Mos Craciun vine in fiecare zi…

Publicat: 19 decembrie 2013
Comentarii: Fără răspunsuri

mos-craciun-vine-in-fiecare-zi
mos-craciun-vine-in-fiecare-zi

Pare greu de crezut, insa am devenit atat de dependenti de imaginea lui Mos Craciun in aceasta perioada a anului incat uitam ca el vine in fiecare zi.

Chiar si noi, cei interesati de spiritualitate, uitam ca el nu trebuie sa fie un batran cu barba alba si lunga care duce in spate un sac plin cu jucarii si care ii rasplateste doar pe cei cuminti.

Poate ca anularea mitului Mosului duce de fapt la contopirea acestuia cu orice alt “erou” sau salvator pe care il putem intalni oricand, oriunde.

Poate ca Mos Craciun este pompierul care te salveaza de la un incendiu, oferindu-ti cel mai de pret dar – propria viata.

Sau poate tot el este prietenul de nadejde care te asculta de fiecare data; el primeste “scrisoarea” ta si chiar daca nici Mosul, nici prietenul nu iti raspund, stii ca ai fost auzit.

Sau poate ca Mosu’  este, de fapt, mama care iti trimite darul saptamanal – pachetul cu mancare pentru care uneori uiti sa multumesti.

Sau poate ca “Mos” Craciun este un tanar necunoscut care te opreste intr-o zi anosta pe strada spunandu-ti ca ai un zambet bland.

Ce frumos, nu-i asa? Si ce trist in acelasi timp…

Ca asteptam cu sufletul la gura luna decembrie pentru a ne reaminti sa mai oferim un cadou sau un gand bun. Ca asteptam un moment, mai exact o singura zi in care speram sa ne curatam de impuritatile adunate pana atunci.

Si ca in scurt timp nu ramanem nici cu amintirea acestei zile…Sau poate ce e si mai trist e ca uneori nici nu-l mai asteptam pe Mos Craciun…ceea ce ii poate oferi tot dreptul de a se revolta.

Insa nu o va face.

Cu toate acestea, ceva imi spune ca el vine.

Chiar daca are intarzieri si chiar daca a uitat drumul spre fiecare dintre noi. El apare mult mai devreme sau mult mai tarziu, insa niciodata nu apare prea tarziu…

Speram doar ca fiecare dintre noi sa mai fie deschis pentru a-i primi darurile, adesea imprevizibile.

Cat despre cei care nu au fost cuminti, nu stiu cum se face ca nici ei nu raman nerasplatiti.

Ei primesc lectia care poate fi insotita de un cadou; poate ca in momentul in care isi constientizeaza greselile, reusesc sa gaseasca recunostinta in propria fiinta.

Iar atunci, darul pe care il primesc este mai mare decat si-au inchipuit vreodata.

Stiti care mai este un alt lucru pe care Mosul si cei care ii joaca rolul in alte perioade ale anului il au in comun?

Ca atunci cand isi ofera darurile sau ajutorul, nu asteapta nimic in schimb. Ci merg mai departe, gata sa fie in serviciul unui alt om. Iar acest lucru este cu adevarat maret.

Voi unde l-ati mai vazut pe Mos Craciun?

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *