energiile lunii iunie 2018

Energiile lunii iunie 2018

Publicat: 31 mai 2018
Comentarii: Fără răspunsuri

Energiile lunii mai au adus multe transformări, inclusiv intrarea lui Uranus în Taur pentru prima dată în 84 de ani. Pe parcursul lunii iunie lucrurile se vor stabiliza și vom putea să încetinim ritmul și să ne tragem puțin sufletul.

În prima săptămână din luna iunie vom simți încă efectele Lunii Pline în Săgetător. Energiile Lunii Pline ne vor ghida să gândim la scară mare și să începem să ne focalizăm pe ceea ce avem nevoie ca să ne îmbunătățim vietile.

Energiile Lunii Noi în Gemeni

Comunicarea va fi o temă esențială, în special în prima parte a lunii.  Vom fi ajutați să ne exprimăm sentimentele autentice, ideile creative și să începem diferite proiecte. Această energie va fi amplificată la Luna Nouă în Gemeni, din data de 13 iunie. Această Lună Nouă va fi momentul perfect pentru a acționa.

Apoi urmează solstițiul pe 21 iunie, semnalizând începutul oficial al verii în emisfera nordică și începutul oficial al iernii în emisfera sudică.

După solstițiu, cel mai important eveniment al lunii este pe 26 iunie, când Marte intră în mișcare retrogradă până la finalul lui August.

Energie retrogradă

Ca planetă a acțiunii, atunci când Marte este retrograd suntem ghidați să încetinim ritmul și să gândim înainte să acționăm. Putem chiar să ne simțim mai inactivi decât de obicei, dar acesta este doar un reminder că avem nevoie să ne odihnim și să reflectăm înainte să mergem mai departe.

Pe parcursul acestei perioade retrograde, este recomandat să ne evaluăm viața și să vedem în ce fel ne-au servit acțiunile noastre de până acum. Și putem fi ghidați să schimbăm modul în care am acționat și am abordat lucrurile până acum.

Până la finalul lunii iunie vom avea 5 planete retrograde – Jupiter, Saturn, Pluto, Neptun și Marte – ceea ce va face ca întregul ritm al Universului să fie la viteză redusă. Aceasta energie retrogradă se va resimți până în august.

Această energie retrogradă ne încurajează să privim în detaliu spre zone ale vieții noastre care au nevoie de reașezare.

Luna Plină în Capricorn

Luna iunie se sfârșește cu Luna Plină în Capricorn pe 27 mai. Este o luna plină puternică și ne va pregăti pentru eclipsele care vin în iulie.

Iunie este o lună care unește energia schimbării aduse de luna mai și provocările pe care sezonul de eclipse la va aduce în luna iulie.

Ajungem încet încet la jumătatea acestui an cu număr 11 și e important să ne amintim că acest an este o oportunitate pentru toți să ne trezim, să continuăm să creștem și să facem trecerea în zone înalte ale conștienței.

Iunie este o lună de stabilitate, creativitate, exprimare de sine. E important să fim împăcați în interior și să ne acordăm timp pentru iubirea de sine. Astfel ne vom simți in armonie cu perioada retrogradă și cu sezonul de eclipse care se apropie.

Sursa: foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *