Secretul magnetului inimii

Publicat: 26 noiembrie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

secretul magnetului inimii
secretul magnetului inimii


Nu, nu vom vorbi despre secretul lui Bachus, ci despre o carte minunata aparuta la Editura Adevar Divin ce ne readuce aminte lucruri de baza, pe care le stim cu totii, dar pe care ne incapatanam sa le uitam in viata de zi cu zi. “Secretul magnetului inimii” este cartea care ne pune in fata zece secrete ce ne vor transforma interiorul, relatiile si viata.

Primul secret: “Fiecare om care va cauta compania, este atras de ceva propriu magnetului dumneavoastra.”

Al doilea secret: “ Ceea ce atrageti permanent va arata, ca o oglinda, ce se gasesei in magnetul dumneavoastra interior, pentru a putea sa va reorientati mai clar.”

Al treilea secret: “ Claritatea dumneavoastra atrage din haosul numeroaselor posibilitati tocmai pe acei oameni si acele evenimente care vi potrivesc.”

Al patrulea secret: “ Izvorul a tot ce cautati se gaseste in magnetul dumneavoastra interior. Izvorul este tot ce simtiti.”

Al cincilea secret: “De fiecare data cand simtiti un simbol in magnetul inimii dumneavoastra, tineti in mana cheia magica pentru o schimbare.”

Al saselea secret: “ Oamenii de langa dumneavoastra se comporta rareori asa cum vreti, si adesea asa cum va temeti ca o vor face.”

Al saptelea secret: “ Cea mai puternica dintre toate fortele magnetului dumneavoastra interior este iubirea pentru propria dumneavoastra viata.”

Al optulea secret: “Magnetul dumneavoastra interior atrage cu atat mai puternic ceva, cu cat simtiti mai profund in dumneavoastra spatiul gol in care acel ceva isi are locul.”

Al noualea secret: “ Daca vreti sa realizati ceva, luati o decizie si actionati conforma acesteia. O actiune bazata pe o decizie multiplica forta de atractie a magnetului dumneavoastra interior.”

Al zecelea secret: “ Momentul cel mai important al vietii dumneavoastra este prezentul! Tot ce simtiti si ganditi in prezent da nastere viitorului.”

Nimic din viata noastra nu se produce intamplator. Aceasta ar fi concluzia cartii. Va recomandam sa o cititi, pentru a deslusi modurile in care fiecare secret se aplica in viata dumneavoastra.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *