Luna Noua in Varsator: Energie in miscare

Publicat: 27 ianuarie 2017
Comentarii: Fără răspunsuri

Aceasta luna noua in Varsator din data de 28 ianuarie aduce o energie importanta care va misca lucrurile inspre anul ce ne va ajuta sa facem transformari importante.

Pentru ca ciclul mortii si al renasterii isi manifesta energia in aceasta perioada, in saptamanile care urmeaza vom incepe sa simtim sentimentul de renastere.

Aceasta energie a renasterii insa va deveni deplina in preajma Echinoctiului de primavara. Insa aceasta luna noua in Varsator va pune rotile in miscare.

Energia Varsatorului la Luna Noua

Energia Varsatorului vorbeste despre inceputuri si gandire la scara mare. Varsatorul este si despre a gasi intelesuri noi lucrurilor si a gandi nonconformist.

Este un moment bun sa incepem sa gandim diferit si sa vedem lucrurile intr-o noua lumina. Poate este momentul sa avem un nou punct de vedere asupra unei situatii  vechi si sa ne deschidem viziunea inspre maretie.

Cand iti extinzi punctul de vedere si viziunea asupra lucrurilor, incepi sa vezi posibilitati care nu erau acolo pana atunci. Incepi sa ai accesul la o noua viziune a propriului adevar.

Cum sa cream schimbarea

Aceasta luna noua nu are aspecte care sa ne tulbure energia. Este o luna plina pe care o poti folosi sa faci schimbari majore in viata ta.

Pentru a crea o schimbare pozitiva in viata ta, incepe cu gandurile tale si modul cum privesti lucrurile. Foloseste aceasta energie pentru a-ti schimba gandirea si a vedea ca poti sa percepi lucrurile diferit. Cand faci asta, vei observa multe oportunitati care infloresc pentru tine.

Daca te lupti cu o problema, foloseste aceasta energie pentru a-ti schimba perceptia si a aduce o noua lumina asupra situatiei.

Foloseste aceasta energie ca sa iei o pauza si sa reflectezi: de unde vii si unde te indrepti.

Simbolul pentru Varsator este ulciorul cu apa, pentru ca varsatorul are abilitatea de a contine emotiile (apa) Universului. Darul ulciorului cu apa este acela de a dezgropa emotii adanci si de a mentine spatiul pentru ele, astfel incat sa le putem vedea cu totii si sa le procesam intr-un mod nou.

Luna Noua in Varsator: Energii in miscare la nivel colectiv

La aceasta Luna Noua in Varsator, problematicile umanitatii ies la iveala cu mai multa forta.  Feminismul si rasismul au fost deja subiecte fierbinti in media in ultimele saptamani.

Daca planeta ne arata ceva in aceasta perioada, este o energie revolutionara care urmeaza acelasi tipar al mortii si renasterii. Pe masura ce se construieste aceasta energie, vom avea parte de mai multe adevaruri expuse astfel incat putem vedea ce se intampla cu adevarat si ce trebuie sa se schimbe acum, la nivel global.

E ca si cum anumite lucruri sunt evidentiate acum, astfel incat putem face schimbari importante de care va beneficia toata omenirea.

Ceea ce putem face cu adevarat acum este sa ne simtim confortabil cu aceasta energie si sa devenim liderii propriilor vieti.

Daca vrem sa schimbam ceva in lume, putem incepe cu noi insine si cu energia pe care o punem in Cosmos. Daca am fi cu totii responsabili pentru energia noastra si pentru energia pe care o aducem in lume, ar fi suficient sa putem determina o schimbare in lume.

Ianuarie ne-a oferit un start lin pentru 2017. Energia blanda a acestei Luni Noi ne va ajuta pe toti sa ne punem vietile in perspectiva.  Sa ne bucuram de vibratiile si frecventa noului inceput!

Sursa: Foreverconscious.com

  • Aboneaza-te la newsletter pentru a primi un webinar gratuit

  • Sunt Mihaela Marinaș. Un spirit vizionar, cu misiunea de a aduce pe Pământ o nouă paradigmă în spiritualitate, relații și business. Catalizator pentru mii de suflete ale căror vieți le-am atins în cei 14 ani de lucru cu oamenii. Am creat și dezvoltat zeci de programe, cursuri, traininguri de evoluție spirituală, relații, Înregistrări Akashice și Înregistrări Akashice pentru business.

    Cei care vin cu sufletul deschis spre spațiile conținute prin mine și se află în momentul potrivit în călătoria lor își pot transforma cele mai dureroase și mai ascunse tipare și tot ceea ce îi ținea departe de conexiunea cu Sinele lor real. Oamenii și business-urile care vin în contact cu mine intră într-un proces care le poate readuce Sufletul pe linia reală de destin. Este ceva ce se face prin mine în mod firesc și este darul sufletului meu în această viață.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *