Rugaciune

Publicat: 4 ianuarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

rugaciune
rugaciune


Anul trecut am primit cadou de la o prietena draga o rugaciune care m-a emotionat pana la lacrimi. Este un cadou pe care vi-l fac cu drag, voua, cititorilor Aimee.ro, pentru a va ocroti de tot ce este fals, a va apropia de sinele vostru real si a va umple sufletul de iubire in fiecare zi din acest nou an:

” Imi cer iertare sufletului meu ca nu l-am lasat sa se exprime in felul in care ar fi vrut si i-am distorsionat prin prejudecatile mele felul in care ar fi vrut sa experimenteze viata. Ma dezleg si de prejudecatile mele.

Imi cer iertare corpului meu, organelor mele, partilor corpului meu carora le-am cauzat deteriorari prin comportamentul meu culinar, imi cer iertare de la tot trupul meu pentru ca am fost indiferenta cu el de multe ori si nu l-am ingrijit cand mi-a cerut, nu i-am dat somn, odihna si hrana potrivita atunci cand a cerut si a avut nevoie.

Imi cer iertare de la sufletul meu, ca nu l-am hranit cu suficienta iubire, cu placere, cu creativitatea de care avea nevoie, cu poezie, cu muzica, cu poveste.

Imi cer iertare mintii mele ca n-am sadit in ea mereu ganduri frumoase.

Imi cer iertare si ma dezleg de toti oamenii pe care i-am necajit, fata de care am gresit, sau care au gresit fata de mine iar eu nu i-am iertat, imi cer dezlegare de ei. Ii las pe toti sa isi urmeze drumul asa cum si eu voi fi libera de-acum sa merg, sa plutesc nestingherita in destinul meu, neinfranata in legaturi care trag inapoi.

Sunt iertata, caci eu sunt iertare.

Sunt libera in fiecare clipa sa o iau de la capat.

Sunt libera in fiecare clipa.

Sunt dezlegata de orice fire inutile, orice iubiri egoiste, de cersetoria sufletului, de asteptari. Nu mai astept salvarea, iubirea, fericirea, ele sunt cu mine din aceasta clipa in care sunt dezlegata si libera.

Sunt libera sa iubesc, sa fiu, sa ma misc, sa creez, sa plutesc, sa fiu ce si cine vreau eu sa fiu. Sunt libera sa fiu…. (spune numele tau.)”

Desi aceasta rugaciune este in special una de iertare, cred ca observati cu totii ca, de fapt,pentru fiecare dintre noi se poate transforma intr-o rugaciune de multumire.

Multumesc, Andreea!

http://www.nouaiubire.blogspot.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *