Misterul ingerilor

Publicat: 20 ianuarie 2010
Comentarii: Fără răspunsuri

misterul ingerilor
misterul ingerilor


Credeti in ingeri?

Fie ca da, fie ca nu, va prezentam un film despre spiritualitate care va foloseste in ambele cazuri: va poate ajuta sa nu mai fiti sceptici in privinta protectiei angelice pe care o primim in fiecare moment, sau, pentru cei care deja cred in existenta ingerilor, va poate ajuta sa aflati cum sa intrati in legatura cu ei si cum sa le simtiti prezenta in viata voastra.

Misterul Ingerilor (*)

Daca ati trait o experienta miraculoasa, daca aveti poze cu ingeri sau daca pur si simplu doriti sa ne recomandati si alte filme cu ingeri, asteptam cu drag comentariile voastre.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *