redescoperirea-celor-cinci -simturi
Spiritualitate

Redescoperirea celor cinci simturi

redescoperirea-celor-cinci -simturi
redescoperirea-celor-cinci -simturi
Am interactionat cu o carte pe care o citesc in prezent, ,,Hotii de frumusete” ce apartine lui Pascal Bruckner, a carei idee principala si-a lasat o amprenta vizibila asupra mea: ca femeile frumoase care nu sunt privite o perioada mai lunga de timppar sa duca povara unei varste mai inaintate din simplul motiv ca nu au avut atentia celorlalti.

Ne-am obisnuit atat de mult cu cele 5 simturi ale omului: vazul, auzul, mirosul, pipaitul si gustul incat am uitat sa ne reamintim cat de importante sunt in viata de zi cu zi.

De cate ori nu ne infioram de emotie cand persoana iubita se afla in fata noastra si ne priveste intens? De cate ori mangaierea mamei nu este altceva decat cea mai buna cale de vindecare? De cate ori mirosul pielii unei persoane apropiate nu devine altceva decat cea mai placuta amintire?

Va provoc sa reinventati cele cinci simturi si sa gasiti modalitati noi de a va bucura de prezenta lor fireasca in viata noastra.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *