Spiritualitate

Luna Plină în Berbec, 14 octombrie 2019: Saltul în necunoscut

De la începutul lunii octombrie au ieșit la orizont multe energii cosmice care vor avea ocazia să se elibereze la Luna Plină din octombrie.

Luna plină din octombrie ne va ajuta să tăiem mult din energia care ne ținea în blocaj. Frustrarea și copleșirea din ultimul timp își vor găsi un punct de eliberare uriaș care ne va fi oferit la această lună plină.

Pentru a folosi această energie înspre binele cel mai înalt, avem nevoie să ne eliberăm de corzile și limitările de până acum.

Ce limitări ne opresc să ne mișcăm înainte? Ce gânduri sau credințe ne-au blocat progresul sau ne-au stat în cale în ultimul timp?

Dacă ne deschidem în fața acestor întrebări, vom putea debloca ușile și ne vom putea elibera de toate barierele autoimpuse.

Pluto va fi foarte activ la această lună plină și ne va încuraja să lăsăm în urmă multe straturi care ne blochează.

E momentul să ne eliberăm de cuștile în care ne-am înghesuit și să ne permitem să zburăm. Să ne eliberăm de corzile societății și de așteptările auto-impuse.

E momentul să eliberăm armura și măștile cu care ne-am protejat și să le permitem să cadă. Este momentul să devenim Sinele nostru real. Nu putem să facem acest lucru când ne ascundem.  

Avem nevoie să ieșim din umbră, dincolo de teama de a ne împărtăși energia noastră cu ceilalți. Este motivul pentru care suntem aici. De aceea, sufletul nostru s-a angajat să facă această călătorie curajoasă, înfricoșătoare și frumoasă pe Pământ – pentru a împărtăși cine suntem în Univers.

Berbecul este primul semn care este condus de energia numărului 1. Este despre leadership, despre a ne arăta așa cum suntem, liberi de atașamente și insecurități și pregătiți să aducem tot ceea ce suntem în lume.

Cu toții avem insecurități în această călătorie. Dar în momente ca acestea ni se amintește să ieșim din ele și să le vedem ca pe iluziile care sunt de fapt.

Pe lângă ghidarea de a elibera lanțurile, această Lună Nouă ne provoacă și în relațiile noastre. E nevoie să ajungem în energia de a nu mai ascunde Sinele nostru real și de a nu sacrifica prea mult din noi pentru a-i face pe cei din jur să fie confortabili.  

Energiile Lunii Pline se vor asigura că nu jucăm la scară mică sau să ne scurtcircuităm pe noi pentru a ne potrivi altora. Dacă această dinamică a fost pusă în joc în viața ta, Luna Plină îți ține spațiul pentru a face schimbări.

Relațiile care nu îți mai servesc pot fi eliberate sub această energie. Poate că va fi nevoie să stabilești noi granițe. Această Lună Plină va aduce informații noi, care îți vor permite să închei anumite situații relaționale deschise în ultima perioadă.

Energia de acum ne oferă cadrul să ne asigurăm că acționăm dintr-un loc de iubire mai degrabă decât din ego. Este o energie care creează un moment bun pentru a face un salt mare în necunoscut. E nevoie doar să ne asigurăm că ne ascultăm intuiția și inima. Din această energie, putem merge mai departe. Suntem sprijiniți să facem saltul cu ușurință.

Dacă ai simțit în ultimul timp că ceva te ține pe loc, la această Lună Plină ai șansa să eliberezi această energie. Este șansa de a-ți întinde aripile și de a zbura spre următorul nivel.

Este o zi magică, în care putem folosi energiile lunare pentru a ne accelera călătoria și pentru a avansa. Este momentul să pășim înainte. Totul începe cu a ne da permisiunea de a ști că putem să facem orice este aliniat cu binele nostru mai înalt.

Traducere/adaptare: foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

4 comentarii

 1. Multumesc cu recunostinta.

 2. Rodica spune:

  Foarte interesante articolele.

 3. Michi 2016 spune:

  Eu sunt liniștea, dorința și intenția sunt instrumentele cu care-mi mențin/întrețin starea de liniște, iar intuiția și inima sunt arhitecții vieții mele. Fiecare suntem liberi să ne alegem metodele ce considerăm că ne ajută în evoluție, unii cu creierul, alții cu inima…eu am trecut mintea în serviciul găsirii hranei, cum îmi place să spun și am hotărât că adevărul e în inima mea, așa că aleg cu mintea inimii, consultându-mi deseori Sinele Divin, cum să trăiesc…e doar antrenamentul meu cu mine însămi, îl practic de mai bine de 10 ani. Cu timpul, “Eu sunt ceea ce sunt”, a căpătat pentru mine o traducerea mai clară, în “Eu Devin ceea ce Devin”, experimentând o viață cu totul deosebită față de cea avută până atunci. Mai apoi am aflat că mecanica cuantică a demonstrat că atomii sunt compuși din energie care vibrează pe o scală de până la 1.000, că emoțiile joase precum supărarea, teama, vina sau umilirea vibrează la frecvențe joase, dar emoții precum iubirea sau fericirea divină vibrează pe frecvențe înalte…iar frecvența noastră energetică poate afecta și pe cei din jurul nostru. Vibrația umană normală este la 207, iar vibrația iubirii este undeva pe la 500…un om care are vibrația 500, adică manifestă vibrația iubirii, poate ridica la nivelul de 200 de frecvență, aproximativ 750.000 de oameni, iar alte studii au arătat că nu numai oamenii din jurul nostru sunt afectați de frecvențele noastre, ci și obiectele, plantele, animalele și chiar propria noastră realitate. Dacă frecvența noastră este înaltă, atragem ceea ce este spre binele nostru, ceea ce vine de la Sinele Divin, iar viața devine mai senină și mai fericită. Îmi este important să știu că funcționează, nu cum funcționează. Mulțumim din inimă Mihaela Marinaș și Condor C, fie-vă viața după cum vă e dorința și intenția inimii!
  https://www.youtube.com/watch?v=NHSLnZYPnr4

  1. Minunat, Mihaela si Condor C!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *