Luna Plina din noiembrie: trezirea potentialului real

Publicat: 11 noiembrie 2016
Comentarii: 1 Răspunsuri

Luna plina din noiembrie, din data de 14, va fi cea mai stralucitoare si mai mare Superluna pe care o vom experimenta pana in anul 2034.

Aceasta luna plina cade in semnul Taurului, care este un semn stabil si practic. Taurul reprezinta, in mitologia antica, iluminarea.

Luna plina din noiembrie si potentialul nostru real

Energia Taurului este despre trezirea la adevaratul potential si realizarea scopurilor, viselor si dorintelor noastre.

Chiar daca Superluna este de obicei foarte emotionala, aceasta energie a Taurului va avea mai mult un efect de calmare si de impamantare.

De fapt, luna plina din noiembrie ne va ajuta sa vedem lucrurile dintr-o perspectiva practica si logica. Si ne va ajuta sa ne punem planurile in practica.

Emotiile vor fi pe frecvente inalte in timpul lunii pline din noiembrie, datorita planetelor de apa care sunt active acum.

Cand luna intra in Taur, vom simti mult calm si vom putea sa vedem lucrurile cu claritate.

Luna Plina in Taur ne aduce aminte sa ne gandim la stima de sine si la sentimentele de securitate si siguranta. Asta se intampla si la nivel practic si spiritual.

Energia abundentei

La nivel practic, aceasta luna plina poate aduce in prim plan aspecte financiare pe care trebuie sa le luam in calcul.

A-ti asuma responsabilitatea pentru cum iti cheltui banii si cum ii castigi devine important in aceasta Luna Plina. De aceea, aceasta energie te poate ajuta sa ai o abordare mai practica si conservatoare.

Daca ai o relatie dezechilibrata cu banii, aceasta Superluna poate fi momentul perfect pentru a analiza cum se combina relatiile cu aspectele financiare in viata noastra. Si sa incepem sa emitem pe frecventa abundentei.

Traim intr-un Univers plin de abundenta, in care toate nevoile noastre sunt implinite. Cu cat actionam din acest punct, cu atat mai usor va fi pentru noi sa ne aliniem cu energia abundentei.

La nivel spiritual, aceasta luna plina in Taur ne solicita sa privim de aproape sentimentele de stima de sine si securitate emotionala.

Invitatie la autoexplorare

Daca te simti nesigur in privinta a cine esti cu adevarat, Luna Plina poate sa-ti scoata la iveala aceste aceste rani pentru a-ti aduce vindecare.

Aceasta luna plina ne va aduce in prim plan tema stimei de sine, la un nivel mai profund. Vor aparea la suprafata intrebari precum:  Traiesc complet aliniat cu potentialul meu? Ce credinte auto-limitative ma opresc din manifestarea a cine sunt cu adevarat?

Astfel de intrebari pot fi amplificate de Luna Plina. Astfel, putem sa aducem constientizare si trezire acolo unde avem inca frici. Putem astfel sa incepem sa traim o viata de care sa ne bucuram.

Energia Taurului favorizeaza lucrurile practice si abordarea metodica a atingerii scopurilor. A aborda viata din punctul acesta de vedere este benefic in aceasta perioada.

Superluna din Taur va aduce incheiere evenimentelor care s-au intamplat la luna noua din octombrie. Daca s-au iscat anumite probleme in preajma acestor momente, aceasta Luna Plina ne poate ajuta sa aducem intelegere in acele zone.

Luna Plina din noiembrie va aduce o energie puternica si o vibratie universala pe care probabil deja incepem sa o simtim.

Luna Plina din Taur este aici sa ne arate cum sa ne impamantam, cum sa ne gestionam emotiile, sa ne intarim sentimentele de stima de sine si sa ne deschidem inimile la abundenta Universului.

Sursa: http://foreverconscious.com/

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *