerea sa veniti impreuna pe pamant, si in fiecare viata va intalniti, faceti copii si traiti fericiti, pana la adanci batraneti. Ar fi grozav sa fie asa, insa lucrurile functioneaza putin altfel.

Deci exista suflete pereche?

Intr-un fel da, intr-un fel nu. Ar trebui sa refacem definitia. Nu ne referim aici la acele suflete pereche pe care le intalnim in mediul online. Este adevarat ca inainte de incarnare, facem intelegeri cu anumite suflete sa ne intalnim, sa avem legaturi si sa ne influentam viata unii altora. Poti chiar sa te casatoresti cu astfel de suflete, dar nu e necesar sa indeplinesti neaparat planul pe care l-ai facut cu ei.

Tot ceea ce trebuie sa se intample este o legatura. Noua noastra definitie de suflet pereche ar trebui sa fie mai apropiata de aceasta: sufletul pereche este o persoana cu care tu ai o legatura, cu care ai decis inainte de reincarnare sa interactionezi permanent sau aproape permanent in timpul vietii.

Ce este o legatura de suflet?

Exista multe suflete in lume, toate extensii ale Sursei. Daca suntem cu totii celule ale corpului Infinit, suntem cu totii conectati precum celula ficatului este conectata cu celula inimii. Dar daca esti o celula a inimii, poate vei descoperi ca rezonezi indeaproape cu celelalte celule ale inimii. Poate nu vei avea o legatura prea mare cu celulele ficatului, daca esti o celula a inimii, insa nu este niciun obstacol intre voi. Doar ca nu va potriviti prea mult.

Atunci cand te incarnezi, poate vei recunoaste unele dintre celule din corpul tau: “Hei, de unde va stiu, aa, sunteti celulele inimii mele!” acestea sunt sufletele conectate.

Oameni pe care ii recunoasti pentru ca va stiti din alte dimensiuni. Poate chiar ati aranjat sa va intalniti pentru ca aveti de facut treburi impreuna. Vei avea astfel de legaturi cu sute de oameni in fiecare reincarnare. Poate nu ii vei cunoaste pe toti, insa ei sunt aici.  Aceste suflete legate intre ele alcatuiesc ceea ce se numeste grup de suflete.

Cu cine ar trebui sa ma casatoresc? Cu cineva din grupul meu de suflete?

Este un lucru obisnuit ca oamenii sa se indragosteasca de oameni din grupul lor de suflete. Este o extensie a sentimentelor de familiaritate pe care le ai fata de acesti oameni. Uneori, aceste sentimente se transforma intr-un angajament precum casnicia. In alte cazuri, devine un parteneriat de afaceri. Altadata, sunteti doar prieteni foarte buni.

Nu cunoasteti cativa oameni de care va simtiti apropiati insa nu sunt partenerii dumneavoastra? Ai cunoscut pe cineva care a avut un impact mare asupra vietii dumneavoastra si cu care nici nu mai tineti legatura acum? Un profesor? Un mentor? Un prieten? Probabil membri ai grupului de suflete.

Intotdeauna te casatoresti cu cineva din grupul tau de suflete?

Nu, insa este cel mai probabil. Acestia sunt oamenii catre care ai o atractie naturala. Ii vei recunoaste peste tot pe unde ii vei intalni.

Si cum il voi gasi pe acela/aceea?
Este mai mult de unul/una. Religia ne-a indoctrinat sa credem ca trebuie sa ne gasim o persoana si sa ramanem impreuna toata viata. Bineinteles ca vrei sa-ti gasesti sufletul potrivit. Dar lasa-ma sa-ti spun ca sunt multi oameni pe aceasta planeta care ti-ar fi parteneri foarte buni.

Totul depinde de ce vrei, de ce vor si ei si daca te afli la aceeasi cafenea, in timpul in care ei sunt acolo. Nu te lasa prins in ideea ca vei ramane singur toata viata, daca nu il gasesti pe Acela/Aceea. Gaseste-l pe unul dintre aceia si iti va fi bine.

Este vreo modalitate sa gasesti mai usor oamenii din grupul tau de suflete?

Da, exista. Du-te acolo unde sunt. Intra in mijlocul lor. Ce fel de munca fac? Ce fel de filosofie de viata au? Unde se simt cel mai confortabil? Este probabil asemanator cu ceea ce faci tu. Poate iti vei gasi oamenii din grupul tau la workshop-uri, conferinte, adunari, grupuri si in alte locuri.  In sala de gimnastica, la clasa de yoga.

Asa ca, data viitoare cand te intrebi unde este sufletul tau pereche, spune-tii: “Sunt in jurul tau. Alege unul. Ce fel de conexiune vei gasi in acest moment in viata ta?”

Preluare de pe http://www.erinpavlina.com/.

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *