Luna Plina in Berbec: Aprinde focul din interior!

Publicat: 14 octombrie 2016
Comentarii: 2 Răspunsuri

Luna Plina in Berbec din 16 octombrie aduce in viata noastra o energie de foc care ne va oferi impulsul mult asteptat.

2016 a fost un an care a avut ca tema curatarea vechiului, astfel incat noul sa poata aparea. Este vorba despre un ciclu al mortii si renasterii, in care am fost nevoiti sa sapam in trecut si sa ne vindecam rani vechi, pentru a primi noul.  

Aceasta tema va continua sa fie in prim-plan pentru restul anului. Insa incepand din Septembrie, din timpul Lunii Negre, energia a inceput sa se transforme dintr-o energie a sfarsitului intr-o energie a unui nou inceput.

Pe parcursul ultimelor luni, au iesit la suprafata multe rani constiente inconstiente, multe ganduri si sentimente.  Acum incepem sa ne miscam inainte, fiind ghidati sa actionam asupra lor pentru a incheia ciclul.

Lucrurile care au fost scoase la iveala pe parcursul ciclurilor retrograde si in timpul eclipselor din ultima perioada solicita acum necesitatea de a actiona asupra lor.

In luna care ni se asterne acum in fata, e vorba despre actiune si despre a fi sincer cu tine insuti, cu ceea ce esti cu adevarat. Si cu ceea ce trebuie sa se incheie acum in viata ta.

Luna Plina in Berbec: increderea de a actiona

Lunile de dinainte au adus clarificarea sentimentelor, iar aceasta Luna Plina in Berbec ne ofera si increderea de a actiona.

Daca trebuie sa actionam legat de un anumit subiect in vietile noastre, daca exista ceva ce ne deranjeaza de ceva vreme, atunci aceasta Luna Plina in Berbec ne va oferi impulsul de care avem nevoie pentru lua masuri concrete.

Energia Berbecului este despre independenta si putere. Fiind primul semn al zodiacului, Berbecul este un lider si un razboinic.

Exista multa energie razboinica in acest moment de Luna Plina in Berbec.

Daca exista ceva in viata ta pentru care trebuie sa lupti sau cineva pentru care trebuie sa faci asta, Luna Plina in Berbec te sprijina in acest sens.

Berbecul este despre a fi lider iar in acest joc ego-ul poate fi ranit usor, daca nu este constient.

Datorita energiei incarcate din jurul acestei Luni Pline, este important sa-ti tii ego-ul in frau si sa nu incerci sa iei lucrurile personal.

Fiecare persoana si fiecare eveniment care vine in viata noastra este aici sa ne invete ceva. Daca putem sa tinem acest lucru in minte, putem invata ceva despre noi si vom capata perspectiva mai inalta asupra vietilor noastre.

Energia focului si a transformarii profunde

Luna Plina din Octombrie are o energie care poate aduce la suprafata ceea ce nu ne asteptam. Luna Plina favorizeaza energia sfarsitului. Asa ca putem gasi rezolutii acum pentru lucrurile care s-au declansat in timpul Lunii Negre.

Super Luna se intampla cand Luna vine aproape de Pamant. Acest lucru ajuta la amplificarea energiei Lunii Pline. Vom putea astfel sa ne permitem sa simtim aceasta energie la un nivel mai puternic si mai profund.

Aceasta Luna Plina ne va ghida sa ne luptam pentru noi si pentru ceea ce credem cu adevarat. Ne va ajuta sa ne exprimam pe noi si sa spunem raspicat ceea ce ne dorim, pentru ca viata noastra sa mearga inainte.

Orice am tinut prea mult in interior, orice emotii am ingropat in interior – e momentul sa le lasam  in afara noastra,  in energia acestei Luni Pline. Asa ca fii pregatit sa te cureti. A elibera emotii este cel mai terapeutic lucru pe care putem sa-l facem pentru noi.

Luna Plina din Octombrie vine cu o energie puternica, plina de foc si de curaj, care ne va ajuta sa facem pasul inainte in vietile noastre.

Foloseste aceasta energie pentru a scoate din tine razboinicul care esti si pentru a alege acum directia pe care vrei sa o ia viata ta.

Sursa: http://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *