Sarbatori Fericite!

Publicat: 23 decembrie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

sarbatori fericite
sarbatori fericite

Sarbatori fericite tuturor si un an in care sa va creati cu succes tot ceea ce doriti sa traiti ca experienta!

Cu cei interesati Sa Devina O Viata Remarcabila ne vom intalni intre 7-11 Mai la Sovata unde Ramtha, prin intermediul Scolii lui de Iluminare, ne va initia si invata cine suntem cu adevarat, cum sa ne cream realitatea si cum sa devenim Christ-in-mass. Un eveniment la care vreti sa participati indiferent de locul in care va aflati acum in evolutia spirituala!

Merry Christ-in-Mass,

Marian Licxandru

www.ram-romania.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *