Manifestarea dorințelor: e nevoie de timp sau de aliniere?

Publicat: 19 mai 2020
Comentarii: Fără răspunsuri


Spunem adesea “Lucrurile necesită timp”. Pentru ca un anumit lucru să se întâmple, e nevoie de timp. Manifestarea dorințelor cere răbdare. Dar haideți să punem sub semnul întrebării aceasta afirmație și să vedem ce alte idei decurg de aici. Așadar, oare, de timp avem cu adevărat nevoie?

Dacă privim cu în profunzime ne dăm seama că, de fapt, nu de timp avem cu adevărat nevoie, ci de aliniere. Alinierea cu ceea ce vrem să creăm.

Dacă vrem să creăm iubire în viața noastră, e nevoie să ne aliniem la frecvența iubirii. În fiecare moment, ne aliniem la frecvența pe care ne dorim să o manifestăm în viața noastră.
Dacă vrem să creăm abundență, e nevoie să ne aliniem la abundență în fiecare moment.

Dacă toate structurile noastre ar fi pregătite să susțină în majoritatea timpului, spre binele mai Înalt, energiile pe care le dorim a fi parte din viața noastră, în această dimensiune densă, atunci am putea manifesta aceste energii instantaneu. Împreună cu situațiile de viață aferente care ne vor oferi și mai mult din frecvența dorită și care vor amplifica acea energie de iubire și abundență în câmpul nostru.

Este vorba însă despre cât de pregătiți suntem, în toate structurile noastre, să ne aliniem cu aceste energii. Pentru asta, avem nevoie să simțim, în fiecare moment, ce părți din noi nu sunt în aliniere cu ceea ce sufletul nostru dorește să manifeste.

Părțile cărora le e frică de iubire, părțile care se simt copleșite. Programele de lipsă la nivel de ADN. Lipsa de curgere a energiei din corp. Cui aparțin aceste energii? Fac parte din noi? Provin din traume prin care am trecut personal? Sunt energii din alte timpuri și dimensiuni care se manifesta într-un anumit moment de reactivare a unor amintiri la nivel de suflet? Sunt energii care aparțin familiei? Conștiinței colective? Și multe alte întrebări pe care e nevoie să ni le adresăm.

Și astfel, ajungem la concluzia că e nevoie să vindecăm părțile din noi care nu sunt aliniate la ceea ce ne dorim. Și să facem spațiu în noi pentru alinierea cu frecvențele noi. Iar pentru asta, într-adevăr, în această dimensiune, e nevoie de timp. Iar timpul de aliniere depinde de perseverența noastră și de ceea ce este înspre binele nostru mai înalt într-un anumit moment.

Da, ceea ce avem nevoie în primul rând este aliniere. Iar alinierea cere încă timp în această dimensiune. Timp pentru a ne vindeca. Timp pentru a downloada energia pură existentă la nivelul conștiinței. Timp pentru a face loc noului. Timp pentru a deveni cine suntem cu adevărat.

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *