Sensul vietii in 700 de cuvinte

Publicat: 22 ianuarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

sensul vietii in 700 de cuvinte
sensul vietii in 700 de cuvinte


Daca ai avea in fata o foaie de hartie ai ai avea ocazia sa scrii ceva despre descoperirile tale legate de sensul acestei vieti, ce ai scrie? Iata un exercitiu interesant, facut de Story Waters. Rezultatul? Il vedeti in acest filmulet intitulat ” Sensul vietii in 700 de cuvinte”:

Adesea, raspunsurile pe care le cautam in calea noastra catre spiritualitate nu apar deloc sub forma pe care ne-o dorim. Totusi, acest lucru nu inseamna nici pe departe ca intrebarile noastre nu au fost auzite.

Filmuletul de mai sus ne demonstreaza inca o data, intr-un mod cat se poate de simplu, ca sensul vietii fiecaruia dintre noi este revelat atunci cand suntem sinceri si autentici cu noi insine.

Care este sensul vietii tale?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *