luna plina din decembrie
Spiritualitate

Luna Plina din decembrie: eliberare si transformare

Luna plina din decembrie, din data de 14, cade in semnul Gemenilor. Este un prilej de incheiere a evenimentelor, sentimentelor si emotiilor care s-au declansat in jurul Lunii Noi in Sagetator din noiembrie.

Luna Plina din decembrie este o alta Super Luna care face parte din seria de evenimente astrale care aduc lumina pe Pamant.

Ceea ce am ingropat in adancuri pana acum iese la lumina in ultima luna din acest an. Aceasta Super luna este punctul culminant al prezentei luminii in viata noastra in anul 2016.

Este o energie foarte puternica care te va ajuta sa cureti tot ce trebuie sa eliberezi pentru a pasi in noua energie a lui 2017, cu bratele deschise si cu o perspectiva noua.

Luna Plina din decembrie activeaza ceea ce astrologii numesc un dreptunghi mistic.

Din punct de vedere intuitiv, dreptunghiul mistic deschide un portal catre un taram energetic nou. Acest taram va fi accesibil celor care primesc aceasta energie. Accesarea acestui taram va inlesni trecerea mai usoara in energia lui 2017.

Luna plina din decembrie: sfarsituri si inceputuri

2016 a fost un an greu, al finalurilor si eliberarilor. 2017 va fi un an plin de inceputuri.

Aceasta luna plina din decembrie este un punct final in care vei putea trece in revista tot ce-ai invatat si tot ce vei lua cu tine in noul ciclu.

Daca exista energie pe care inca o procesam, daca sunt aspecte de vindecat care inca ies la suprafata– toate aceste aspecte ne vor insoti in noul ciclu, pana cand vom face un efort constient de a merge dincolo de ele.

Exista inca timp sa eliberezi si sa dai drumul acelor lucruri pe care nu-ti mai doresti sa le iei cu tine in noul an. De fapt, aceasta energie a incheierilor si eliberarilor va dura pana in martie 2017. Insa dupa aceasta Luna Plina, energia care va favoriza procesul de eliberare a vechiului va creste din ce in ce mai mult.

Daca te simti cu adevarat pregatit sa te transformi, daca simti dorinta sa te eliberezi si sa lasi in urma vechiul, daca simti dorinta sa intri pe frecventa potentialului tau deplin, daca esti pregatit pentru asta, Universul iti va oferi o invitatie.

Portal de energie transformatoare

Aceasta luna Plina din decembrie, sub puterea dreptunghiului mistic, va deschide un portal care iti ofera o pista rapida spre ceea ce te asteapta. Aceasta pista iti va permite sa transformi lucrurile mai repede, astfel incat poti sa accelerezi inspre ceea ce are sa-ti ofere 2017.

Acest portal este o energie la care trebuie sa te acordezi, este ca o scurtatura pe care o poti accesa pentru a accelera procesul de eliberare.

Acest portal va fi accesibil acelora care sunt pregatiti sa-si schimbe frecventa si sa se deschida spre constientizare.

Intrarea in acest portal energetic se simte ca o curatare rapida si brusca. Aceasta curatare va fi foarte intensa. Insa cand ajungi in partea cealalta, te vei simti renascut.

Purificare si transformare

Multi dintre voi au simtit deja aceasta purificare in mai multe randuri, pana acum. Insa acest portal care se deschide la Luna Plina din decembrie va accelera transformarea si ne va ajuta sa purificam energia cu care vom intra in 2017

Pentru a accesa acest portal, acorda atentie la ceea ce apare in campul constiintei tale in jurul acestei Luni Pline. Lectiile si temele pe care ai lucrat in ultimul an vor iesi la suprafata in deplina constientizare. Daca suntem constienti si pregatiti sa eliberam, vom accesa aceasta energie vindecatoare si transformatoare.

Luna Plina din decembrie va aduce multe energie. Persoanele sensibile la ciclurile lunii vor simti acest lucru. Fii bland cu tine in aceste momente si da-ti spatiu sa reflectezi si sa eliberezi. Hraneste-te spiritual si bucura-te de energia spirituala a acestei luni pline.

Este un moment perfect sa faci urmatorul ritual: http://localhost/test/spiritualitate/ritual-de-luna-plina/.

 

Sursa: Foreverconscious.com

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *