Noua realitate si noul Pamant

Publicat: 27 ianuarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

noua realitate si noul pamant
noua realitate si noul pamant


Cu totii simtim schimbarile de energie din ultima perioada si a inceput sa ne fie din ce in ce mai clar ca Pamantul trece printr-o perioada de tranzitie spre o noua realitate. Simtim asta in viata de zi cu zi, unde pare ca avem mai multe provocari ca oricand si tot ce este fals in interiorul nostru vrea cu orice pret sa iasa la suprafata. E bine insa  sa stim ca totul este in regula si isi urmeaza cursul firesc.

Preluam un articol care contine multe explicatii concrete despre aceasta perioada prin care trecem. Articolul a aparut in newsletter-ul Editurii For You, sub titlul: “Rezultate noi si diferite…a crede din nou”. Sa ne fie tuturor de folos in aceasta perioada minunata pe care am ales sa o traversam impreuna catre noua spiritualitate!

“Traim intr-adevar vremuri interesante. Si, desi pare ca energiile continua sa mearga incoace si incolo, exista totusi un tipar distinct si un scop, iar acest scop navigheaza prin apele puternice ale gandurilor noastre creative. Chiar acum, bajbaim…bajbaim, la un pas de ceea ce lumea noua, noua realitate – sau, mai degraba, noul Pamant – ar trebui sa fie, iar cutremurul din Haiti a ajutat aceasta planeta in mult mai multe moduri, decat ne putem noi imagina vreodata.

De la izbucnirea cutremurului din Haiti pana la momentul in care isi va finaliza scopul principal (dar vor mai fi inca „lucruri” frumoase care vor veni) pe 22 ianuarie, energiile strigau „suferinta!” sau „SOS” sau „911” sau „Am nevoie de ajutor acum!” sau chiar mai simplu „Ma simt gol si stors” si „Unde ma aflu?”. Aceste energii au fost simtite de fiecare dintre noi, indiferent daca eram sau nu constienti de situatia din Haiti.

Multe suflete au trimis semnale de ajutor, deoarece nu se simteau in siguranta. Am putut-o simti ca aceasta insecuritate este foarte inconfortabila, instabila – si, pentru multi, absolut infricosatoare, dand o senzatie acuta de lipsa de putere, deoarece nu eram siguri cum si unde vom merge mai departe, sau de ce sa ne sprijinim. La acest lucru se adauga intrepretarile de joasa frecventa, ale cutremurului din Haiti, asa ca nu e de mirare ca multe suflete au trait un nou sentiment de nesiguranta, instabilitate si extenuare din cauza energiilor care ne inconjurau.

Este o perioada fara precedent pentru noi, din mai multe motive, pe care le voi descrie mai jos. Este si o perioada foarte precara, deoarece lucrurile sunt acum putin instabile, chiar daca facem progrese importante in a accepta noile schimbari si a le permite sa dea tonul pentru foarte noua noastra realitate. Inca putem, sa revenim foarte usor intr-o realitate noua, intunecata si neplacuta, daca nu suntem atenti la ce se intampla acum. Chiar si asa, eu personal cred ca lucrurile se vor desfasura foarte frumos, daca ne reamintim cine suntem si ramanem la conducere ca si creatori puternici care am intentionat sa fim, deoarece trecem de la experienta vechii lumi, la una noua.

Deci, in ultimele doua saptamani nu a existat nimic de care sa ne agatam, deoarece nu am creat inca nimic. Am terminat etapa intai, care a adus o energie minunata ce ne-a umplut, a tesut inauntru si in afara noastra si a ajutat la impamantarea noastra in Noul Pamant. Dupa asta, e posibil sa ne fi simtit goliti si storsi, deoarece ne indreptam spre etapa a doua, iar energiile pe care le-am experimentat recent, cu siguranta au plecat pentru o vreme. Cutremurul din Haiti a sosit intr-un moment foarte important, cu singurul scop de a deschide inimile planetei si de a da un ton nou pentru siguranta, deoarece a zguduit planeta din temelii, in incercarea de a da startul unui nou mod de a fi… si a reusit in toate sensurile si inca altele in plus.

Crearea noii realitati – sau a celui de al doilea Pamant – este foarte diferita de ceea ce am experimentat pana acum, in prima faza a inaltarii. Nu mai avem treptele de jos ale scarii sub picioarele noastre, asa cum am avut in faza intai a procesului inaltarii. Nu mai exista altii sub noi care sa umple locurile libere, datorita separarii lumilor care a avut loc in septembrie 2009 (sper ca toate acestea au sens..va fi un sinopsis la sfarsitul acestui mesaj  care va rezuma totul pentru a putea fi mai usor integrat!).

Deci, este un proces foarte diferit. O luam de la zero, ad litteram. De aici provine aparenta „goliciune” din ultima perioada, deoarece profitam de aerul subtire si incercam sa il integram in realitatea creata de noi. Dar trebuie sa stim ca primim o cantitate imensa de ajutor doar de la noul plan creat la nivelele sufletului, dar ceea ce este diferit de aceasta data este ca, pana acum, acesta (planul) functioneaza in toate sensurile. Cu cat alegem sa vedem mai mult si imbratisam ceea ce se intampla, cu atat mai mult ne vom simti in siguranta si vom simti ca, fara dubiu, ceva nou si diferit se petrece. Doar acest lucru va sprijini noua noastra crestere, deoarece aceste experiente se vor extinde bucata cu bucata, si clipa dupa clipa.

Da, am terminat primul pas al crearii noului Pamant…care a implicat impamantarea si crearea primului etaj al noii realitati. Ca si semintele nou plantate, am inceput,  atat de incet sa ne imprastiem magnificii nostri muguri si noile aripi de energie, care vor creste si se vor dezvolta in noua lume, ca niste copilasi.

Urmatorul pas – sau pasul nr. 2 – implica alinierea cu energiile noilor inceputuri – sau, mai degraba, noile noastre demersuri sau spatii noi in lumea noua (nu trebuie sa faci un demers, daca asa alegi, dar vei avea un spatiu nou, legat de cine esti tu). Desi, evenimentele celeste care au avut loc pe 15 ianuarie ne-au dat acest nou inceput, depinde de noi sa mentinem acest nou tipar energetic si sa-i dam forma. Imediat dupa ce am experimentat aceasta noua energie, pe data de 15, energiile s-au micsorat din nou, deoarece multe suflete se aflau inca pe Pamantul nr. 1, sau in vechea realitate a lumii controlului, a opresiunii si a pierderii libertatii.

In plus, cand soseste un nou tipar, intotdeauna trebuie sa ne aliniem cu el, din toate punctele de vedere. Deci, e posibil sa traim experienta fricii si a intunericului legat de ceea ce vom oferi acum, sau de cum ne vom integra in noua realitate. Apoi am trecut prin procesul eliberarii a tot ceea ce ar putea sa ne traga inapoi de la indeplinirea urmatorului scop al sufletului nostru, sau a ocuparii unui spatiu in lumea noua.

Acest lucru poate cauza depresie si anxietate – si, cu siguranta, frica – deoarece noua noastra realitate si noile noastre experiente sunt toate foarte noi… dar mult mai bune decat tot ce am cunoscut vreodata! E posibil sa nu fim obisnuiti sa locuim intr-o frumoasa lume noua, deci s-ar putea sa ne ia ceva timp pana ne obisnuim. Am experimentat intuneric in faza de impamantare in timpul primului pas si, pana la urma, am iesit din el, simtindu-ne minunat, iar pasul urmator nu va fi diferit.

Procesul inaltarii creeaza intotdeauna un tipar de intuneric si neliniste, imediat dupa sentimentele bune, create de o noua amprenta originala si intotdeauna trecem dincolo de el si apoi in faza urmatoare. Deci, nu e nimic neobisnuit aici. In toata aceasta perioada, si cu fiecare noua schimbare, a sosit pentru noi si o cantitate imensa de energie din chakra coroana .

Pamantul nr. 2 –  sau noua realitate – a inceput ca o suprapunere sau realitate paralela cu Pamantul nr. 1, sau cu Pamantul pe care l-am lasat in urma.

Trebuia sa incepem de undeva, si este foarte natural sa pastram in constiinta noastra, o cantitate desutl de mare din vechea realitate. Suntem inca oameni si avem nevoie sa ne conectam la ceva.

Dupa ce am terminat cu etapa inta,. care a impamantat totul, am fost goliti din nou si a fost foarte usor sa reintram in iluzia vechii lumi, deoarece nu era nimic aici, care sa ne sustina (reamintiti-va ca va fi un rezumat cu puncte usor de inteles, la sfarsitul acestui mesaj!. Reactia la cutremurul din Haiti si alte cateva lucruri care se schimba in cadrul vechilor sisteme ne arata ca Pamantul nr. 1 – sau vechea realitate – incet se transforma in noul Pamant nr. 2, nelocuit. Incet, incet, aceste schimbari vor incepe sa adapteze vechile iluzii – sau, practic, vor schimba noua realitate pe care e posibiul sa o pastram vie in constiinta noastra.

Cat despre azi, am creat suficient din noua realitate, ca sa ne tina pana la sfarsitul lui februarie 2010. Dupa asta, totul cade drastic. Cream, literalmente, putin cate putin si, ca intotdeauna, depinde de fiecare dintre noi, ce anume alegem sa cream.

In unele privinte acum traim vremuri groaznice, deoarece bajbaim periculos la un pas de ceea ce s-ar putea sa alegem sa cream. Trebuie sa fim cu adevarat atenti cu ceea ce pastram in constiinta noastra, deoarece va folosi la crearea noii retele. Dar din nou trebuie sa stiti ca aceasta constiinta a vechii realitati, de care inca ne agatam, incepe incet si sigur sa se schimbe.

Daca vom continua sa ne agatam de iluzia vechii realitati, sau „tot alea vechi si tot vechi” si ne vom concentra pe ea, aceasta este ceea ce vom continua sa cream. A crede ca ceva este adevarat si a te concentra pe aceasta iluzie, va continua sa o faca reala. Ii va da viata si o va hrani. Cutremurul din Haiti, pe langa faptul ca a ajutat la deschiderea inimii planetei, ne-a aratat ca ajutorul, grija, unirea, increderea si implicarea sunt elementele de baza a noii realitati, daca alegem sa intram in aceasta schimbare masiva, care tocmai a avut loc pentru noi. Aceste noi elemente vor sustine piloanele – sau, cu alte cuvinte, se vor adauga noii noastre fundatii.

Ceea ce trebuie sa stim, pentru ca, in martie sa intram pe o cale aparent neteda, este sa ne concentram mintile pe ceea ce ne dorim pentru noi si pentru planeta si pe cum anume vrem sa arate vietile si realitatile noastre individuale. Daca suficient de multi dintre noi vor continua sa faca acest lucru, vom crea noastra realitate si noua experienta – si, daca reusim sa ne mentinem aceasta viziune, suficient de mult, atunci pana la urma ne vom conecta cu altii, care se potrivesc cu realitatea noastra, prin legea naturala a atractiei. Despre acest lucru este vorba in crearea Pamantului nr. 2.

Putem incepe prin a pastra in minte – cand ne trezim dimineata si ne culcam seara – viziunea noastra speciala privind realitatea dorita. S,i bineinteles ca putem sa o mentinem mereu si sa o simtim pe tot parcursul zilei. Trebuie sa declaram, categoric si cu convingere, ce anume ne dorim. Trebuie sa stim ca putem crea siguri pe noi si in mod convingator, fara nicio ezitare, – iar in aceste vibratii noi si mai inalte, cream cu mult mai multa usurinta.


Pana la urma, viziunile noastre individuale se vor conecta prin legea naturala a atractiei si se va forma o noua retea. Cand o noua viziune este imbratisata si sustinuta in constiinta a suficient de multe suflete, atunci devine noua realitate si fiecare suflet poate sa se acordeze la ea, sa o vada si sa o traiasca.
Astfel, ea se va intari cu timpul si se va sustine singura.

Noile adunari sau „sarbatoriri ale sufletului” pe care le voi oferi anul acesta, vor folosi la identificarea si ancorarea in fiecarui participant, a noilor amprentari ale sufletului si apoi le voi conecta cu alte suflete, ajutand astfel la crearea a noi retele. Pe masura ce invatam sa ne sustinem vibratia, in aceste vibratii noi si inalte, pana la urma vom crea o realitate care se sustine singura si are o vibratie inalta, iar viziunea si realitatea de a trai miracole nesfarsite, va deveni ceva normal. Traim, intr-adevar, timpuri incitante!

Intr-un mod ciudat, cutremurul din Haiti ne-a permis sa vedem si sa simtim ca totul este bine… ca acum sunt posibile diferite rezultate… ca acestei planete chiar ii pasa… ca aceasta planeta are o inima care s-a deschis din nou… si ca unimea si iubirea au fost reaprinse si reinviate, ca si aerul pe care noua realitate il va respira. Fiecare suflet care a fost implicat in aceasta schimbare planetara masiva poate fi tinut acum in inimile noastre cu mult respect, deoarece sunt ingeri ai Pamantului care s-au daruit pe ei insisi, ca sa ne ajute in realitatea noastra foarte noua si in noile inceputuri.

Un rezumat:

 • schimbarea adusa de un nou inceput, care a sosit pe 15 ianuarie a creat un nou tipar, dar tot a trebuit sa ne aliniem si sa ne adaptam lui, dupa ce a sosit.
 • si cutremurul din Haiti a creat o schimbare masiva, care a deschis inima planetei si ne-a dat un nou sentiment de unire, siguranta, incredere si credinta in rezultatele noi si diferite, care se adauga noii noastre fundatii.
 • ceea ce pastram in constiinta noastra va servi la crearea noiii realitati.
 • cu cat ne mentinem mai mult si mai frecvent o viziune, cu atat mai repede ea va deveni adevarata pentru noi
 • ne vom conecta viziunile prin legea naturala a atractiei – si astfel vom crea noua retea si noua realitate
 • ceea ce colectivitatea alege sa mentina mai mult timp, va deveni noua realitate (sau noul aer pe care il respiram) pentru toata lumea – indiferent de ce anume crede fiecare individ
 • datorita schimbarilor recente si daca alegem sa credem din nou, noile noastre demersuri si sentimentul sigurantei vor incepe sa infloreasca.
Cu multa dragoste si recunostinta,
Karen Bishop”

 • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

 • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

  Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *