Luna plina din 20 iunie: dragoste magica

Publicat: 16 iunie 2016
Comentarii: 1 Răspunsuri

Luna plina din 20 iunie te elibereaza.  Este luna magica. Aceasta luna plina din 20 iunie este la 29 de grade. Ceea ce este o plasare critica pentru luna.

Aceasta este chemarea ta sa demonstrezi puterea personala. Sa fii cine esti cu adevarat. Sa fii autentic cu tine insuti. Sa fii tot ceea ce poti sa fii. Este o chemare sa atingi cel mai inalt potential si cea mai mare putere a ta. Este iubire. Aceasta iubire dureaza. Simte aceasta iubire.

Gemenii se refera la perceptie. La modul cum observi lumea. Cum vezi mediul inconjurator. La deschiderea mentala. Gemenii sunt dornici de viata. Tanjesc dupa a invata.  Gemenii asculta deoarece intotdeauna e mai mult de invatat. E important sa stim ca a asculta este mai important decat a vorbi. Oamenii vor sa se simta auziti.

Exista o turnura majora in aceasta luna plina din 20 iunie in privinta luminii si umbrelor. Fa-i pe oameni sa se simta auziti de tine. Toate semnele  zodiacale au insa o parte de umbra. Partea de umbra a Gemenilor cunoaste faptele, insa duce lipsa de intelepciune. Vorbeste mult dar nu poate asculta. Permite mintii sa domine inima si sufletul.

Luna plina din 20 iunie

O parte semnificativa a acestei perioade se refera la expansiunea constiintei. Cautarea continua a adevarului si a cunoasterii. Este o verva pentru viata. Este o iubire ingenua pentru oameni. A vedea ca suntem cu totii una. Fiecare rasa si cultura ne face mai bogati.

Partea intunecata a Sagetatorului este frica. Frica nu este putere reala. Puterea reala include. Puterea reala este dragoste. Dragoste pentru toti oamenii.

Aceasta luna plina din 20 iunie iti da ocazia sa incepi sa-ti incorporezi discursul. Spune ce simti. Si fii autentic in ce spui. Care este adevarul tau? Unde ai nevoie sa-ti spui adevarul? Ai nevoie sa-ti iei apararea?

Aceasta este o luna plina magica. Uranus este intr-un flux de energie pozitiva. Este o veste buna. Aceasta energie te ridica si te inspira. Primesti o doza uriasa de energie pozitiva din Cosmos.

Acum este vorba despre a-ti folosi puterea mintii sa creezi ceea ce vrei. Nu obtii ceea ce vrei. Obtii ceea ce crezi. Ceea ce crezi este posibil pentru tine? Te poti simti de neoprit. Gata sa-ti duci visele la indeplinire. Indragostit de viata. Ideile tale dau roade. Esti in locul potrivit la timpul potrivit. Magia se intampla! Este o energie exuberanta si incitanta.

Ascensionezi. Te poti simti una cu Dumnezeu. Care este adevarul tau? Ce este adevarat pentru tine? Ce ai face daca ai fi de neoprit? Ce ai face daca ai sti ca visele tale pot deveni realitate?

Mercur este planeta care guverneaza Gemenii. S-a mutat acum intr-o pozitie de cvadratura. Asta s-a intamplat la Luna Noua. Asta iti da prilejul sa dai drumul la ceea ce nu-ti mai serveste.

Cunosti aceste credinte limitative false. Opinii si presupuneri bazate pe trecutul tau. Care nu au nimic de-a face cu prezentul. Fii prezent. Toata puterea este in momentul acum.

Da drumul oamenilor care iti consuma energia. Vampirii care scot viata din tine. Fii impreuna cu oamenii care iti dau energie. Cauta prieteni. Ridica-ti standardele. Stabileste granite cu cei care joaca rolul victimei.

Nu intra in rolul de victima. Nu-ti va aduce ce-ti doresti. Nu te ascunde in dependente. Fa ceea ce te imputerniceste. Fa ceea ce te face puternic si sanatos. Fa ceea ce te face sa te simti in viata. Esti aici sa-ti traiesti viata. Ce te retine?

In mai putin de 12 ore dupa Luna plina, Soarele se muta in rac. Si avem solstitiul de vara. Solstitiile sunt zile puternice. Este una din cele mai puternice zile ale anului. Poti sa simti schimbarea din fiinta ta. Lumina curge prin fiinta ta. Esti praf de stele. Esti facut din aur. Iti gasesti drumul inapoi spre Gradina Eden.

Foloseste lumina acestei Lune Pline pentru a-ti gasi calea catre casa. Stai in adevarul tau. Traieste-ti viata autentica. Fii cine esti. Asta este dragoste. Dragostea asta dureaza. Fii binecuvantat. Fii in siguranta. Fii bun. Fii aici acum. Stai pe pamant. Esti iubit. Suntem cu totii una.

 

Sursa: http://www.kelleyrosano.com/

 

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *