Sarbatori fericite de la Damaideparte.ro!

Publicat: 21 decembrie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

sarbatori fericite
sarbatori fericite

Dragii nostri,

Sarbatori fericite!

Va multumim ca ati fost alaturi de noi si in acest an. Am reusit sa parcurgem impreuna noi trepte in procesul de dezvoltare persoanala si evolutie spirituala pe care il intregim zi de zi.

Un nou an bate la usile noastre, asa ca va dorim sa aveti puterea de a renunta la vechile credinte pe care le considerati nefolositoare pentru a face loc luminii care se ascunde in spatele unor usi care poate in prezent par inchise.

Va dorim sa gasiti resursele interioare de care aveti nevoie pentru a va continua aceasta frumoasa calatorie numita viata. Si in final, va rugam sa primiti urarea noastra de sarbatori:

Cu drag,

Echipa Damaideparte.ro

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *