Luna Nouă în Scorpion DA transformării profunde
Spiritualitate

Luna Nouă în Scorpion, 18 noiembrie 2017: DA transformării profunde!

Luna Nouă în Scorpion aduce în prim plan întregul proces de transformare interioară prin care trecem în această perioadă.

Este o transformare foarte profundă și care nu se petrece la suprafață. Se petrece în adâncuri, pe terenul preferat al Scorpionului.

Părți din noi despre care nici nu știam că există ies la suprafață. Pentru a fi integrate, acceptate și iubite.

Sentimente și emoții pe care le credeam de mult timp vindecate, tipare din familie, legate de modul cum ne raportăm la ceilalți, aspecte din noi pe care credeam că le-am depășit ies la suprafață la această Luna Nouă în Scorpion cu și mai multă înverșunare, pentru a fi vindecate la un nivel mai profund.

Frici iraționale, inconștiente, multe cablate la conștiința colectivă, altele venind din profunzimea inconștientului nostru, din straturile de condiționări  de viață după viață ies și ne privesc în ochi. Pentru a ne crea posibilitatea să mergem un nivel mai sus, după ce am le-am integrat și le-am acordat locul cuvenit.

E important să urmărim orice gând care ne trece prin cap în această perioadă. Sunt semnale ale părților din noi care vor să fie revendicată și să primească atenția noastră.

Sunt semnale ale gândurilor și sentimentelor colective în care suntem prinși la nivel subtil în această perioadă mai mult decât oricând. E nevoie să ne ancorăm în energia blândeții și a includerii tuturor acestor aspecte.

Luna Nouă în Scorpion: teritoriu de transformare profundă

Pare un teritoriu încețoșat, în care se amestecă resturi de trecut cu bucăți de viitor, frânturi de părți nevindecate cu bucăți de energii noi pe care suntem pe cale să le accesăm.

E nevoie însă să ne dăm spațiu să spunem un “Da” din ce în ce mai clar  acestei transformări profunde. Pentru că știm deja: atunci când opunem rezistență, întregul proces devine mai dificil decât este necesar.

Și desigur, este un prilej să ne adresăm câteva întrebări incomode, pentru mai multă claritate:

Ce părți din mine suprim, reprim, pretind că nu există?
Unde renunț la a fi întreg pentru a primi apreciere sau a demonstra că sunt într-un anumit fel?
În ce domeniu refuz să mă las transformat?
Unde îmi spun Nu mie însumi?
La ce părți din mine opun rezistență să mă uit?
În ce locuri din mine mi-e frică să merg să mă privesc cu claritate?
Care e teama cea mai mare atunci când voi da ochii cu părțile întunecate din mine?

Da, suntem îndemnați să mergem în umbrele cele mai profunde pentru a le scoate la suprafață și pentru a aduce lumina să pătrundă prin ele.

Pentru a renaște, în lumina a cine suntem cu adevărat, în același timp fără să excludem nimic din ceea ce ne aparține.

Acesta este procesul prin care suntem îndemnați să trecem în această perioadă. Un proces nu mereu ușor, însă profund transformator și care ne oferă posibilitatea renașterii la un alt nivel.

Mihaela Marinas

Mihaela Marinas scrie articole si lucreaza cu oamenii, atat individual cat si in grupuri, din dorinta de a-i insoti pe cei din jur in calatoria catre ceea ce sunt cu adevarat.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *