Redescoperirea celor cinci simturi

Publicat: 4 ianuarie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

redescoperirea-celor-cinci -simturi
redescoperirea-celor-cinci -simturi

Am interactionat cu o carte pe care o citesc in prezent, ,,Hotii de frumusete” ce apartine lui Pascal Bruckner, a carei idee principala si-a lasat o amprenta vizibila asupra mea: ca femeile frumoase care nu sunt privite o perioada mai lunga de timppar sa duca povara unei varste mai inaintate din simplul motiv ca nu au avut atentia celorlalti.

Ne-am obisnuit atat de mult cu cele 5 simturi ale omului: vazul, auzul, mirosul, pipaitul si gustul incat am uitat sa ne reamintim cat de importante sunt in viata de zi cu zi.

De cate ori nu ne infioram de emotie cand persoana iubita se afla in fata noastra si ne priveste intens? De cate ori mangaierea mamei nu este altceva decat cea mai buna cale de vindecare? De cate ori mirosul pielii unei persoane apropiate nu devine altceva decat cea mai placuta amintire?

Va provoc sa reinventati cele cinci simturi si sa gasiti modalitati noi de a va bucura de prezenta lor fireasca in viata noastra.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *