Solstitiul de vara si Luna Plina in aceeasi zi: un moment unic

Publicat: 20 iunie 2016
Comentarii: 1 Răspunsuri

Astazi, 20 iunie, este un eveniment celest care se intampla o data in viata: Luna Plina simultan cu Solstitiul de Vara – un eveniment care nu s-a mai intamplat de 70 de ani.

Soarele va sta nemiscat in punctul sau cel mai Nordic asa cum se vede de pe Pamant, introducand ziua anului cu cea mai multa lumina si prima zi oficiala de vara. In New York va fi o zi de 15 ore.

Cu aceasta luna plina in Sagetator si solstitiul de vara in aceeasi zi exista o oportunitate energetica care ne permite sa aducem lumina in ceea ce a fost candva intuneric si sa avem claritate mai mare in viata noastra.

Cum putem folosi Solstitiul de vara in procesul de constientizare

Ciclurile karmice complete si sfarsitul relatiilor toxice sunt o tema fundamentala a acestui moment astrologic – insa in loc sa te simti coplesit, pe muchie de cutit sau anxios in legatura cu alegerile care duc la aceste sfarsituri, acum sentimentele se vor estompa si lumina interioara si exterioara va straluci din nou.

Fiecare relatie – cu iubitul, cu prietenul, parintii si fratii aduce o lectie si lectiile din fiecare relatie vor deveni clare in urmatoarele zile.

Vei imbratisa razboinicul din tine si sentimentele de ingrijorare si de regret se vor transforma in acceptare. In loc de proiectie si a-i blama pe altii te vei regasi privind in oglinda si vei gasi cauza acestor experiente.

Aceasta luna plina/solstitiul de vara este o oportunitate mare de a accepta, de a-ti usura inima si a trai in moment. Un citat simplu dar foarte valid de imbratisat in aceasta saptamana este: “Ieri e istorie, maine este un mister, iar astazi este un cadou, de aceea se numeste “present” .(“cadou” in limba engleza.)
Gaseste darul in fiecare moment si echilibreaza-ti inima cu greutatea unei pene – iarta si iubeste…imbratiseaza si fii recunoscator pentru toate momentele si invatatorii din viata ta. Energia este atat de maleabila pe cat ii permiti sa fie, asa ca primeste momentul prezent si concentreaza-te pe a te expansiona in iubire.

Sursa: www.evolveandascend.com

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *