O alta spiritualitate

Publicat: 31 decembrie 2012
Comentarii: Fără răspunsuri

o-alta-spiritualitate
o-alta-spiritualitate

Anul 2012 a fost profund marcat de tot ceea ce inseamna spiritualitate, trecand usor intr-o sfera a pseudo-spiritualitatii. Cu totii parca asteptam sa se intample ceva…sa ne trezeasca ceva…sa o luam de la capat intr-un fel sau altul.

,,Tot ceea ce inlatura ceea ce creste intre inimile noastre si viata noastra de zi cu zi este spiritual. Poate fi privirea unei persoane iubite, care isi amesteca incet cafeaua, in timp ce lumina diminetii ii pune in evidenta ochii obositi.

Poate fi observarea unui macaleandru care isi face cuibul si invatatura ca suntem o fiinta trecatoare in aceasta lume. Poate fi o ploaie cu grindina, care ne aminteste cat de umili suntem cu limitele noastre.” Mark Nepo

In aceasta ultima zi din an, va invitam sa exploram normalitatea unei vieti spirituale. Sa vorbim despre o alta spiritualitate. Sa intelegem ca inainte de a vorbi de maestrii si invataturi, suntem ucenicii propriilor experiente. Sa incercam sa ne imbratisam asa cum suntem: imperfecti, simpli, confuzi, frumosi in normalitatea noastra. Sa primim invitatia Pamantului de a trai aici si acum, alaturi de formele de viata care ne inconjoara.

,,Viata spirituala este pretutindeni: in praful care asteapta lumina, in muzica ce asteapta sa fie ascultata, in senzatiile zilei, care asteapta sa fie traite.” Mark Nepo

Asadar, putem vorbi de un inceput. Suntem pregatiti sa il traim?

Va invitam sa urmatiti in continuare site-ul nostru daca doriti sa aflati cat mai multe informatii despre spiritualitate, carti despre spiritualitate sau filme despre spiritualitate.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *