predictii pentru energia anului 2017
Spiritualitate

Predictii pentru energia anului 2017

Predictii pentru inceputul anului

Partea de inceput a lui 2017 va fi despre tranzitie. Iesim din energia lui 2016 si intram in energia lui 2017. Ne va lua ceva timp sa incepem sa simtim contrastul.

2017 ne ofera frecventa inceputului. Este timpul sa ne gandim la semintele pe care vrem sa le cultivam pentru viitor. Daca 2016 a pregatit terenul, 2017 este momentul in care vom planta semintele.

Modul in care ai pregatit solul va determina tipul de recolta pe care il vei strange in 2017. Fiecare are ritmul propriu si se alfa in etape diferite in calatorie. Cel mai bine ar fi sa incercam sa nu ne comparam calatoriile.

Unii vor culege recolte bogate in 2017, in timp ce altii vor avea o recolta mai mica. Depinde unde avem nevoie sa fim in acest stadiu din calatoria noastra spre evolutie.

Predictii pentru sezonul eclipselor

2017 incepe cu un sezon de eclipse puternice care debuteaza in februarie. Pe 10 februarie avem prima eclipsa de luna din acest an, in semnul Leului.

Toate semnele de foc vor fi afectate in acest an, nu doar din cauza acestei Eclipse, ci datorita tonului general al acestui an. Este un an provocator, si purificant. Poate fi, in acelasi timp, si distrugator daca nu este continut.

Dupa eclipsa lunara, vom avea o eclipsa solara in pesti in 26 februarie. In acest punct, vom incepe sa trecem cu adevarat, la nivel de energie, din 2016 in 2017. De fapt, pana la aceasta eclipsa solara nu vom simti cu adevarat o diferenta in vibratia energetica.

Predictii pentru martie-august 2017

In martie vom avea echinoctiul pe 20, ceea ce va aduce multa energie. In acest moment vom incepe sa avem o intelegere mai clara asupra a ceea ce va urma.

In acest moment, Venus va fi in profunzimea fazei sale retrograde. Este un moment semnificativ care ne va ajuta sa intram mai mult in iubire si sa lucram la feminitate. Si in relatiile noastre personale, dar si la nivel colectiv.

Venus retrograd va fi o tema importanta in prima parte a anului. Ne va ajuta sa ne deschidem si sa extindem energia iubirii in viata noastra. Va aduce la suprafata problematici care au nevoie sa fie discutate acum: drepturi egale pentru femei, dragoste pentru planeta si oameni.

Mijlocul lui 2017, din mai pana in august, va aduce energie cu multe turbulente si evenimente care vor veni din senin, ca o surpriza.

Este o perioada semnificativa, in care vom vedea ce fel de terem am creat. Am creat un teren care ne va creste toate visele si dorintele? Sau avem nevoie sa ajustam cateva lucruri?

Aceste predictii sunt valabile si la nivel colectiv. Ca societate, am pregatit un teren care este fertil si capabil sa tina spatiul pentru creatii noi? Sau este un sol otravit de ego, lacomie si coruptie?

Din mai pana in august vom simti aceasta energie la nivel global. Aceste lucruri vor iesi la suprafata in acest fel, pentru a ne ajuta sa vedem ce are nevoie sa se schimbe si ce anume are nevoie de atentia noastra.

Predictii pentru mijlocul anului

August va fi un moment de reflectie, un moment in care vom capata claritate asupra a ceea ce vrem sa dobandim si inspre ce ne indreptam in acest nou ciclu.

Energia va fi amplificata de eclipsa lunara din august, in semnul Varsatorului. Semnele de aer vor avea o energie aparte, pentru ca Varsatorul conduce acum omenirea si suntem in Era Varsatorului.

Sfarsitul anului

Sfarsitul lui 2017 va fi intr-o nota foarte inalta. Indiferent ce se va intampla pe parcursul anului, la finalul anului vom sti ca Universul este de partea noastra. Ne vom simti cu totii ghidati si sprijiniti.

Ultimele cateva luni ale anului vor fi pline de oportunitati si multa energie care ne va ajuta sa ajungem unde avem nevoie sa fim. Se pare ca 2017 este o piatra de trecere inspre lucruri mari.

2017 are vibratia lui 7, care este un numar magic si spiritual.

Chiar daca partea intunecata a umanitatii va fi scoasa la lumina, 2017 ne va oferi un nou impuls spre trezirea spirituala.

Vor fi multe fiinte de lumina care ne vor ajuta sa trecem prin intuneric. Va fi o accelerare a evolutiei lucratorilor in lumina pe Pamant.

Multi lucratori in lumina vor pasi in puterea completa a darurilor lor in 2017. Va fi o crestere a numarului celor care cauta acest tip de energie vindecatoare.

In general, 2017 va fi un an de ajustari. Ne ajustam la o noua energie si un nou ciclu care va continua pentru urmatorii 9 ani.

2017 este un an de fundatie, parte dintr-un ciclu mai mare de transformare pe care suntem cu totii destinati sa-l experimentam ca fiinte pe aceasta planeta.

 

Sursa: Foreverconscious.com

 

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *